Ahoj,
Chci se zeptat, orální sex na privatu,
Aktivní - děláte nebo radši vůbec?
Pasivní - s nebo bez kondomu?
Jak moc je to rizikové si připlácet OB a lízat holky?
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Tobiáš píše:Je to rizikové dost...zvlášt s naplaveninou z Východu.
Nads píše:Ahoj,
Nads píše:
Já si teda priplacim OB, ale nikdy jsem nebyl s Ukrajinkou.
Často jsem měl chuť lízat, ale na místě jsem si to vždycky rozmyslel
Jen mi přijde, že skoro v každé recenzi čtu, jak lize i anal, atd atd...
Sex mám samozřejmě s ochranou, ale i tak jsem pak pár dní nervózní, aby se něco neobjevilo
bleha píše: ... rozšířený AIDS a jiný choroby na Ukrajině a dál, protože tam v podstatě neexistuje žádná lékařská prevence a kdo nemá peníze prostě umírá na banality. A že to tady i někdo takový východní hampejzy propaguje, nebo spíš až okatě upřednostňuje je víc jak k zamyšlení proč asi.
esuba píše:S gumou pak ji stáhnout a jenom se ji vystříkat do huby
vulcan píše:Nads píše:
Já si teda priplacim OB, ale nikdy jsem nebyl s Ukrajinkou.
Často jsem měl chuť lízat, ale na místě jsem si to vždycky rozmyslel
Jen mi přijde, že skoro v každé recenzi čtu, jak lize i anal, atd atd...
Sex mám samozřejmě s ochranou, ale i tak jsem pak pár dní nervózní, aby se něco neobjevilo
Už to tady bylo psáno mockrát, stačilo by hledat ty vlákna vyhledávačem.
Co se týče lízání, OB atd..
Každá ťapina musí počítat s tím, že pokud má více sexuálních partnerů denně i třeba během krátké doby, třeba pouze jednoho měsíce, tak je téměř standardní, že nastane nějaká dysmikrobie v pochvě, obecně řečeno.
I když používá kondom, tak se změní složení bakterií na vulvě, v pochvě, jejich symbióza.
Normálně jsou v převaze Laktobacily, které vytvářejí kyselé prostřední pochvy, s nimi je tam běžná flóra bakterií a nějaké kvasinky.
Jakmile začne holka ťapinkovat, ať chce či nechce, vždy se jí změní v pochvě prostředí.
Převlákne zásadité prostředí, přerostou anaerobní bakterie, přerostou kvasinky přes Laktobacily, objeví se někdy výtok, někdy taky ne, a stejně tam ta dysmikrobie je.
Vznikne někdy vaginóza (smrad rybiček), někdy mykosa (kvasinky), někdy bezpříznaková infekce atd. Pokud dívka používá hormonální terapii anebo má poruchu metabolismu, tak o to více.
A když to ta ťapka dělá několik let, tak se to stává opakovaně, a jsou tam chronické změny. Některá má větší štěstí, jiná zase smůlu.
A lízající norníci mají tu smůlu taky.
Btw. proto bych opravdu nedoporučoval lízání, OO, OB. Pokud někdo líže anál, tak k tomu přidejte ještě bakterie ze střeva třeba typu Escherichia coli etc.
Opravdu je lepší lízat zmrzlinu.
Ale jsem si vědom, že zase to budou někteří brát na lehkou váhu, smát se tomu..,
vše půjde dál a za pár týdnů se zase někdo na to stejné zeptá.
Nads píše:Ahoj,
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků