Hledat  

Asiatky Erbenova 1 brno

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Re: Asiatky Erbenova 1 brno

Příspěvekod humik » sob 31. kvě 2025, 16:59

IMG-20250522-WA0000.jpg
Ahoj,byl někdo teď v poslední době, já vždy,když napíši na WhatsApp pošlou stejné fotky ale jiná jména,v poslední době jména Tina a Luna ... tak nevím,nebudi to u mne důvěru, má někdo zkušenosti???
Přílohy
IMG-20250531-WA0001.jpg
IMG-20250531-WA0003.jpg
humik

Příspěvekod Topborec1 » sob 31. kvě 2025, 21:20

První fotka bych řekl, že sedět nebude, protože ke konci minulyho roku pod touto fotkou byla Lili a fotka neseděla. Druhé fotce bych věřil asi, protože se mi to zdá, že je to foceno na privátu. Třetí foto netuším
Topborec1

Příspěvekod MNMN » sob 31. kvě 2025, 23:12

ta yoyo tam jeste pracuje?
MNMN

Příspěvekod Kaleo2 » ned 1. čer 2025, 0:27

Jsem byl minulý týden. Chtěl jsem Yoyo ale byla to dívka na 3. fotce, která mi otevřela dveře. Vypadala pekna tak šel jsem s ní. Bylo to docela průměrné. Přístup měla dobře a GFE ok ale sex nicmoc.

Jasně jsem psal, že chci Yoyo a nepřipadá mi moc seriózně, že na mě čekala jiná dívka.
Kaleo2

Příspěvekod Šakal » ned 1. čer 2025, 6:04

Buď rád, že ti otevřela žena na fotce, měl by si to oslavit :x
Šakal

Příspěvekod bushmills » ned 1. čer 2025, 9:22

Tím, že akceptujete podsunutí jiné ťapky, jen podporujete jejich fejkování. Nic na tom nemění ani to, že se vám i ta druhá líbí.
bushmills

Příspěvekod Šakal » ned 1. čer 2025, 11:25

Běžná praxe u tohoto podniku, protože jim nesedí fotky s osazenstvem. Vždy je na řadě ta, která má méně zákazníků, aby si holky nezáviděly mezi sebou. Bohužel nikdo nebo téměř nikdo neudělá otočku
Šakal

Příspěvekod bushmills » pon 2. čer 2025, 16:57

Šakal píše:Běžná praxe u tohoto podniku, protože jim nesedí fotky s osazenstvem. Vždy je na řadě ta, která má méně zákazníků, aby si holky nezáviděly mezi sebou. Bohužel nikdo nebo téměř nikdo neudělá otočku

To je právě ta chyba či problém.
bushmills

Příspěvekod Opatovicezajda » úte 3. čer 2025, 9:43

Byl jsem v sobotu v cca 22:00. Vylozene jsem si pockal na yoyo, u vstupu cekala starsi bordelmama, ale ja si vylozene rekl o yoyo a zavolala me ji.

S yoyo luxusni libacka, pak ale zacala prehanet a uz jsem to stopl. Oral bez parada, hlubokac umi. U oralu jsem ji hezky prstil, ale yoyo to ma rada prstem vevnitr me rekla a po prvnim sexu jsem si ji dal na zada a zkusil ji to udelat-povedlo se a pak se ke me krasne tulila proste jak zena po orgasmu s milencem. Misto nabidnute masaze-protoze me opet hwzky stouol, tak jsem volil opet oral s hral jsem si s ni prstama, pak jsem si ji dal nakonec pekne na misio a tvrde. U toho se chtela libat.

Celkovy dojem 10/10. Je tam jeste nejaka nova a v obliceji hezci, mladsi. Tu chci zkusit priste.

Za 3k 2x orgasmus, oral bez, lizani kouli i libani. Nabizena 69ka, tu jsem odmitl.
Opatovicezajda

Příspěvekod humik » úte 3. čer 2025, 11:14

Ahoj,šel jsi z boku ,jak jsou ty prosklené vykladce a zvonil na zvonek .... mají to přímo tam nebo se jde někam dolů po schodech,a ta druhá čekala kde,můžeš si vybrat... ? Díky
humik

Příspěvekod Opatovicezajda » úte 3. čer 2025, 16:38

Drive to byla erbenova 1, ted je to drobneho 48, je to stejna budova asi, ale je to jakoby ta vyloha dole, uz to neni nahore. Otevre ti prvni dostupna, hned te zacne osahavat a tahnout te do pokoje, ale ja si rekl o yoyo.

Ty asiatky me proste bavi.
Opatovicezajda

Příspěvekod martin666 » čtv 5. čer 2025, 13:34

Pro info, je to Drobného 48, "výloha", do whatsappu pošlou fotku a zakroužkované dveře té výlohy, navigace dobrá, diskrétnost u bus zastávky trochu horší. Ale to by pro většinu z nás neměl být nepřekonatelný problém.

Jinak domluva přes WA, objednávám Yoyo, dostávám potvrzení schůzky s Yoyo. Po zaparkování za rohem píšu, že jsem tam za 2 minuty, zda by mne mohla přivítat Yoyo. Po vpuštění zjišťuji, že mne Yoyo nevítá. Uvítací výbor se skládá z lehce silnější dámy v letech, která mne táhne na pokoj. Vysvětluji jí, že jsem domluvený s Yoyo, ukazuji konverzaci na WA. Dostane se mi vysvětlení: Yoyo není, já jsem. Trochu se nám to přes jazykovou bariéru nedaří odkomunikovat, dáma vytahuje z rukávu jinou, drobnější, pracovnici. Tu taky odmítám se slovy, že jsem objednával Yoyo a mám potvrzenou schůzku s Yoyo. Po pár minutách je asi jasné, že buď zavolá Yoyo nebo jdu pryč a nic nebude. Najednou tam Yoyo je. Nicméně ouha, má menstruaci, takže nemůže sexovat. Komunikuje trochu anglicky, reaguje jen na něco, na co se ptám, takže otázka jestli menstruaci ještě pře pár minutami neměla, když mi na WA potvrzovala schůzku, se nic nedozvím. Uff. Poslední pokus: ptám se, jestli by udělala orál bez sexu, bleskne tedy naděje, že by má cesta nepřišla vniveč. Oči Yoyo se rozsvítí, kýve, jako že ano, že orál by šel. Mé oči se rozsvítit nestačí, protože na otázku, jaká cena by byla jen za orál bez sexu, se dozvídám, že stejná jako se sexem. Loučíme se s tím, že se můžu ozvat za pár dnů, až bude mít po menstruaci. Tak určitě :-)

Takže takto neslavně dopadl můj první pokus o návštěvu Yoyo. Alespoň při osobní konverzaci byla příjemná, i když jsme se nakonec neměli na čem domluvit. Aniž bych viděl víc než obličej, tak je naprosto jasné, že inzerovaných 26 už jí bylo před mnoha lety. S tím ale člověk musí (naneštěstí) počítat. Takže návštěvě tohoto privátu asi ještě šanci dám, ale asi až tuto nepovedenou návštěvu trochu odnese čas...
martin666

Příspěvekod vulcan » pát 6. čer 2025, 0:28

martin666 píše: Drobného 48, "výloha",

.... Vysvětluji jí, že jsem domluvený s Yoyo, ukazuji konverzaci na WA. Dostane se mi vysvětlení: Yoyo není, já jsem. ... dáma vytahuje z rukávu jinou, drobnější, pracovnici. .... buď zavolá Yoyo nebo jdu pryč a nic nebude. Najednou tam Yoyo je. Nicméně ouha, má menstruaci, takže nemůže sexovat. ....jaká cena by byla jen za orál bez sexu, .. že stejná jako se sexem.

.... tak je naprosto jasné, že inzerovaných 26 už jí bylo před mnoha lety.
S tím ale člověk musí (naneštěstí) počítat. Takže návštěvě tohoto privátu asi ještě šanci dám,.....

Pánové, je neuvěřitelné, jaké "rohožky, onuce" ze sebe někteří děláte. :evil:

Od začátku vás klame, chce nastrčit jinou :shock: , menstruuje, je ve skutečnosti o dost starší.., a má cenu za orál stejnou jako za šukání...

a stejně je nepošlete do..., ale chcete jim dát "šanci". :roll:

Pak se nedivte, že je taková situace na trhu, jaká je, tj mizerná. :idea:
vulcan

Příspěvekod Tunelar_z_Brna » pát 6. čer 2025, 21:12

Načapat Yoyo když má své dny se mi taky povedlo :D byl jsem za ní loni začátkem června. Bylo to podobně jak popisuje kolega výše.
Tehdy čekačka ve výklenku na Erbenové 1. Ovšem z poza dveří nevykoukla Yoyo, ale dvojče Yoko Ono, asijská babička (A kurde! si říkám). Ale zvedám se jdu dovnitř. Procházíme tanečním sálem, kde na baru sedí blondýna (k té ještě vrátíme). Přicházíme na pokoj a Yoko Ono mě posílá do sprchy. Tak to už mi nedá a vytahuji telefon a ukazuji fotku Yoyo s tím, že chcu tuto dívku a nijak. Přes to nejede šinkanzen! :) Nakonec mi ji zavolá. Je překrásná, sice věkově tak 35-40. Ale to jsem očekával. Ale opravdu nevypadá v kondici. Omlouvá se mi, že je sick a že to nejde. Já na to, že nevadí, že přijdu jindy.

Tak se odeberu zpět k východu a opět zakopnu o tu bloncku. A je to Češka. Dáme se do řeči. Je to tedy tahle to (dobryprivat.cz/divka/adriana-11/). Tak dáme na 30 minut šoust. Jako nic moc. Typický afektovaný jedinec, kterého jeho práce výsostně štve.

Druhý den opět píšu Yoyo. Napíše rovnou, že i dnes má svoje dny.

Třetí den se nad Erbenovou vyjasní a můzu opět rolovat do akce.
Tentokrát Yoyo vypadá dobře naladěně. Už z dálky mě vítá. Rozběhne se obejme se. Doják a patos jak z korejské telenovely.
Dám spršku a lehám si ma břicho. Začneme masáží najednou mi začne lízat ouško, já se otočím a začneme se vášnivě líbat. A Yoyo líbe fakt famózně. Pak se pusinkou přesune k bojovníkovi. Kouř taky luxus. Pak si sama řekne, že už je horny a chce ho tam. Nasadí pláštěnku a sedá si. Na to, že já jsem dole vyvinutější tak to šlo hladce ( jiné Asiatky se mnou musí trpět a držet). Yoyo má fakt sex ráda a umí si ho užít užít. Z koníčka jsme šli na pejska zezadu a to si fakt užívala. U toho se udělala. Pak ještě misio a to už jsem i já nevydržel a napral to do ní.

Ačkoliv jsem starej žid a každou návštěvu zvažuji a promýšlím (adriana byla situační nouzovka), tak toto byla moc hezká zkušenost a vůbec těch 2 tis. za 30 minutek nelituji. Hodnocení 10/10. Ne všechno Made in P.R.C. je šunt. Jestli Číňani dělají auta tak dobře, jak umí Yoyo šukat, tak potěš. Ale toto je jiný příběh. :)
Přílohy
IMG-20240602-WA0003.jpg
IMG-20240602-WA0002.jpg
Tunelar_z_Brna

Příspěvekod humik » ned 8. čer 2025, 16:19

Ahoj borci,jsem se ptal, jaké slečny jsou k dispozici na private, bylo mi sděleno, že jsou Tina,Linda Luna...
Vyzkoušel jste někdo některou z nich ??? Na dotaz jestli je Yoyo ,bylo napsáno, že slečna dnes nepracuje .
humik

PředchozíDalší

Zpět na Dotazy na dívky