Pro info, je to Drobného 48, "výloha", do whatsappu pošlou fotku a zakroužkované dveře té výlohy, navigace dobrá, diskrétnost u bus zastávky trochu horší. Ale to by pro většinu z nás neměl být nepřekonatelný problém.
Jinak domluva přes WA, objednávám Yoyo, dostávám potvrzení schůzky s Yoyo. Po zaparkování za rohem píšu, že jsem tam za 2 minuty, zda by mne mohla přivítat Yoyo. Po vpuštění zjišťuji, že mne Yoyo nevítá. Uvítací výbor se skládá z lehce silnější dámy v letech, která mne táhne na pokoj. Vysvětluji jí, že jsem domluvený s Yoyo, ukazuji konverzaci na WA. Dostane se mi vysvětlení: Yoyo není, já jsem. Trochu se nám to přes jazykovou bariéru nedaří odkomunikovat, dáma vytahuje z rukávu jinou, drobnější, pracovnici. Tu taky odmítám se slovy, že jsem objednával Yoyo a mám potvrzenou schůzku s Yoyo. Po pár minutách je asi jasné, že buď zavolá Yoyo nebo jdu pryč a nic nebude. Najednou tam Yoyo je. Nicméně ouha, má menstruaci, takže nemůže sexovat. Komunikuje trochu anglicky, reaguje jen na něco, na co se ptám, takže otázka jestli menstruaci ještě pře pár minutami neměla, když mi na WA potvrzovala schůzku, se nic nedozvím. Uff. Poslední pokus: ptám se, jestli by udělala orál bez sexu, bleskne tedy naděje, že by má cesta nepřišla vniveč. Oči Yoyo se rozsvítí, kýve, jako že ano, že orál by šel. Mé oči se rozsvítit nestačí, protože na otázku, jaká cena by byla jen za orál bez sexu, se dozvídám, že stejná jako se sexem. Loučíme se s tím, že se můžu ozvat za pár dnů, až bude mít po menstruaci. Tak určitě

Takže takto neslavně dopadl můj první pokus o návštěvu Yoyo. Alespoň při osobní konverzaci byla příjemná, i když jsme se nakonec neměli na čem domluvit. Aniž bych viděl víc než obličej, tak je naprosto jasné, že inzerovaných 26 už jí bylo před mnoha lety. S tím ale člověk musí (naneštěstí) počítat. Takže návštěvě tohoto privátu asi ještě šanci dám, ale asi až tuto nepovedenou návštěvu trochu odnese čas...