sturm34 píše:Zdravím, pánové,
vím, že je tady o tom několik témat, ale raději se zeptám pořádně a v aktualizovaném znění.
Je mi 22 a jsem stále panic, a proto jsem se to rozhodl vyřešit návštěvou slečny. Proto vás prosím o radu, která by byla nejpříhodnější.
Mé "požadavky"? Ideláně bruneta, černovláska (blondýnky mě moc neberou), trochu starší než já a v rozumné cenové relaci. Líbí se mi větší prsa, ale není to nutné.
Dále bych se chtěl zetat, jak to probíhá- asi jí zavolám, domluvím se, ale co pak- sprcha(kam s penězi, aby mě neokradla), lehnout na postel a nechat jí, aby se snažila? Na jak dlouho si jí mám zaplatit, nevyhodí mě po prvním výstřiku(což bude nejspíš velmi rychle, tj. nabízí se otázka, jestli "nevypustit přetlak" ještě před tím). Platba předem nebo pak? A pokud zbyde čas, o čem se s ní mám bavit? O tom, jaké je počasí? A samozřejmě předpokládám, že u nich existuje něco jako "profesní tajemství" a že mají vlastní kondomy.
Prsatá černovláska je např. Monika na Zderadové (
http://www.sexprivat.cz/clovek_detail.php?idclovek=108). Věk 40+, ale vypadá o deset let mladší. Sice trochu silnější postavy, ale pohodářka, na čas moc nehledí a ceny má 800 za půl hodiny, resp. 1200 za hodinu.
Obvykle se na privátech platí předem. Neboj, nemusíš jim peníze vnucovat, řeknou si o ně samy

Domluvíte se, co a na jak dlouho, dostaneš ručník a jdeš do sprchy. I kdyby ti holka řekla, ať se vyslíkneš už na pokoji, nedej na ni a udělej tak až v koupelně, ať máš pod kontrolou své věci.
Jak dojdeš ze sprchy, tak se půjde umýt ona nebo už na tebe bude čekat na posteli. Lehneš si, začnete se mazlit, bude tě kouřit. Některé se líbají za příplatek, některé vůbec a některé zdarma, pokud jsi jí sympatický. Když jí řekneš, že jsi panic, tak ti pomůže a řekne, co a jak. Ale nemusíš mít z toho strach, půjde to samo

Bavit se s ní nemusíš o ničem, pak tě ale nejspíš bude mít za studeného čumáka a podle toho se k tobě bude chovat. Prostě se k ní chovej jako ke kámošce, bav se s ní, o čem chceš, klidně o počasí. Ony se obvykle samy začnou vyptávat, odkud jsi, co děláš apod. Tak zvaž, co můžeš prozradit, nebo si vymýšlej. Určitě je lepší přátelsky komunikovat než mlčet, prolomí to bariéry a je lepší atmosféra. Ale zase bacha, ať celý zaplacený čas neprokecáte

Bývá zvykem, že v půlhodině je jedno vyvrcholení a v hodině dvě, ale třeba to zvládneš i třikrát za hodinu. Každopádně se zeptej předem, jestli je možno více vyvrcholení, a taky jí řekni předem, že jsi panic. Vlastní kondomy si nosit nemusíš. Projdi si recenze a pečlivě vyber, ať z toho máš napoprvé hezký zážitek. Ale taky zvaž, jestli to není napoprvé lepší s normální ženskou...