Hledat  

Poprvé a jak se chovat.

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Poprvé a jak se chovat.

Příspěvekod sturm34 » stř 21. dub 2010, 14:07

Zdravím, pánové,
vím, že je tady o tom několik témat, ale raději se zeptám pořádně a v aktualizovaném znění.
Je mi 22 a jsem stále panic, a proto jsem se to rozhodl vyřešit návštěvou slečny. Proto vás prosím o radu, která by byla nejpříhodnější.
Mé "požadavky"? Ideláně bruneta, černovláska (blondýnky mě moc neberou), trochu starší než já a v rozumné cenové relaci. Líbí se mi větší prsa, ale není to nutné.
Dále bych se chtěl zetat, jak to probíhá- asi jí zavolám, domluvím se, ale co pak- sprcha(kam s penězi, aby mě neokradla), lehnout na postel a nechat jí, aby se snažila? Na jak dlouho si jí mám zaplatit, nevyhodí mě po prvním výstřiku(což bude nejspíš velmi rychle, tj. nabízí se otázka, jestli "nevypustit přetlak" ještě před tím). Platba předem nebo pak? A pokud zbyde čas, o čem se s ní mám bavit? O tom, jaké je počasí? A samozřejmě předpokládám, že u nich existuje něco jako "profesní tajemství" a že mají vlastní kondomy.

Díky moc za jakékoli rady, klidně pošletei SZ.
sturm34

Re: Poprvé a jak se chovat.

Příspěvekod cumtrainer » stř 21. dub 2010, 22:48

A neni lepsi poprvy s normalni zenskou? :wink:

Jinak par tipu....vzit si s sebou nejlip jen penize (doklady, kreditku apod nechat doma)a jen tolik penez kolik stoji sluzba. Pokud budes autem tak penezenku do rifli, klicky od auta taky a svliknout se az ve sprse a potom si obleceni dat v pokoji na misto na ktere na ne dobre uvidis behem sexu. Zadny svliknout se, vse nechat tam a jit do sprchy.. Mobil doporucuju jiny nez osobni...simku koupis za 200kc a nikdy nevis...

Bavit se nemusis o nicem, ale uz po mobilu bych ji rekl ze jsi panic a uvidis jeji reakce... Neboj se kdyztak dat otocku HNED jak se ti neco nebude zdat (holka, privat, cokoliv). Taky se zeptej jestli je mozny vice cisel. Kondomy maji devky svoje, ale ja si nosim treba vlastni, nechci riskovat nic.

A samotny akt...to je na tobe..da se urcite i jen lezet a nechat se obslouzit :D . Ale spis bych klasicky nejaky oralek v leze a pak na misionare...jestli pujde ona nahoru tak budes asi hotovy hned.

NO a konkretne nevim...vesela, komunikativni a na jejim webu se ji chlapy ptali na zauceni je treba Monika na Bozetechove...ale je to kratkovlasa blond s mini kozama.
cumtrainer

Příspěvekod X-Man » čtv 22. dub 2010, 23:34

sturm34 píše:Zdravím, pánové,
vím, že je tady o tom několik témat, ale raději se zeptám pořádně a v aktualizovaném znění.
Je mi 22 a jsem stále panic, a proto jsem se to rozhodl vyřešit návštěvou slečny. Proto vás prosím o radu, která by byla nejpříhodnější.
Mé "požadavky"? Ideláně bruneta, černovláska (blondýnky mě moc neberou), trochu starší než já a v rozumné cenové relaci. Líbí se mi větší prsa, ale není to nutné.
Dále bych se chtěl zetat, jak to probíhá- asi jí zavolám, domluvím se, ale co pak- sprcha(kam s penězi, aby mě neokradla), lehnout na postel a nechat jí, aby se snažila? Na jak dlouho si jí mám zaplatit, nevyhodí mě po prvním výstřiku(což bude nejspíš velmi rychle, tj. nabízí se otázka, jestli "nevypustit přetlak" ještě před tím). Platba předem nebo pak? A pokud zbyde čas, o čem se s ní mám bavit? O tom, jaké je počasí? A samozřejmě předpokládám, že u nich existuje něco jako "profesní tajemství" a že mají vlastní kondomy.

Prsatá černovláska je např. Monika na Zderadové (http://www.sexprivat.cz/clovek_detail.php?idclovek=108). Věk 40+, ale vypadá o deset let mladší. Sice trochu silnější postavy, ale pohodářka, na čas moc nehledí a ceny má 800 za půl hodiny, resp. 1200 za hodinu.

Obvykle se na privátech platí předem. Neboj, nemusíš jim peníze vnucovat, řeknou si o ně samy :) Domluvíte se, co a na jak dlouho, dostaneš ručník a jdeš do sprchy. I kdyby ti holka řekla, ať se vyslíkneš už na pokoji, nedej na ni a udělej tak až v koupelně, ať máš pod kontrolou své věci.

Jak dojdeš ze sprchy, tak se půjde umýt ona nebo už na tebe bude čekat na posteli. Lehneš si, začnete se mazlit, bude tě kouřit. Některé se líbají za příplatek, některé vůbec a některé zdarma, pokud jsi jí sympatický. Když jí řekneš, že jsi panic, tak ti pomůže a řekne, co a jak. Ale nemusíš mít z toho strach, půjde to samo :)

Bavit se s ní nemusíš o ničem, pak tě ale nejspíš bude mít za studeného čumáka a podle toho se k tobě bude chovat. Prostě se k ní chovej jako ke kámošce, bav se s ní, o čem chceš, klidně o počasí. Ony se obvykle samy začnou vyptávat, odkud jsi, co děláš apod. Tak zvaž, co můžeš prozradit, nebo si vymýšlej. Určitě je lepší přátelsky komunikovat než mlčet, prolomí to bariéry a je lepší atmosféra. Ale zase bacha, ať celý zaplacený čas neprokecáte :)

Bývá zvykem, že v půlhodině je jedno vyvrcholení a v hodině dvě, ale třeba to zvládneš i třikrát za hodinu. Každopádně se zeptej předem, jestli je možno více vyvrcholení, a taky jí řekni předem, že jsi panic. Vlastní kondomy si nosit nemusíš. Projdi si recenze a pečlivě vyber, ať z toho máš napoprvé hezký zážitek. Ale taky zvaž, jestli to není napoprvé lepší s normální ženskou...
X-Man

Příspěvekod otik1 » pát 23. dub 2010, 18:57

Nazdar Stum34, já jsem mněl svůj první sex taky na privátku, bylo mě 21let a v té době ještě žádná fora nebyla, takže v tomhle máš velkou výhodu. Vybral jsem si v Inzertu 30ti letou blondýnu a vše domluvil po telefonu. ve skutečnosti měla asi 35, ale postava pořád dobrá a obličej průměr. Na privát jsem přišel s přesnou částkou a u sebe měl 2 lístky na šalinu a kliče od bitu, takže jsem se mohl vysléct u ní v pokoji. já jsem radši hodinu před návštěvou vypouštěl přetlak :D , ale po sprše a chvilkovém osahavání mi dělala oralek a jak jsem byl nervozní a nadrženej, tak jsem se stejně do minuty při oralu udělal. Být tebou, tak bych si vzal napoprvé celou hoďku, protože já měl poprvé jen půl a jak jsem se rychle udělal, tak pak dlouho trvalo než mi ho postavila a pak jsem mněl málo času na samotnou soulož, takže vtom nejlepším mě přerušila, že už je konec. Ťapině jsem neříkal, že jsem panic, protože jsem neměl odvahu a byl jsem hrozně nervozní, ale řekl jsem, že na privátku jsem poprvé a tím, že byla starší a zkušená, tak měla ke mně super přístup a ujala se sama iniciativy. Stejně si myslím, že to na mě poznala, že jsem panic, ta měla roky zkušeností, takže děláš dobře, že chceš starší. Doporučil bych Simonu z 28.října, ta je zkušená a má pořád dobrou postavu, tam není co zkazit. S normální holkou by byl první sex lepší, protože vtom by byly city, ale mě šlo hlavně o tu soulož, tak jsem volil privatek. Dokonce i Italský diktátor Benito Mussolini měl první sex ve 14letech se starou prostitutkou :D
otik1

Příspěvekod sturm34 » pát 23. dub 2010, 19:49

Samozřejmě že by to bylo nejlepší s obyč. holkou, ale nějak na ně nemám štěstí. A pak, říct jí že je mi 22 a že jsem pořád panic- to bych asi vypadal hodně divně.

Pokud chápu správně, tak Simona je něco jako brněnská extraliga, že? Takže to by asi byla nejlepší volba.
sturm34

Příspěvekod otik1 » pát 23. dub 2010, 20:07

Chápeš to dobře, ale rozhodnutí je jen na tobě. Já jsem mněl stejné pocity a rozhodně této zkušenosti nelituji.
Pak napiš jestli jsi navštívil nějakej privátek. :D
otik1

Příspěvekod riki » čtv 6. kvě 2010, 11:55

Taky ti napoprvé můžu doporučit simonu z 28.října. Jako jedna z mála odpovídá na sms, takže pokud máš ostych před voláním tak toto je dobrá volba. Kam teď chodím já je Renatka masérka z Lesné. Kromě hezkýho tulení ti ještě udělá buď normální masáž a nebo teď nově i masáž lávovými kameny, takže si i hezky opravíš záda.-)))))Jinak z Brna ještě Monila z Božetěchové ,ale nevím proč, ta mě nějak nesedla. Ale každej sme jinej......
riki

Příspěvekod cumtrainer » čtv 6. kvě 2010, 12:32

No ale jestli chce si nechat vylizat prdel a sukat nejakou do analu jak jiny do kundy, tak Monika z Bozetechove je jasna volba :D
cumtrainer

Příspěvekod Kmotr » čtv 6. kvě 2010, 22:23

riki píše:Taky ti napoprvé můžu doporučit simonu z 28.října. Jako jedna z mála odpovídá na sms, takže pokud máš ostych před voláním tak toto je dobrá volba. Kam teď chodím já je Renatka masérka z Lesné. Kromě hezkýho tulení ti ještě udělá buď normální masáž a nebo teď nově i masáž lávovými kameny, takže si i hezky opravíš záda.-)))))Jinak z Brna ještě Monila z Božetěchové ,ale nevím proč, ta mě nějak nesedla. Ale každej sme jinej......

k Renatě jen zkraje týdne, to má ještě umytou hlavu. ke konci tejdne už by se na tom daly smažit špekáčky.
Kmotr

Příspěvekod riki » pát 7. kvě 2010, 6:58

Proto povídám že mě Monika nějak nesedla ani tím co nabízí ani prostředím. No a co se týká Renaty tak toho sem si ještě nevšiml, jednak je tam pořád šero kvůli zataženým závěsům a pak uznej když je celej týden rukama od oleje a občas si projede vlasy jak to pak po týdnu má vypadat. :lol: :D Napište taky ohlasy na ni. Docela mě to zajímá.
riki

Příspěvekod Kmotr » pát 7. kvě 2010, 22:24

riki píše:Proto povídám že mě Monika nějak nesedla ani tím co nabízí ani prostředím. No a co se týká Renaty tak toho sem si ještě nevšiml, jednak je tam pořád šero kvůli zataženým závěsům a pak uznej když je celej týden rukama od oleje a občas si projede vlasy jak to pak po týdnu má vypadat. :lol: :D Napište taky ohlasy na ni. Docela mě to zajímá.

a že má skoro pokaždé stejný vytahaný růžový pánský slipy, to ti neva? tomu se ani nedá říkat kalhotky:-)))
Kmotr

Příspěvekod sturm34 » sob 15. kvě 2010, 17:23

Takže výsledek- v první řadě děkuju za rady- byly opravdu užitečné. V pátek jsem byl u Simony (nám. 28. října). Sice přišla trochu později, ale jinak bylo všechno naprosto v pohodě. Řekl jsem jí na rovinu, že jsem nezkušený a vzala to úplně v klidu- nebyl jsem první. Sice nemám ještě tolik zkušeností, ale myslím si, že kdyby takový přístup, jako má ona měly všechny holky, tak by bylo nádherně a podobné fóra by ani nemusela být (nic ve zlém proti adminovi). Všechno dělá s ochranou, ale to mi nevadilo.
Zaplatil jsem si hodinu, na konci jsem pár minut přetáhl, ale nic neříkala. A ještě jedna věc- během té hodiny měla 8 nepřijatých hovorů a 2 sms- ale sama se přiznala, že má raději sms- na nepřijaté hovory spíš neodpovídá (navíc má vypnuté vyzvánění, takže nic neruší). Určitě jí zopakuji.
sturm34

Příspěvekod soliter. » sob 15. kvě 2010, 18:30

sturm34 píše: Sice nemám ještě tolik zkušeností, ale myslím si, že ,,,,

ty, sturm34, ty máš přece jenom jednu zkušenost, ne?
soliter.

Příspěvekod sturm34 » sob 15. kvě 2010, 21:56

soliter. píše:
sturm34 píše: Sice nemám ještě tolik zkušeností, ale myslím si, že ,,,,

ty, sturm34, ty máš přece jenom jednu zkušenost, ne?

Technicky vzato dvě. Ale chápu kam míříš- spíš jsem porovnával svůj dojem s tím, co je se tu občas objevuje o některých holkách.
sturm34

Zpět na Diskuse na téma