|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
brnak1 píše:Nedávno jsem byl za jednou holkou a při řeči si mě stěžovala, že platí moc za pobyt na privátě. Prý je to 4000 korun za týden za jeden pokoj v bytě. Dřív prý byla i na privátě kde se platilo 5 tisíc za týden. Prý tam zároveň i bydlí když je v Brně. Tak jsem si spočítal, že když ten majitel tam má 3 holky tak si přijde měsíčně na 48 tisíc za 3-pokojáč. Tak mám pocit, že si možná vydělá za nájem víc než ty holky za práci. Zajímavý. Na druhou stranu proč si holky nejsou schopné pronajmout svůj byt za 15 měsíčně a neplatit tak pasákovi?
pink-pelican píše:Nic neni zadarmo,
kdyz jsem delala na privatu mela jsem bezstarostny zivot co se prace tyce, stacilo rici co neni a bylo to.
Ted kdyz delam na sebe vidim co zatim je ,vetsine tech holek co delaji u nekoho nedochazi kolik stoji reklama a to nejen ta tistena ale i ta na netu. A to nepocitam dalsi veci, ne kazda holka ma na to aby delala sama na sebe nebo mela vlastni podnik.
Rozhodne si ted nestezuji ale kazda kriklounka by si mela dobre spocitat o kolik min starosti ma kdyz nekde dela.
Beznou praxi v nemecku je to ze holka na podniku plati od 80euro za pokoj na den a zbytek je cely jeji.Tady je to 50 na 50,nekde 70 na 30.
Ono neni problem si najmout byt za 15.000kc ale jakmile majitel zjisti co se tam bude delat muze se stat to ze bude chtit ne 15.000 ale klidne i 30.000kc Nebo rovnou rekneze nema zajem o takove najemniky. Pokud si chce najit byt na privat prez RK tak je situace uplne stejinea jen stim rozdilem zebudou chtit 2 najmy dopredu. Kdyz se vse secte je treba na rozjedz privatu tak 50.000kc.
Vse ma sve + a -
Redrum píše:Já vím pouze kolik platí holky v Praze v Showparku
pink-pelican píše: Diskuse o Showparku je dnes uz ponekud pase, ty holky co tam stale jsou bud blbe nebo uplne zoufale.
Platit v dnesnich dobach ty ceny za nejem jake chce po holkach majitel toho podniku je hajzlovina maximalni.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků