Hledat  

Kolik holky plati majiteli/pasakovi?

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Kolik holky plati majiteli/pasakovi?

Příspěvekod brnak1 » pon 14. čer 2010, 17:13

.
Naposledy upravil brnak1 dne sob 22. říj 2016, 19:07, celkově upraveno 1
brnak1

Re: Kolik holky plati majiteli/pasakovi?

Příspěvekod Drak65 » pon 14. čer 2010, 17:47

brnak1 píše:Nedávno jsem byl za jednou holkou a při řeči si mě stěžovala, že platí moc za pobyt na privátě. Prý je to 4000 korun za týden za jeden pokoj v bytě. Dřív prý byla i na privátě kde se platilo 5 tisíc za týden. Prý tam zároveň i bydlí když je v Brně. Tak jsem si spočítal, že když ten majitel tam má 3 holky tak si přijde měsíčně na 48 tisíc za 3-pokojáč. Tak mám pocit, že si možná vydělá za nájem víc než ty holky za práci. Zajímavý. Na druhou stranu proč si holky nejsou schopné pronajmout svůj byt za 15 měsíčně a neplatit tak pasákovi?

Nechci být tady zase za chytrého, zastávat se holky ani pasáka. Ale měl jsi se holky zeptat co v těch 4000 - 5000Kč je zahrnuto, ale i tak je to masakr. Pokud jí platí telefon, inzerci, gumy, případně nová prostěradla, ručníky ( vše se opotřebovává), mýdla , veškeré náležitosti na úklid a ještě tam v podstatě částečně bydlí, tak to něco stojí. Když si z těch 48000Kč odečteš tyto výdaje + elektřinu+vodu ( kde je spotřeba při větším počtu holek docela velká ), plyn nebo topení atd, tak mu sice zbude hodně, ale zkus se starat o takový privát. A pak 15000Kč za pronájem bytu je na jednu kočku dost. Když si přičteš co musí k tomu platit - opět inzerce, telefon, gely, olejíčky, gumy, pořídit prostěradla, čistící prostředky, toaletní potřeby, ručníky/osoušky a ještě se dívat i na to, kde je ten byt položen, aby vůbec návštěvnost měla a toto všechno zaplatila. A pokud je byt nezařízený, tak jej zařídit taky není finanční legrace. Další je, že ne každý má zájem , aby v jeho bytě byl privát. Lidi za pronájem prachy chtějí, ale dívají se i na sousedy. Takže hledat byt a vybalit na někoho, že tam chceš mít privát, tak nevím nevím. Pokud by tam bylo holek víc, tak stěží by si toho sousedi nevšimli. Taky by mě zajímal názor jiných, i děvčat.
Naposledy upravil Drak65 dne pon 14. čer 2010, 18:08, celkově upraveno 1
Drak65

Příspěvekod pink-pelican » pon 14. čer 2010, 18:06

Nic neni zadarmo,
kdyz jsem delala na privatu mela jsem bezstarostny zivot co se prace tyce, stacilo rici co neni a bylo to.
Ted kdyz delam na sebe vidim co zatim je ,vetsine tech holek co delaji u nekoho nedochazi kolik stoji reklama a to nejen ta tistena ale i ta na netu. A to nepocitam dalsi veci, ne kazda holka ma na to aby delala sama na sebe nebo mela vlastni podnik.
Rozhodne si ted nestezuji ale kazda kriklounka by si mela dobre spocitat o kolik min starosti ma kdyz nekde dela.
Beznou praxi v nemecku je to ze holka na podniku plati od 80euro za pokoj na den a zbytek je cely jeji.Tady je to 50 na 50,nekde 70 na 30.
Ono neni problem si najmout byt za 15.000kc ale jakmile majitel zjisti co se tam bude delat muze se stat to ze bude chtit ne 15.000 ale klidne i 30.000kc Nebo rovnou rekneze nema zajem o takove najemniky. Pokud si chce najit byt na privat prez RK tak je situace uplne stejinea jen stim rozdilem zebudou chtit 2 najmy dopredu. Kdyz se vse secte je treba na rozjedz privatu tak 50.000kc.
Vse ma sve + a -
pink-pelican
Dívka z privátu
Dívka z privátu

Příspěvekod Drak65 » pon 14. čer 2010, 18:10

pink-pelican píše:Nic neni zadarmo,
kdyz jsem delala na privatu mela jsem bezstarostny zivot co se prace tyce, stacilo rici co neni a bylo to.
Ted kdyz delam na sebe vidim co zatim je ,vetsine tech holek co delaji u nekoho nedochazi kolik stoji reklama a to nejen ta tistena ale i ta na netu. A to nepocitam dalsi veci, ne kazda holka ma na to aby delala sama na sebe nebo mela vlastni podnik.
Rozhodne si ted nestezuji ale kazda kriklounka by si mela dobre spocitat o kolik min starosti ma kdyz nekde dela.
Beznou praxi v nemecku je to ze holka na podniku plati od 80euro za pokoj na den a zbytek je cely jeji.Tady je to 50 na 50,nekde 70 na 30.
Ono neni problem si najmout byt za 15.000kc ale jakmile majitel zjisti co se tam bude delat muze se stat to ze bude chtit ne 15.000 ale klidne i 30.000kc Nebo rovnou rekneze nema zajem o takove najemniky. Pokud si chce najit byt na privat prez RK tak je situace uplne stejinea jen stim rozdilem zebudou chtit 2 najmy dopredu. Kdyz se vse secte je treba na rozjedz privatu tak 50.000kc.
Vse ma sve + a -
Drak65

Příspěvekod Redrum » pon 14. čer 2010, 18:18

Já vím pouze kolik platí holky v Praze v Showparku :lol:
Redrum

Příspěvekod pink-pelican » pon 14. čer 2010, 18:40

Tak to je zname vsem kdo se o dane tema zajimaji, tam je to kapitola sama pro sebe a sama o sobe....
pink-pelican
Dívka z privátu
Dívka z privátu

Příspěvekod Honzi » pon 14. čer 2010, 18:43

No, každé podnikání je investice a vyžaduje počáteční náklady. Jak jsem pochopil ze zdůvodnění, tak se chce návratnost nejlépe 1 měsíc. :roll: A podle toho to taky vypadá nebo končí. Lepší utíkají, špatné nevydělají.
Náklady jsou jednorázové nebo opakované. Ty jednorázové, jako vybavení, nezdůvodní pálky v privátech, kde za 3 roky nedokáží vyměnit postel, opravit smrdící odpad, ... .

Mýdla, čistící prostředky, ... přepočet na norníka je směšný. Praní je horší, ale zase prostěradla se a to ne všude, mění po norníkovi. Takže kolik je únosná režije na norníka? 2 gumy, 2 x sprcha (norník + slečna), protože do těch běžně používaných kapesníků se 2x nejde utřít. Osušky jsou vyjímečně, ... . Takže i kdyby režije 200 na norníka za 1 hodinu, tak moc. Inzeráty? Jsou slečny, které pracují, moc neinzerují a nestěžují si. A dostat se k nim je problém ... .

Je to hlavně o majiteli privátu, slečnách na privátu. Dovedu si představit privát, kde cca 2000 za týden bohatě stačí.

Co se týká slečen a jejich vlastních privátů, tak největší problém je jejich nespolehlivost a nedodržování dohod. Jen menší část je schopna vytvořit akceschopnou funkční komunita. Jinak je to o neplacení, někde i kradení, ... .
Honzi

Příspěvekod Kmotr » úte 15. čer 2010, 23:17

.
Naposledy upravil Kmotr dne pát 9. črc 2010, 23:31, celkově upraveno 1
Kmotr

Příspěvekod pink-pelican » stř 16. čer 2010, 0:30

Ono se to snadno mluvi kdyz nejsi z branze, najemne neklesa, pokud ano tak kde?
Delat to na cerno a potom kdyz to praskne jit jinam to se opet snaz rekne nez realizuje. Takto to nejde delat do nekonecna. Majitele bytu nejsou hlupaci. Vzdy je dobre rici narovinu co a jak , potom se bud domluvi ala za cenu o nekolik tisic vyssim najmu nebo se nedomluvi coz je pravdepodobnejsi.
pink-pelican
Dívka z privátu
Dívka z privátu

Příspěvekod vulcan » čtv 17. čer 2010, 0:21

Redrum píše:Já vím pouze kolik platí holky v Praze v Showparku :lol:

Jenomže to není privát, ale je to klub, téměř s non stop provozem.
A hodně vysoký nájem vede k poměrně značné psychické devastaci dívek, hlavně těch méně asertivních. :evil:
Druhá věc je to, že majitel Showparku nepochopil, že doba, kdy do Prahy proudily zástupy turistů je tatam.
Angláni a Italové raději jezdí už jinam.
vulcan

Příspěvekod pink-pelican » sob 3. črc 2010, 14:52

Diskuse o show parku je dnes uz ponekud pase, ty holky co tam stale jsou bud blbe nebo uplne zoufale.
Platit v dnesnich dobach ty ceny za nejem jake chce po holkach majitel toho podniku je hajzlovina maximalni.
Pro turisry je mnoho zajimavejsich a mnohem lacinejsich moznosti kde si uzit dovolenou a nejen tu.
pink-pelican
Dívka z privátu
Dívka z privátu

Příspěvekod vulcan » sob 3. črc 2010, 23:33

pink-pelican píše: Diskuse o Showparku je dnes uz ponekud pase, ty holky co tam stale jsou bud blbe nebo uplne zoufale.
Platit v dnesnich dobach ty ceny za nejem jake chce po holkach majitel toho podniku je hajzlovina maximalni.

Určitě máš správný názor, pink-pelican,

ale některé holky tam fakt - do Showparku - chodí jako slípky do kurníku.. :shock: přivykly si, a nejsou schopny něco v tom změnit. A majitel toho pochopitelně využívá. :evil:

Mimochodem je tam docela eskadra dívek z Olomouce, zhruba 10. :shock:
Snad jediná výhoda pro ně je, že mohou chodit, jak se jim zachce, pokud mají zabukován pokojík, samozřejmě.
vulcan

Zpět na Diskuse na téma