Hledat  

VÝZVA K BOJKOTU CENY 1.500 za hodinu

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Re: VÝZVA K BOJKOTU CENY 1.500 za hodinu

Příspěvekod Richard1 » úte 7. zář 2010, 15:49

Honzi píše:
Rampouch999 píše:Mno, to už je věc té dotyčné když pracuje pod někým - ale odvádí se zhruba 300 z půl hodky a 500kč z hodky.. Pokud někde odvádí víc nebo dokonce půlka tak to už je podle mě pasáctví :roll: Ale jak jsem psal - jejich věc..
Na druhou stranu pokud se odvádí nějaká domluvená částka, tak je logické že pán či paní domu to má mnohdy na pokrytí nákladů co ji privát stojí.. Jako kondomy, ubrousky, gely a kde je voda atd.. :P

Tyhle argumanty už zde jednou byly ... . :roll: Za jaký privát hraješ? Ono 500 za hodinu je sakramentsky moc. 2 klienti x 30 dní x 500 máme 30000,- tj. naprosté minimum na pokoj. A v tomto případě, tj. placení podle času, používá více svlečen jeden pokoj. Aspoň vím, že se můžu cachtat hodiny ve vaně a je to v ceně. :lol: To jsou skutečné náklady ? Někdy i tu inzerci si platí svlečny samy. Takže i když "jen" účtuješ 500, tak to podle mě přesahuje slušné meze a tvou obranu, že nepaseš neberu. :twisted: Pokud máš třeba 5 pokojů a obsadíš jen jeden, je to jen a jen tvůj problém. Máš si sehnat byt, na který máš. :!:

To už jsou slušný prachy,a myslíš si že když holka nebude odevzdávat řekněme 500,- ,že půjde na cenu 1000,- za hodinu?
Richard1

Příspěvekod Honzi » úte 7. zář 2010, 17:29

Richard1 píše:
Honzi píše:
Rampouch999 píše:Mno, to už je věc té dotyčné když pracuje pod někým - ale odvádí se zhruba 300 z půl hodky a 500kč z hodky.. Pokud někde odvádí víc nebo dokonce půlka tak to už je podle mě pasáctví :roll: Ale jak jsem psal - jejich věc..
Na druhou stranu pokud se odvádí nějaká domluvená částka, tak je logické že pán či paní domu to má mnohdy na pokrytí nákladů co ji privát stojí.. Jako kondomy, ubrousky, gely a kde je voda atd.. :P

Tyhle argumanty už zde jednou byly ... . :roll: Za jaký privát hraješ? Ono 500 za hodinu je sakramentsky moc. 2 klienti x 30 dní x 500 máme 30000,- tj. naprosté minimum na pokoj. A v tomto případě, tj. placení podle času, používá více svlečen jeden pokoj. Aspoň vím, že se můžu cachtat hodiny ve vaně a je to v ceně. :lol: To jsou skutečné náklady ? Někdy i tu inzerci si platí svlečny samy. Takže i když "jen" účtuješ 500, tak to podle mě přesahuje slušné meze a tvou obranu, že nepaseš neberu. :twisted: Pokud máš třeba 5 pokojů a obsadíš jen jeden, je to jen a jen tvůj problém. Máš si sehnat byt, na který máš. :!:

To už jsou slušný prachy,a myslíš si že když holka nebude odevzdávat řekněme 500,- ,že půjde na cenu 1000,- za hodinu?

Jednak nějaké náklady bude mít a potom jsou už či byly holky, kde sazba byla 1000 nebo 1200. V každém případě by se neměly na co vymlouvat. A určitě budou takové, co budou prosazovat svoji cenu na 2500,- za hodinu. :mrgreen: A nebyly by tlaky na holky s nižší cenou.
Honzi

Příspěvekod Jájínek » úte 7. zář 2010, 18:57

Nějak mi ty počty nesedý!!!
Z 1500,- odevzdá 500,- a zůstane jí 1000,- bez starostí!
Z 1200,- dá 200,- na náklady,a zůstane jí 1000,- se starostma jestli vydělá na nájem a energie!

Jedině to má výhodu pro nás,že budeme chodit za míň :wink:
Tak doufejme že holky neuměj počítat :!: :!: :!:
Jájínek

Příspěvekod Lord Peytl » úte 7. zář 2010, 19:00

Jasne ze zlatokopky nebrat, ale kdyz se podivam na system za kazdou blbost priplatek, dodrzovani casu, atd.
a jednoduse si to spocitam dojdu k nejakymu rozumnymu zaveru, kam jit a kam nejit.
A kdyz si k tomu jeste vezmu pristup tak je to jasny.
Klidne dam vic holce u ktere mam nektery veci navic za ktery chteji jinde priplatek.
Kdyz jsem nekde misto hodinky hodinku a pul nebo dve protoze predtim nebo potom kecame u kaficka, u cigarka, nikdo mne nikam nehoni,
pohodicka klidek, tak je to taky o necem jinym.
Proste ta spravna atmosfera udela hodne.
Ono se i za tema 1200kc na hodinu muze skryvat +300 za libani, +500 za OB a jsou to 2000.
Jina holka ma vyssi ceny a ma to vsecko v cene.
Takze nejakej bojkot 1500 /h chce brat taky s rezervou.

Jedna amaterka co jsem mel po ceste z prace chtela 2k/h. Kaslal jsem na to, predrazena. Pak mne neko rikal ze to ma na hypoteku, a na deti...
a jednou, modre okenko, Mirek Dusin, zavolal jsem...
Nakonec jsem byl pres 2 hodiny, (spechal jsem ja, ji by nevadilo kbybych jeste pobyl) absolutne pohodicka, kaficko, pokec, 2x spolecna sprska, atd.

proste to neni supermarket a nejsme duchodci.
Lord Peytl

Příspěvekod Honzi » úte 7. zář 2010, 19:36

Jájínek píše:Nějak mi ty počty nesedý!!!
Z 1500,- odevzdá 500,- a zůstane jí 1000,- bez starostí!
Z 1200,- dá 200,- na náklady,a zůstane jí 1000,- se starostma jestli vydělá na nájem a energie!

Jedině to má výhodu pro nás,že budeme chodit za míň :wink:
Tak doufejme že holky neuměj počítat :!: :!: :!:

Pokud má klienty co budou za ní chodit, nechce si vybudovat vlastní klientelu, dávat každý den na vlastní triko inzerát, prosit se o volný pokoj, být tam někde v 8 na 2 pokoje, snášet závist neúspěšných kolegyň, máš pravdu. Ono je obecně u řady slečen problém, aby se jich penízky držely déle než 8 hodin. Tak tyhle budou vždy závislé. :wink:
Honzi

Příspěvekod vulcan » stř 8. zář 2010, 3:32

Jájínek píše:
Ty možná víš přesně na co to holky použijou,když máš z toho ty dobrý pocity
A třeba jsou holky který raději vezmou každý den dva klienty za 1500,-,než pět za 1200,-
aspoň já jsem dostal takovou odpověď,ale jestli je to tak,opravdu neřeším,protože proto tam rozhodně nechodím :!:

Jájínek
trochu jsi tu myšlenku posunul...
moc klientů nyní nechodí, některé děvy čekají třeba celý den na prvního zákazníka....
a jen ty chytřejší si snaží klienta udržet..
z tomto smyslu jsem psal,
"co je lepší ? 1 x 1500 a už u té dívky neopakovat... nebo chodit opakovaně ke stejné favoritce když má třeba 3 x 1200 ? Z toho stejného klienta, logicky.

Jájínek píše:
holky který dělaj na sebe ve svém nedělaj hodinu za 1000,-? Když se nedělej,a i tak by jim tam zůstalo dost na provozní náklady :!:
No myslím si že to tak není,prostě jsou holky který i když budou ve svém,tak i tak budou dělat za 1500

Většinou, když dělají na sebe, tak jdou s cenou dolů.
Když se rozpadl privát na Dukelské, kde bylo 1500, tak následovnice na Strnadové mají 1300, na Došlíkové 1200.

To, že některé si ponechají 1500, je možné. Ale je otázka, zda se jim to vyplatí.

Na všechny podobné výmluvy, že se neuživí, že nepokryjí náklady - :twisted:
je jednoduchá odpoveď:

V Ostravě, případně v Olomouci mají natolik jiné náklady, že se jim vyplatí ceny 900 (Ostrava) - 1200 (Olomouc) /hodinu ?
To tam mají levnější o tolik vodu, elektřinu, inzeráty ?
nebo tam mají levnější kondomy ? :D
Naposledy upravil vulcan dne stř 8. zář 2010, 3:44, celkově upraveno 1
vulcan

Příspěvekod vulcan » stř 8. zář 2010, 3:41

Lord Peytl píše: .... Klidne dam vic holce u ktere mam nektery veci navic za ktery chteji jinde priplatek.
..... Proste ta spravna atmosfera udela hodne.
Ono se i za tema 1200kc na hodinu muze skryvat +300 za libani, +500 za OB a jsou to 2000.
Jina holka ma vyssi ceny a ma to vsecko v cene.
Takze nejakej bojkot 1500 /h chce brat taky s rezervou.

Peytle, :D
nikdo nezpochybňuje, že dobrý přístup udělá lepší zážitek,
ale většinou to nesouvisí s cenou, ale s osobností té dívky + třeba negativními vlivy některých privátů.

Příplatky jsou každého věc. Ty nesrovnáváme, i když jejich existence napovídá něco negativního o tom privátu..
Řada norníků nevyžaduje příplatkové služby.
Srovnáváme základní cenu - klasiku, orál , vše s ochranou.
vulcan

Příspěvekod nokid » pát 10. zář 2010, 14:52

Tak nevím, jestli můžeme dojít k nějakému koncenzu, pánové. Ale vysvítá mi ze všeho řečeného, že bojkot sice ano, ale... Prostě že za určitých mimořádných okolností jsme vlastně všichni ochotni tohle zaplatit, pokud nám bude holka za to stát. A tak bysme mohli celou tuhle, moc a moc obsáhlou diskuzi, ukončit.
Řekla jsem dnes mamince, že jsem spala s cizincem.
A tak mi v bříšku vznik´ - cizí státní příslušník!

Jan Vodňanský
nokid

Příspěvekod Rafael » pát 10. zář 2010, 21:19

nokid píše: .. A tak bysme mohli celou tuhle, moc a moc obsáhlou diskuzi, ukončit.

nokid
no, bude dobře, když už sem nebudeš psát.. tos nám tedy toho světoborného řekl..

Ale tato diskuze smysl má, určitě je dobře, že tady probíráme společnice, které chtějí vysoké ceny.
A částka 1500/hodinu je na Brno za šuk bez extras hodně.
To zkrátka nikdo neokecá.
Rafael

Příspěvekod Jájínek » sob 11. zář 2010, 6:50

Včera jsem obvolal pár nových holek v Brně,aspoň teda v inzertexpresu bylo psáno nový,ale bohužel ceny 1000/1500
Nešel jsem!!! Ale bylo to lákavé...
Jájínek

Příspěvekod Honzi » sob 11. zář 2010, 12:24

nokid píše:Tak nevím, jestli můžeme dojít k nějakému koncenzu, pánové. Ale vysvítá mi ze všeho řečeného, že bojkot sice ano, ale... Prostě že za určitých mimořádných okolností jsme vlastně všichni ochotni tohle zaplatit, pokud nám bude holka za to stát. A tak bysme mohli celou tuhle, moc a moc obsáhlou diskuzi, ukončit.

Nokid, ten bojkot byl návrh. Ale snad se řada norníků shodla na jedné věci, ťapinu za 1500 pokud není něco extra maximálně jen jednou ... . A to svým způsobem bojkot je.
Honzi

Příspěvekod ob32 » úte 26. říj 2010, 15:44

Chlapy ja se ani nepřipojím k bojkotu a ani nepujdu proti. Spíš o čem chci mluvit jak někdo napsal, že holky někdo "pase" samozřejmě že musí někomu dávat peníze a to za pronájem prostor kde funguje a to, že majitel nemovitosti si vezme prachy za pronájem bytu kde se udělá privát docela slušný o tom žádná. Takže z toho co ta holka dostane když je to 1500 tak při průměru odevzdá 200-300 za nájem z každé hodiny, pak si musí platit inzeráty to je dalších 150 nebo kolik to dneska stojí, což je každej den. Pak si musí kupovat sprcháče, gumy, gel, krém, kapesníčky, toaleťák a další což jí může stačit tak na 10-15 dní podle toho kolik má kšeftů takže tak 2x až 3x do měsíce nákup. Teď ještě by měla pro návštěvníky k dispozici něco na pití. Nemluvě o tom že se taková holka o sebe musí starat aby se chlapovi líbila a měla kšefty, ale to už jsou neomezený náklady za udržování vzhledu. Takže i jen při těch základních nákladech to dělá čistýho snad 1000 a to jistě nejsou všechny náklady. Teď musíte vzít v úvahu že ta holka nemusí mít kšefty každej den takže z něčeho musí aji žít nebo živit děti.
A teď si přeberte ve své hlavě a podle svýho svědomí, být na jejím místě roztáhli by jste nohy každýmu kdo příjde v uvozovkách za pár kaček? A že na priváty chodí růrný individua, uchyláci, a hovada v lepším případě ten chlap jen smrdí protože jde po celým dnu v prác nebo cokoliv jinýho. Kdyby za váma přišla ženská v takovým stavu tak by jste jí nedali ani kdyby vám zaplatila.
Protože znám spoustu holek který dělají tuto práci tak to vím od nich. A kdyby někoho napadlo že se snažím propagovat ceny na privátech tak ne, dělám v night clubu za barem takže mě priváty až tak nezajímají.

Jo a jedna věc pro všechny kaskadéry. Chlapy važte si holek co dělají všechno s gumou, protože i při blbým orálu se dá chytit pohlavní choroby takže si začněte vážit svýho zdraví a zdraví těch holek a přetaňte je fůrt přemlouvat!!!
ob32

Příspěvekod Honzi » úte 26. říj 2010, 16:03

ob32 ,
nevím jak jsi dospěl k těm zajímavým číslům ... . Taky dokážeme počítat :wink:

Jen několik poznámek :
1. Kdepak jsi vzal těch průměrných 200-300 za hodinu.
2. Slečna klidně může toho, kdo se jí nelíbí a smrdí, ... nevzít. Pokud tak udělá, znamená to, že musí a sama se stává špindírou. Holt jsou slečny, které si mohou vybírat a ty, které musí vzít kohokoliv. Ale ať si nestěžují, ono to není jen o roztáhnutí nohou. :mrgreen: Doktorům taky nestačí, aby mohli operovat, vzít do ruky skalpel. :lol: :lol: :lol:
3. Bohužel, někdy nesmrdí klienti, ale slečny. :x
4. Tebe by vyhodili, kdyby jsi prodal jedno pivo za týden. A slečna, která přitáhne jednoho zákazníka za týden, tam nemá co dělat. Tohle není charita ... .

No, nakonec je to vždy o konkrétní slečně. Byl jsem několikrát v "denním privátu" v night klubu. A souhlasím s tebou, že v drtivé většině tyhle slečny mohou mít toho klienta jak noty na buben.
Jsou od toho, aby chlapa zaujaly, ne přetrpěly a hlavně vyinkasovaly penízky. Už po staletí byly známé a uznávané prostitutky a potom ty, co dávaly v tmavé uličce za žvanec. A stejně to platí teď.
Honzi

Příspěvekod Dobermann » stř 27. říj 2010, 9:02

Vono je to nakonec stejně úplně jedno, jestli dostanou litr, nebo dva, nebo čtyři, ještě jsem nezažil asi žádnou, která by ty peníze dokázala udržet, nakoupí hadříky, pičoviny a je to... Většina jich dělá řemeslo pár let a furt smrdí korunou.. čest vyjímkám
Kolik máš těch nicků, Ty kujóne?:)
Dobermann

Příspěvekod nokid » pon 1. lis 2010, 17:49

Jo to máš pravdu - lehce nabyla, lehce pozbyla! Přesně tak se točí tenhle svět. :D
Řekla jsem dnes mamince, že jsem spala s cizincem.
A tak mi v bříšku vznik´ - cizí státní příslušník!

Jan Vodňanský
nokid

PředchozíDalší

Zpět na Diskuse na téma