Honzi píše:Rampouch999 píše:Mno, to už je věc té dotyčné když pracuje pod někým - ale odvádí se zhruba 300 z půl hodky a 500kč z hodky.. Pokud někde odvádí víc nebo dokonce půlka tak to už je podle mě pasáctvíAle jak jsem psal - jejich věc..
Na druhou stranu pokud se odvádí nějaká domluvená částka, tak je logické že pán či paní domu to má mnohdy na pokrytí nákladů co ji privát stojí.. Jako kondomy, ubrousky, gely a kde je voda atd..
Tyhle argumanty už zde jednou byly ... .Za jaký privát hraješ? Ono 500 za hodinu je sakramentsky moc. 2 klienti x 30 dní x 500 máme 30000,- tj. naprosté minimum na pokoj. A v tomto případě, tj. placení podle času, používá více svlečen jeden pokoj. Aspoň vím, že se můžu cachtat hodiny ve vaně a je to v ceně.
To jsou skutečné náklady ? Někdy i tu inzerci si platí svlečny samy. Takže i když "jen" účtuješ 500, tak to podle mě přesahuje slušné meze a tvou obranu, že nepaseš neberu.
Pokud máš třeba 5 pokojů a obsadíš jen jeden, je to jen a jen tvůj problém. Máš si sehnat byt, na který máš.
To už jsou slušný prachy,a myslíš si že když holka nebude odevzdávat řekněme 500,- ,že půjde na cenu 1000,- za hodinu?