Bohužel, mám jednu špatnou zprávu pro všechny návštěvníky. Za 6 let občasného chození po privátech jsem neměl problém žádný zdravotní problém. Myslím že dodržuju základní pravidla prevence a hygieny. Bez gumy bych nešel ani náhodou a lízink taky vynechávám. Je fakt, že jsem si asi 2x nechal kouřit bez.
Stala se dvojnásobná chyba. První byla ranní oholení, kdy vznikne vždycky nějaká miniranka a druhá, že jsem chtěl zkusit i někoho nového a za co nejlevněj, prostě jen na výstřik a pryč. Nevím jak se jmenovala. Cena 600/půlhodina.
Následky nejsou permanentní, ale dlouhodobě léčitelné a hrozí tichá pošta:
1.SVRAB - Bohužel asi po 1,5 měsici škrábání se, které začalo 14dní po návštěvě, jsem zjistil tuto nemilou skutečnost. Tuto nemoc nepředpokládala ani kožní a léčila mě 14dní na alergii. Následná léčba jednodenní, ale odeznění svědění další 1,5 měsíce. Nejhorší je možný přenos v rodině a dál pak spolupracovníků rodiny atd. atd.
2.GENITÁLNÍ BRADAVICE - i když s kondomem, nějakou tou rankou po holení pronikla i tyto svině. Vznikly až po léčbě svrabu, tzn. po 2 měsících, ale můžou se projevit i pozděj.
3.CHLAMYDIE - samozřejmě jsem si následně nechal pro jistotu udělat kompletní vyšetření na pohlavní nemoci. Výsledek - chlamydie. Tzn. antibiotika.
Tímto jsem snad ze všeho venku. Kvůli jedné takové návštěvě mě postihl skoro roční půst. Kdy jsem nebyl dlouho před, kvůli zaneprázdnění, proto řešil tuto situaci rychlovkou a následná pauza už byla nucená. Kdy nechci riskovat zdraví jiných a dostat se tak do začarovaného kruhu.