Hledat  

Boskovice

Praha, Olomouc, Ostrava, Zlín, Přerov...

Re: Boskovice - JANICKAX30

Příspěvekod P.J. » čtv 17. bře 2011, 16:17

petr.2004

Občas je k zastižení na Lide.cz, ale taky nesplňuji podmínky tak jsem ani nezkoušel.
P.J.

Re: Boskovice - JANICKAX30

Příspěvekod vulcan » čtv 17. bře 2011, 20:27

P.J. píše:petr.2004
Občas je k zastižení na Lide.cz, ale taky nesplňuji podmínky tak jsem ani nezkoušel.

Pánové, chcete snad říci, že Vám ještě není 25 ? :D anebo nezvládáte pokec o sexu ? :idea:
Zkuste Káju Maříka. :wink:
vulcan

Re: Boskovice

Příspěvekod P.J. » čtv 17. bře 2011, 22:13

vulcan

C: je správně :oo: ... nejsem z Boskovic ani okolí
P.J.

Příspěvekod petr.2004 » pát 18. bře 2011, 9:05

P.J. píše: ... nejsem z Boskovic ani okolí

no já bych to viděl optimističtěji - z okolí jsme všichni, co nejsme přímo z Boskovic... :lol:

Ale já jsem sem dal ten inzerát (profil) jen k pobavení - cudná fake fotka (tělo 30+ ženy vypadá jinak), fake mobil, bez uvedení emailu s nabídkou pokecu o sexu ... kolik jí asi přišlo odpovědí :?:

8)
petr.2004

Příspěvekod nickxxx » ned 8. kvě 2011, 23:03

Ahoj kde si našel inzerat na Lucinka-091@seznam.cz prosim odepiš je to duležite a jak přesně zněl dekuji
nickxxx

Příspěvekod sexybarry » úte 10. kvě 2011, 8:48

Hele, neni tohle ona? http://www.privatnisex.cz/divka/simona.html

Zajimalo by me, jestli jste ji nekdo v posledni dobe vyzkouseli. V telefonu byla malo prijemna a bohuzel nemela volno..

reakce na příspěvek od sinuhet » úte 3. črc 2007, 9:16

Diky B.
sexybarry

Příspěvekod jizva46 » čtv 2. čer 2011, 9:43

Nathalii alias Janett dobře znám, je z Boskovic.Momentálně docela dost nasává, trochu přibrala, ale ne moc.Prsa silikony, jizvy jsou dost výrazné, pevnost a na dotek hodně příjemné.Je těžko k zastižení, má bohatého sponzora, ten po ní vyžaduje aby byla šlapka, asi ho to rajcuje. Jsem s ní v kontaktu, dá se ukecat téměř na cokoliv.
jizva46

Příspěvekod sumiiik » ned 26. čer 2011, 15:46

P.J. píše:
cortex.bm píše:Navštívil jsem Martinu v jejím působišti, a byl jsem velmi příjemně překvapen, především jejím přístupem.
Nepřipadl jsem si ani jako na privátu. Pohodička, přátelské povídání, příjemný šuk. Příjemná cena 1000 Kč.
MOhly by se najít i následovnice, v Boskovicích i třeba jinde.

Po nějaké době jsem znovu navštívil Martinu a je pořád stejně dobrá, ne každá mě dokáže udělat dvakrát za sebou. Na ten věk má opravdu hezké tělo a orál opravdu umí, samotný šuk taky velmi dobrý. Člověk se s ní opravdu cítí jako s milenkou a to opravdu se vším, protože je dost ukecaná a člověk se dozví dost věcí, ale na čase rozhodně nešetří takže z hodinové návštěvy je nakonec tříhodinová. Za 1000na hodinu opravdu v okolí nemá konkurenci, ale abych nepřechválil, v pauze mezi čísly jsme si povídaly co je u ni novýho a tak se zmínila, že za hodinu s análkem už chce 1500,- takže o něco podražila. Prý ji chlapy běžně dávají víc peněz tak už si to takle počítá. Nemohu to potvrdit protože jsem análek nechtěl. Jinak minimálně za vyzkoušení určitě stojí a tak doufám, že se časem nepokazí.

Psal jsem Martině mail,po nějaké době se ozvala,prý měla compl mimo provoz.Napsala mě číslo,až mě to prý bude vyhovovat,mám zavolat.Vyměnili jsme si ještě pár mailů,všechno v pohodě.Pak jsem jí několikrát volal,telefon nebere,na další maily neodpovídá...Tak nevím co se děje...
sumiiik

Příspěvekod sumiiik » pon 18. črc 2011, 14:00

U Martiny jsem byl dvakrát,celkem spokojenost.Domluvili jsme se na další návštěvě na sobotu,v pátek jsem poslal sms,odpověděla hned.Všechno v pořádku,"byli jsme přece domluvení,tak to platí".V sobotu večer jsem stál před domem,prozváněl,poslal sms,zvonil na zvonek...V bytě tma,nikdo na nic nereagoval...
Asi je už dost vybíravá,nebo si už nasušila dost peněz,nevím.Každopádně za mě udělala prvotřídního vola,nevím čím jsem si to zasloužil... :D
Třeba bude mít někdo jiný víc štěstí než já,když tak se pochlubte.
sumiiik

Re:

Příspěvekod brnak1 » úte 19. črc 2011, 10:22

.
Naposledy upravil brnak1 dne sob 22. říj 2016, 19:48, celkově upraveno 2
brnak1

Příspěvekod sumiiik » pát 22. črc 2011, 18:23

brnak1 píše:Já si myslím, že s holkama se nedá domlouvat na další den nebo snad týden dopředu. Zavolám že jedu a pak teprve někam jedu. Kdysi dávno jsem to taky nechápal :x ....vždyť jsme se přece domluvili na pátek :lol: :lol: :lol: tohle u holek neplatí. A když holku neznáš trošku víc, tak stejně vezme někoho jinýho ikdyž je domluvená s tebou za půl hodiny a ty už jsi na cestě. Byznys je byznys :(

Asi máš pravdu,zlatý zkušenosti... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
sumiiik

Příspěvekod patriot771 » pon 8. srp 2011, 13:21

Martinu jsem navštívil asi 3 krát a musím ji hodnotit velice kladně.spíš jsem se chtěl jenom zeptat že při každé návštěvě sedíme naproti sobě u stolu a když jsem chtěl sednout si kní tak měla kecy.máte sní někdo také takové podobné skušenosti a nebo dokonce lepší?zajímalo by mě jestly je taková odtažitá jen ke mě a nebo ke každému :D
patriot771

Příspěvekod sumiiik » úte 4. říj 2011, 20:25

Zdarec pánové.
Asi je to zbytečná otázka,ale neví někdo z vás o nějaké z Boskovic nebo blízkého okolí? Kromě Martiny... :)
Některá,která je momentálně "aktivní"?
Asi moc velký výběr není,ale co když...
Díky předem.
sumiiik

Příspěvekod patriot771 » ned 9. říj 2011, 10:22

zdar co je Martina už tě nebere? :D
patriot771

Příspěvekod sumiiik » ned 9. říj 2011, 20:38

patriot771 píše:zdar co je Martina už tě nebere? :D

Zdar,přečti si moji zkušenost kousek zpět...
Stačí že ze sebe dělám vola v práci apod.,nepotřebuju to u ženské,které jsem ochotnej dát peníze...
sumiiik

PředchozíDalší

Zpět na Dívky mimobrněnské