Hledat  

Co mi vadi na privatech

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Co mi vadi na privatech

Příspěvekod Velkaokurka » stř 30. bře 2011, 12:42

Kazdy asi ma podobnou zkusenost. Jsi docele nadrzeny. Prohledas inzeraty. Najdes "tu spravnou". Jdes na privat a bud delas otocku anebo jsi pry navsteve hodne zklaman.

Delam malou seznamku veci, ktere mi vadi, kdyz navstevuji privat.

1. FAKE fotky.
:oo: Jdes na privat diky lakave fotce a najdes skaredou, o 10 let starsi a 10 kilo tlustsi nez inzeruje.
2. Silne pachy.
:!: Jsem fakt citlivy na pachy. Kdyz "smrdi tam dole", muj ptacek umdle. Kdyz smrdi z ust, chci rychle pryc. Telesne pachy z podpazi (ci kozu u vestsich zen) me take odrazi.
3. Silne vonavky a kour.
:oops: Nechci smrdet cely den jako zenska nebo kour kdyz nemam zenu a nekourim. Pratele jsou potom "zvedavy".
4. Chybejici zuby.
:shock: Kdyz vidim jak zena ma velmi spatne zuby nebo ji zuby chybi, moc se mi nechce sukat.
5. Vysoke ceny
:x Musim hodne setrit, abych cas od casu mohl navstevit privat. Nemohu si dovolit 1500 za hodinu. Kdyz je fakt kocka a ma vyborny pristup...mozna bych se nechal lakat, ale v Brne je takovych hodne malo...

Muzete take pridat sve nazory.
Velkaokurka

Re:

Příspěvekod brnak1 » čtv 31. bře 2011, 11:17

.
Naposledy upravil brnak1 dne sob 22. říj 2016, 19:48, celkově upraveno 2
brnak1

Re: Co mi vadi na privatech

Příspěvekod Dobermann » pát 1. dub 2011, 14:56

posledně jsem byl v Olomouci, v Royalu. Vybral jsem tu nejlepší kočku. Jak praví kolega: "nikdy neber tu největší hvězdu, vždycky je nejhorší v betli".
Taky byla. Třikrát se vracela po schodech dolů. "zapoměla jsem gel." "zapoměla jsem gumy". "můžu si dát něco na pití?"
Potom: "prstit ne, na kozy jemně, máme je citlivé. Ty máš velké péro, to mně bude bolet".
klasická simulantka. Schválně se při tom tvářila jako kdyby ji lámali v kole, je jasné, že to každého chlapa vyprudí. Sral jsem na to, pak začala kňourat.
Po deseti minutách, že mi pošle za patnáct set kolegyni. že už jsem ji půl hodiny mrdal a ona že to celou hodinu nevydrží. Mrdal jsem ji tak deset minut
čistého času. V tu chvíli jsem nebyl daleko od toho jí zmalovat ciferník, svini jedné podrazácké. Ale držel jsem se. Říkám, oukej, pošli mi tu vysokou.

Přišla ta "vysoká".

Říkám "doufám, že s tebou to bude lepši". A ona "a co jako? my nejsme zvířátka, nemusíme si všechno nechat líbit." tak jsem jí řekl, ať si těch patnáct
set strčí do prdele, že já si všechno taky líbit nenechám.
Barmanovi jsem řekl, že jestli čeká, že zaplatím vstup a ty drinky, co si ty pičky daly, tak že je na velkém omylu. Kupodivu neprotestoval.

Upřímně myslím, že majiteli toho podniku je to naprosto jedno, hlavně když mu kundy odvádějí, a jestli je zákazník spokojený nebo ne, je naprosto vedlejší.
Mně to stálo čtverku a hovno z toho....
Kolik máš těch nicků, Ty kujóne?:)
Dobermann

Příspěvekod Dobermann » pát 1. dub 2011, 14:57

a jediný co mi fakt vadí na privátech, že je tam malý výběr opravdu pěkných bab, které vídám na agamě třeba v Praze. Ovšem bůhví jaká je realita...
Dobermann

Příspěvekod montecinto » sob 16. dub 2011, 19:53

Dobermann píše:posledně jsem byl v Olomouci, v Royalu. ....

Přečti si Dobermann, nejprve název vlákna.. seš tématicky mimo.
Tady se píše o privátech , ne o klubech. :shock:
montecinto

Příspěvekod montecinto » sob 16. dub 2011, 20:01

brnak1 píše:
Velkaokurka píše:1. FAKE fotky.
:oo: Jdes na privat diky lakave fotce a najdes skaredou, o 10 let starsi a 10 kilo tlustsi nez inzeruje.

Fake fotka se da rozpoznat. A neni nic jednodussiho nez se holky po telefonu zeptat jestli je ta fotka jeji nebo jen ji podobna a kdyz je jeji tak jestli neni focena pred 10 lety. Celkem chapu ze si holky nechteji davat svoje fotky do inzeratu a uz s tim tak trochu pocitam.
To stejne s vekem, ja jim vzdycky ze srandy reknu do telefonu, ze ji zkontroluju obcanku a jestli ji nebude 19 tak dostane hned na prdel.

Fake fotky mně taky vadí, beru to jako podfuk ze strany holky. Prodává něco, co není její. Fotku, na které si může uchránit soukromí není zase tak těžké pořídit. Pro mně je to důvod k otočce a dělá to i obraz tomu privátu jako celek.

Velkaokurka píše: Vysoke ceny :x Musim hodne setrit, abych cas od casu mohl navstevit privat. Nemohu si dovolit 1500 za hodinu. Kdyz je fakt kocka a ma vyborny pristup...mozna bych se nechal lakat, ale v Brne je takovych hodne malo...

1500 je opravdu nadměrná cena a je důvodem proč tam nechodit :evil: . Nejde o to, kdo si co může dovolit, tak otázka nestojí. Ale je zbytečné platit zlatokopkám nebo jejím pasákům. Ten, kdo se těchto cen zastává, většinou z nich přímo či nepřímo profituje. :shock:

Pak mně ještě vadí arogantní chování slečen. není třeba žádný submisivní přístup, ale mělo by být normou slušné a příjemné chování. :idea:
montecinto

Příspěvekod Dobermann » sob 16. dub 2011, 22:04

montecinto píše:
Dobermann píše:posledně jsem byl v Olomouci, v Royalu. ....

Přečti si Dobermann, nejprve název vlákna.. seš tématicky mimo.
Tady se píše o privátech , ne o klubech. :shock:

hlavně klid strejdo. chtěl jsem ti rozšířit obzory, v klubu berou klidně trojku za hodinu, tam ty se nikdy nepodíváš. tak jsem ti to chtěl maličko přiblížit :lol:
Dobermann

Příspěvekod Velkaokurka » pát 13. kvě 2011, 16:17

Dalsi veci, ktere mi vadi:
1. Spatny herecky vykon :roll: -- je to mozny, ze zena proziva silny orgasmus 5 sekund po zahajeni sexu a je dole jeste suchy?? :lol:

2. Divky, ktere porad se ptaji jestli mam zenu, deti, pritelkyni, apod. Nechci mluvit o svem soukromnim zivote.

3. Zeny, ktere klientum potom posilaji smsky nebo volaji... Kdyby nekdo nekoho mel, jak ma vysvetlit, ze nejaka zenska mu vola?? :idea: :shock:
Velkaokurka

Příspěvekod honda3 » sob 14. kvě 2011, 9:15

Naprosto souhlasím s Velkouokurkou:
1. Spatny herecky vykon :roll: -- je to mozny, ze zena proziva silny orgasmus 5 sekund po zahajeni sexu a je dole jeste suchy??
2. Divky, ktere porad se ptaji jestli mam zenu, deti, pritelkyni, apod. Nechci mluvit o svem soukromnim zivote.
3. Zeny, ktere klientum potom posilaji smsky nebo volaji... Kdyby nekdo nekoho mel, jak ma vysvetlit, ze nejaka zenska mu vola??

--> přidal bych bod 4. Snaha některých dívek co nejdéle natahovat čas vším možným jen né sex, na který pak není v dost času
honda3

Příspěvekod nokid » úte 24. kvě 2011, 15:24

No jo chlapci, tak zde vyjímečně souhlasím se všemi zde řečenými výhradami, i mně takové věci vadí. Ale zase se snažím být džentlmen a nezavdávat jí příčinu aby mi nechtěla v něčem vyhovět, je fakt že ani šlapka není povinna si všechno nechat líbit, hlavně ne to co si PŘEDEM nedomluvíte.
Ta cena 1.500 je diskutována v jiném vlákně, můj názor je známý, NEBRAT v případě že by neobsahoval příplatek např. za piss nebo anal, osobně jsem tolik dal jen těhotné za to bříško.
Řekla jsem dnes mamince, že jsem spala s cizincem.
A tak mi v bříšku vznik´ - cizí státní příslušník!

Jan Vodňanský
nokid

Příspěvekod Rafael » čtv 9. čer 2011, 11:29

Já bych k tomu ještě přidal -

při telefonickém kontaktu ťapina nebere mobil a má zapnutý záznamník :twisted: :twisted: !!

Asi si myslí, že se budu domluvat s nějakým záznamníkem..

to už spíše pochopím, že je číslo nedostupné, ale záznamník...

a pak mně vadí, když mne nechají stepovat před barákem, když si to nezorganizují, aby norník vstoupil hned
Rafael

Příspěvekod nemesis000 » stř 11. dub 2012, 23:24

Mně na privátech vadí pár věcí. Při objednávání, když to vezme místo dívky záznamník, naprosto nechápu.. :evil:
Pak když se domluvíme na určitý čas a poté musím čekat, až odejde jiný norník, který se "vmáčknul" přede mně. To je známka neserioznosti.
Na pokoji by měly být vypnuté telefony, což je asi už nyní samozřejmé u většiny dívek.
Na druhé straně nemusím žádné herecké výkony od děvčat, úplně stačí přirozené chování. A kondomy by měly mít nachystány už na pokoji. Ale souhlasím, že je třeba být navzájem tolerantní a nehledat prkotiny. :wink:
nemesis000

Příspěvekod gogo123 » pon 16. dub 2012, 17:06

V prvé řadě co by mělo být standart u denních privátů.

- čistota, pokaždé nové prostěradlo a ručník velikostně na mužskou prdel
- diskrétnost, fronta před sprchami je nepřijatelná
- čas se počítá jako čistý od sprch, bohužel se stává, že slečna stráví 15 minut ve sprše samozřejmě na úkor čistého času
- pokud je inzerovaná cena, tak je konečná, pokud jsou vyjmenované služby, předpokládám, že je dělá
- slečna by měla vonět /menstruace, výtoky, jinej smrad z útrob je nepřijatelný/
- profesionalita, vlídnost
- kvalitní ochrana a občerstvení /voda, limo, káva/ ..ideál čepovaná 12 :lol:
- přijatelná cena cca do 1200
- každá z holek má svůj telefon /někde mají 1 pro všechny :twisted: /
- možnost objednání přes e-mail, www s potvrzením objednávky

Ze zkušenosti vím, že to více či méně splňují všechny priváty ale pouze 1 beze zbytku a to Bella na Palackého i Kotlářské.
Naposledy upravil gogo123 dne pon 16. dub 2012, 20:53, celkově upraveno 1
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod shrek_85 » pon 16. dub 2012, 19:46

gogo123 píše:Ze zkušenosti vím, že to více či méně splňují všechny priváty ale pouze 1 beze zbytku a to na Bella na Palackého i Kotlářské.

Točené pivo mi holky na Kotlářské nikdy nenabídly. Nebo to se týká jen VIP zákazníků?
shrek_85

Příspěvekod gogo123 » pon 16. dub 2012, 20:32

shrek_85 píše:
gogo123 píše:Ze zkušenosti vím, že to více či méně splňují všechny priváty ale pouze 1 beze zbytku a to na Bella na Palackého i Kotlářské.

Točené pivo mi holky na Kotlářské nikdy nenabídly. Nebo to se týká jen VIP zákazníků?

No mne taky ne ale není to špatná myšlenka...venku 30 st a orosené pívko a nažhavená 25... :lol: ale to už by bylo dokonalý ....
veni vidi vici
gogo123

Další

Zpět na Diskuse na téma