Delam malou seznamku veci, ktere mi vadi, kdyz navstevuji privat.
1. FAKE fotky.

2. Silne pachy.

3. Silne vonavky a kour.

4. Chybejici zuby.

5. Vysoke ceny

Muzete take pridat sve nazory.
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Dobermann píše:posledně jsem byl v Olomouci, v Royalu. ....
brnak1 píše:Velkaokurka píše:1. FAKE fotky.
Jdes na privat diky lakave fotce a najdes skaredou, o 10 let starsi a 10 kilo tlustsi nez inzeruje.
Fake fotka se da rozpoznat. A neni nic jednodussiho nez se holky po telefonu zeptat jestli je ta fotka jeji nebo jen ji podobna a kdyz je jeji tak jestli neni focena pred 10 lety. Celkem chapu ze si holky nechteji davat svoje fotky do inzeratu a uz s tim tak trochu pocitam.
To stejne s vekem, ja jim vzdycky ze srandy reknu do telefonu, ze ji zkontroluju obcanku a jestli ji nebude 19 tak dostane hned na prdel.
Velkaokurka píše: Vysoke cenyMusim hodne setrit, abych cas od casu mohl navstevit privat. Nemohu si dovolit 1500 za hodinu. Kdyz je fakt kocka a ma vyborny pristup...mozna bych se nechal lakat, ale v Brne je takovych hodne malo...
montecinto píše:Dobermann píše:posledně jsem byl v Olomouci, v Royalu. ....
Přečti si Dobermann, nejprve název vlákna.. seš tématicky mimo.
Tady se píše o privátech , ne o klubech.
gogo123 píše:Ze zkušenosti vím, že to více či méně splňují všechny priváty ale pouze 1 beze zbytku a to na Bella na Palackého i Kotlářské.
shrek_85 píše:gogo123 píše:Ze zkušenosti vím, že to více či méně splňují všechny priváty ale pouze 1 beze zbytku a to na Bella na Palackého i Kotlářské.
Točené pivo mi holky na Kotlářské nikdy nenabídly. Nebo to se týká jen VIP zákazníků?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků