|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Empedokles píše:Díky za typ, ale dodal bych teda ještě jednu podmínku - bez umělých prsou.... Uvítám jakýkoliv typy od ostatních....
hit.man píše:zdarec, byl jsem dnes poprvé na privátě, nebudu radši ani psát kde. Musel sem si dát něco naodvahu, vypyl jsem asi 4 dc červenýho vína, docela nadrženej a bez zábran sem tam došel, holka krásná vonavá, maulivá a mě se tak na polo postavil a nic víc, dvakrát sem se udělal ale prostě mi neztvrdl, stalo se to někomu?? začínám o sobě pochybovat a to mi je 25.
panX píše:hit.man píše:zdarec, byl jsem dnes poprvé na privátě, nebudu radši ani psát kde. Musel sem si dát něco naodvahu, vypyl jsem asi 4 dc červenýho vína, docela nadrženej a bez zábran sem tam došel, holka krásná vonavá, maulivá a mě se tak na polo postavil a nic víc, dvakrát sem se udělal ale prostě mi neztvrdl, stalo se to někomu?? začínám o sobě pochybovat a to mi je 25.
stane se.. a stalo se to i mneztvrdl, a jak mel jit dovnitr, jakoby se lekl, a nechtel spolupracovat
a to mi bylo 26... proste psychika
hit.man píše:panX píše:hit.man píše:zdarec, byl jsem dnes poprvé na privátě, nebudu radši ani psát kde. Musel sem si dát něco naodvahu, vypyl jsem asi 4 dc červenýho vína, docela nadrženej a bez zábran sem tam došel, holka krásná vonavá, maulivá a mě se tak na polo postavil a nic víc, dvakrát sem se udělal ale prostě mi neztvrdl, stalo se to někomu?? začínám o sobě pochybovat a to mi je 25.
stane se.. a stalo se to i mneztvrdl, a jak mel jit dovnitr, jakoby se lekl, a nechtel spolupracovat
a to mi bylo 26... proste psychika
díky za povzbudivou odpověď, nevíš jak se připravit na příště? nějaký trenink? bojím se že se to bude opakovat, určitě si už nedám žádný alkohol.
hit.man píše: ... nevíš jak se připravit na příště? ... nějaký trenink? .... určitě si už nedám žádný alkohol.
vulcan píše: ...Jo, nějakej trénink není špatný nápad.Běž si zaběhat, zaplavat nebo si třeba zahrej tenis.
hit.man píše:zdarec, byl jsem dnes poprvé na privátě, nebudu radši ani psát kde. Musel sem si dát něco naodvahu, vypyl jsem asi 4 dc červenýho vína, docela nadrženej a bez zábran sem tam došel, holka krásná vonavá, maulivá a mě se tak na polo postavil a nic víc, dvakrát sem se udělal ale prostě mi neztvrdl, stalo se to někomu?? začínám o sobě pochybovat a to mi je 25.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků