Hledat  

Prosba o radu / doporučení

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Prosba o radu / doporučení

Příspěvekod Empedokles » úte 5. črc 2011, 2:47

Zdravím všechny norníky a rád bych požádal o doporučení. Na privátu jsem ještě nebyl, nicméně bych to velice rád zkusil, ale mám určité požadavky či parametry a jak tak pročítám diskuse zde, může se člověk velice jednoduše spálit a za svoje peníze dostat kulový. Je mi 23 (panic nejsem, ale extra zkušeností taky nemám) a chtěl bych nějakou ženu v rozmezí zhruba tak 28 - 38 let. Měla by splňovat následující: určitě by měla být aktivní (čím víc tím líp), prostě ne taková která jen leží jak prkno a je na ní poznat, jak ji ta práce sere, takže by jí neměli vadit mladší kluci a měla by být ochotná i něco novýho přiučit :) Měla by být ideálně taky mazlivá a nemělo by jí vadit líbání... A pokud možno bych preferoval nějaké soukromé hnízdečko, než nějaký početnější privát s dohlížejícíma pasákama :) Budu tedy velice rád za jakékoliv vaše rady / doporučení / tipy :)
Empedokles

Re: Prosba o radu / doporučení

Příspěvekod Dobermann » úte 5. črc 2011, 9:04

viewtopic.php?f=4&t=2030
tohle je pecka /nejlepší v Brně aktuálně bych řekl/ ale je jí míň... jenže vybírat si teď v Brně, to je velký luxus:-(
Kolik máš těch nicků, Ty kujóne?:)
Dobermann

Příspěvekod Empedokles » ned 10. črc 2011, 21:22

Díky za typ, ale dodal bych teda ještě jednu podmínku - bez umělých prsou.... Uvítám jakýkoliv typy od ostatních.... :D
Empedokles

Příspěvekod KozelLuis » pon 11. črc 2011, 14:03

732 617 594 Královo Pole Sonja
má tu vlastní vlákno.
Live long and prosper.
KozelLuis

Příspěvekod Asanami » pon 18. črc 2011, 2:05

Empedokles píše:Díky za typ, ale dodal bych teda ještě jednu podmínku - bez umělých prsou.... Uvítám jakýkoliv typy od ostatních.... :D

Empedokles určitě je lepší zajít za dívkou, která je věkově spíše ke 30, bývá většinou vnímavější pro začínající. Já osobně bych doporučil Simonu, dříve na Jugoslávské, nyní je někde v Bystrci. Najdi si v naprivat.cz .
Asanami

Příspěvekod macin » úte 19. črc 2011, 11:26

Souhlasím holky mezi 35 až 40 tým rokem jsou příjemné, ocotní si povykládat, udělají ti masáž, příjemně si tě naladí. Pokud jsi na prsatý tak www.sexprivat.cz Lenka - kapitánka Lenka nebo www.sexprivat.cz Niki, www.sexprivat.cz Helen - to je na tobě, co se líbí mě tobě se líbit nemusí, ale zde mám osobní zkušenost, že tě nevyhodí za 10 min. Každopádně já nepreferuji ani velký kozenky, nejsem horňák ani dolňáík, ale tady se mi líbilo a užil jsem si. Někdy je hezký velký zadeček když je za co chytit jindy třeba obří kozičky nad tebou. Hezký den a každopádně příjemnou zkušenost!!!!
macin

Příspěvekod hit.man » ned 21. srp 2011, 22:03

zdarec, byl jsem dnes poprvé na privátě, nebudu radši ani psát kde. Musel sem si dát něco naodvahu, vypyl jsem asi 4 dc červenýho vína, docela nadrženej a bez zábran sem tam došel, holka krásná vonavá, maulivá a mě se tak na polo postavil a nic víc, dvakrát sem se udělal ale prostě mi neztvrdl :(, stalo se to někomu?? začínám o sobě pochybovat a to mi je 25.
hit.man

Příspěvekod panX » ned 21. srp 2011, 23:16

hit.man píše:zdarec, byl jsem dnes poprvé na privátě, nebudu radši ani psát kde. Musel sem si dát něco naodvahu, vypyl jsem asi 4 dc červenýho vína, docela nadrženej a bez zábran sem tam došel, holka krásná vonavá, maulivá a mě se tak na polo postavil a nic víc, dvakrát sem se udělal ale prostě mi neztvrdl :(, stalo se to někomu?? začínám o sobě pochybovat a to mi je 25.

stane se.. a stalo se to i mne :) ztvrdl, a jak mel jit dovnitr, jakoby se lekl, a nechtel spolupracovat :D a to mi bylo 26... proste psychika
panX

Příspěvekod hit.man » pon 22. srp 2011, 16:39

panX píše:
hit.man píše:zdarec, byl jsem dnes poprvé na privátě, nebudu radši ani psát kde. Musel sem si dát něco naodvahu, vypyl jsem asi 4 dc červenýho vína, docela nadrženej a bez zábran sem tam došel, holka krásná vonavá, maulivá a mě se tak na polo postavil a nic víc, dvakrát sem se udělal ale prostě mi neztvrdl :(, stalo se to někomu?? začínám o sobě pochybovat a to mi je 25.

stane se.. a stalo se to i mne :) ztvrdl, a jak mel jit dovnitr, jakoby se lekl, a nechtel spolupracovat :D a to mi bylo 26... proste psychika

díky za povzbudivou odpověď, nevíš jak se připravit na příště? nějaký trenink? bojím se že se to bude opakovat, určitě si už nedám žádný alkohol.
hit.man

Příspěvekod panX » úte 23. srp 2011, 0:20

hit.man píše:
panX píše:

díky za povzbudivou odpověď, nevíš jak se připravit na příště? nějaký trenink? bojím se že se to bude opakovat, určitě si už nedám žádný alkohol.

nevim jestli se tohle da zrovna doporucit.. ja na to sel chemicky, a pulka kamagry zabrala, ze mi stal aj kdyz uz jsem nechtel :)
panX

Příspěvekod vulcan » úte 23. srp 2011, 1:43

hit.man píše: ... nevíš jak se připravit na příště? ... nějaký trenink? .... určitě si už nedám žádný alkohol.

Jo, nějakej trénink není špatný nápad. :wink: Běž si zaběhat, zaplavat nebo si třeba zahrej tenis.
Zkrátka na to nemysli. :idea: Je to psychický blok.
Na druhé straně třeba 2 dc vína by Ti nemohlo uškodit, to Tě taky uvolní. :oo:
vulcan

Příspěvekod petr.2004 » čtv 25. srp 2011, 9:11

vulcan píše: ...Jo, nějakej trénink není špatný nápad. :wink: Běž si zaběhat, zaplavat nebo si třeba zahrej tenis.
:oo:

a třeba přitom zjistíš, že je to lepší než šuk ... :D

.
petr.2004

Příspěvekod xavenxx » ned 18. zář 2011, 22:26

Jsem stresák, takže se mi to stává často.
Řešení je jednoduchý, 1/2 tablety 100mg Viagry (original Pfizer) a postaví se za každé situace :-) .Několika lety prověřená zkušenost.A jak ji získat ? Překecej sexuologa, že máš problém, on ti ji rád předepíše a zároveň prodá - co je doma to se počítá :-).
xavenxx

Příspěvekod Empedokles » stř 5. říj 2011, 15:09

http://www.naprivat.cz/katka-/ tuto byste doporučili?
Empedokles

Příspěvekod mmattsura » stř 2. kvě 2012, 23:12

Ahoj. Už je to tu asi ohrané téma, ale také se přidávám. Je mi už skoro 23, ale stále nic. Proto bych to chtěl zkusit touto cestou. Chtěl bych vás poprosit o nějaký tip na nějakou vhodnou "učitelku". Pokud by to bylo možné, tak někoho v mém věku, a aby to bylo co nejvíce v soukromí. Tímto se okruh asi hodně zúžil, ale nenajde se tu nějaká taková? Předem moc díky za radu.
mmattsura

Další

Zpět na Diskuse na téma