Hledat  

navštěva Brna

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

navštěva Brna

Příspěvekod Stranger » úte 18. říj 2011, 16:17

Zdravim pánové, potřeboval bych poradit od zkušených harcovníků po Brně. Jsem tady na hotelu na pár dní. Chtěl bych vyzkoušet služby nějaké slečny (paní) z Brna. S obdobnými službami nemam žádné zkušenosti. :lol: Hledám něco kolem 17-22 let, pohlednou dívenku, středně štíhlou, nelíbí se mi silikony ani vyditelné kosti (anorektičky). Ideální je nějaká studentka, která si přivydělává na studia nebo tak něco s vlasním bytem blízko lokality Brno-Medlánky. Hlavně mi jde o to, aby to stálo za to a paní nesledovala hodinky. Prostě pohodička. Služby za obvykle ceny (zkouknul jsem trochu fórum), nějaká stovka navíc mě nevytrhne, tisíce už ano. :mrgreen: Běží mi čas, předem díky za typy.
Stranger

Re: navštěva Brna

Příspěvekod Stranger » úte 18. říj 2011, 17:23

viewtopic.php?f=6&t=2838 skouknul jsem tento topic, raději napíšu, že mi je kolem 30 a jsem spíše na mladší. 40ku bych s trouchou štěstí zbalil na rychlo i tady v Brně v nějakém baře zdarma, ale do toho se mi nechce. :?
Stranger

Příspěvekod kobor » úte 18. říj 2011, 19:58

Stranger píše:Zdravim pánové, potřeboval bych poradit od zkušených harcovníků po Brně. Jsem tady na hotelu na pár dní. Chtěl bych vyzkoušet služby nějaké slečny (paní) z Brna. S obdobnými službami nemam žádné zkušenosti. :lol: Hledám něco kolem 17-22 let, pohlednou dívenku, středně štíhlou, nelíbí se mi silikony ani vyditelné kosti (anorektičky). Ideální je nějaká studentka, která si přivydělává na studia nebo tak něco s vlasním bytem blízko lokality Brno-Medlánky. Hlavně mi jde o to, aby to stálo za to a paní nesledovala hodinky. Prostě pohodička. Služby za obvykle ceny (zkouknul jsem trochu fórum), nějaká stovka navíc mě nevytrhne, tisíce už ano. :mrgreen: Běží mi čas, předem díky za typy.

:oo:
http://nick.amateri.cz/zhavadvojka
Nick:
zhavadvojka
Pohlaví:
žena
Země:
Czech Republic
Region:
Jihomoravsky Kraj
Osobní
Věk:
18.8 let

Záliby a hledání
Sexuální záliby:
orální sex, sexy prádlo, sperma, svazování, vysoké podpatky
Hledání:
muž
Účel hledání:
sex
Osobní popisek
Ahoj jsem mladá slečna co poskytuje erotické služby za finanční odměnu foto po domluvě:-)

1200 hodinka, prostory zajištuješ ty jelikož já jsem studentka a nemám jeste byt, a foto pošlu :oral:
kobor

Příspěvekod Stranger » stř 19. říj 2011, 16:56

Hele tak děvčici jsem napsal, ale bez reakce. :roll:
Stranger

Příspěvekod Stranger » úte 1. lis 2011, 20:58

Ještě drobná otázka. Pokud se nedovolám na číslo a ozve se něco jako volaná tel. stanice je nedostupná atd. Znamená to, že slečna někoho má nebo že nepracuje?
Stranger

Příspěvekod barbar » úte 1. lis 2011, 23:29

Brno je zlatá loď se někde zpívá, a je to pravda. Pasáci a prostitutky se tady mají jak prasata v zelí.Jezdím po republice a nikde není tak zoufalá nabídka jako tady. Ceny proti jiným městům až o třetinu vyšši,holky neaktivní,znuděné, nehezké,furt si na něco stěžují, no bída a utrpení.Snad ještě horší je jenom Jihlava.A cluby další hrůza. Když jedu na konferenci do Brna tak si beru sebou knihu. Pánové lituji vás, protože zakopnout o pěknou ženskou za normální peníze je tady nemožné. Proč to jinde jde a tady ne .....
barbar

Příspěvekod lance7 » stř 2. lis 2011, 12:51

barbar píše:Brno je zlatá loď se někde zpívá, a je to pravda. Pasáci a prostitutky se tady mají jak prasata v zelí.Jezdím po republice a nikde není tak zoufalá nabídka jako tady. Ceny proti jiným městům až o třetinu vyšši,holky neaktivní,znuděné, nehezké,furt si na něco stěžují, no bída a utrpení.Snad ještě horší je jenom Jihlava.A cluby další hrůza. Když jedu na konferenci do Brna tak si beru sebou knihu. Pánové lituji vás, protože zakopnout o pěknou ženskou za normální peníze je tady nemožné. Proč to jinde jde a tady ne .....

naprostý souhlas!!!
ostatně já sám jsem to zmiňoval několikrát...
Live to Ride...
lance7

Příspěvekod Stranger » stř 2. lis 2011, 16:12

chlapy ja jsem se ptal na něco jiného :shock:
Stranger

Příspěvekod labuznik » stř 2. lis 2011, 20:18

Stranger píše:chlapy ja jsem se ptal na něco jiného :shock:

A o aky typ mas zaujem? Musim napisat viac, ked chces poradit .-)
labuznik

Zpět na Diskuse na téma