|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Stranger píše:Zdravim pánové, potřeboval bych poradit od zkušených harcovníků po Brně. Jsem tady na hotelu na pár dní. Chtěl bych vyzkoušet služby nějaké slečny (paní) z Brna. S obdobnými službami nemam žádné zkušenosti.Hledám něco kolem 17-22 let, pohlednou dívenku, středně štíhlou, nelíbí se mi silikony ani vyditelné kosti (anorektičky). Ideální je nějaká studentka, která si přivydělává na studia nebo tak něco s vlasním bytem blízko lokality Brno-Medlánky. Hlavně mi jde o to, aby to stálo za to a paní nesledovala hodinky. Prostě pohodička. Služby za obvykle ceny (zkouknul jsem trochu fórum), nějaká stovka navíc mě nevytrhne, tisíce už ano.
Běží mi čas, předem díky za typy.
barbar píše:Brno je zlatá loď se někde zpívá, a je to pravda. Pasáci a prostitutky se tady mají jak prasata v zelí.Jezdím po republice a nikde není tak zoufalá nabídka jako tady. Ceny proti jiným městům až o třetinu vyšši,holky neaktivní,znuděné, nehezké,furt si na něco stěžují, no bída a utrpení.Snad ještě horší je jenom Jihlava.A cluby další hrůza. Když jedu na konferenci do Brna tak si beru sebou knihu. Pánové lituji vás, protože zakopnout o pěknou ženskou za normální peníze je tady nemožné. Proč to jinde jde a tady ne .....
Stranger píše:chlapy ja jsem se ptal na něco jiného
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků