|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Ríchardw píše:Podle mě , je to, že v poslední době to začíná být s objektivitou tohoto fóra horší a horší k zamyšlení. Nepočítám příspěvky skalňáků jako je Vulcan apod., ale jinak mi přijde , že SP4you se stává místem, kde si svoje osobní sympatie a antipatie řeší hlavně více či méně maskovaní pasáci a ťapiny, jediné relativně neutrální a o něčem vypovídající příspěvky jsou zase a jenom od Vulcana apod. Je otázkou, jestli se s tím dá něco dělat nebo ne...
Ríchardw píše:Podle mě , je to, že v poslední době to začíná být s objektivitou tohoto fóra horší a horší k zamyšlení. Nepočítám příspěvky skalňáků jako je Vulcan apod., ale jinak mi přijde , že SP4you se stává místem, kde si svoje osobní sympatie a antipatie řeší hlavně více či méně maskovaní pasáci a ťapiny, jediné relativně neutrální a o něčem vypovídající příspěvky jsou zase a jenom od Vulcana apod. Je otázkou, jestli se s tím dá něco dělat nebo ne...
gogo123 píše: Heleď, evidentně mě nemáš rád a nevím proč. Možná proto, že řídím velkou společnost a na vše se dívám s nadhledem. .. a Richarda1 jsme opakovaně kritizovali za vysoké ceny a další věci, tak mě vyslyšel a zlepšil přístup, ceny , .... a stal se nejlepším privátem a vzal nám vítr s plachet. Nevím proč jsem najednou pasák.
A chtěl bych poprosit dotyčného, který si udělal tu práci s tartatusem ať ten článek smaže. Samozřejmě to musel být člověk vzdělaný, který použil moje slova a minimálně mě strapnil, já si umím poradit sám. Toto je těžká podpásovka a uvažuji o tom, že požádám admina o porovnání adres.
n1501 píše:gogo123 píše: Heleď, evidentně mě nemáš rád a nevím proč. Možná proto, že řídím velkou společnost a na vše se dívám s nadhledem. .. a Richarda1 jsme opakovaně kritizovali za vysoké ceny a další věci, tak mě vyslyšel a zlepšil přístup, ceny , .... a stal se nejlepším privátem a vzal nám vítr s plachet. Nevím proč jsem najednou pasák.
A chtěl bych poprosit dotyčného, který si udělal tu práci s tartatusem ať ten článek smaže. Samozřejmě to musel být člověk vzdělaný, který použil moje slova a minimálně mě strapnil, já si umím poradit sám. Toto je těžká podpásovka a uvažuji o tom, že požádám admina o porovnání adres.
gogo123, nemyslím si, že vše děláš s nadhledem, ale spíše dost konfrontačně. Ale rozhodně si nemyslím, že seš pasák. A vítám tvoje recenze, jen vytrvat, a nezaplétat se do vzájemných půtek.
A ani si nemyslím, že by ten tartatus Tě nejak ztrapnil. vyjádřil názor, mám v něčem podobný, až na ty pasáky. Proč by to mělo být o tobě ? mazat by se měli jen případy, kdy se objeví nediskrétní informace, obličej a podobně.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků