Hledat  

Závislost na sexu za peníze

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Re: Závislost na sexu za peníze

Příspěvekod jemný01 » stř 23. lis 2011, 19:15

Víš milý gogo, ono dnes sbalit holku, která by byla aspoň trochu ucházející, je pro mnohé z nás věc nadlidská, spíš nemožná. Pěkné, štíhlé holce kolem 20-25 let většinou není nikdo dost dobrý. Do pozdních let čekají na Prince a raději budou sušit hubu, než by se spustily s někým "obyčejným". V 35 jsou ještě náročněší, ale to už o ně zpravidla nikdo nestojí (mají maximální nároky, přestože k tomu zavdávají minimální důvod). Proto je super věc, že existují PRIVÁTY. Tady si každý z nás může dopřát holku svého gusta, tj. mladou, štíhlou, pěknou (uvádím požadavky většiny z nás), ať už je volný nebo zadaný. A touha zpestřit si sexuální život prostitutkou je věc naproto přirozená. Kdo tvrdí takovéto "já bych nikdy s děvkou nešel, tam chodí jen ubožáci co na to normálně nemají, nechápu je,.." jsou jenom pokrytecké kecy mužů, co jinak tajně slintají, ale realizovat se bojí.
jemný01

Příspěvekod gogo123 » stř 23. lis 2011, 19:40

jemný01 píše:Víš milý gogo, ono dnes sbalit holku, která by byla aspoň trochu ucházející, je pro mnohé z nás věc nadlidská, spíš nemožná. Pěkné, štíhlé holce kolem 20-25 let většinou není nikdo dost dobrý. Do pozdních let čekají na Prince a raději budou sušit hubu, než by se spustily s někým "obyčejným". V 35 jsou ještě náročněší, ale to už o ně zpravidla nikdo nestojí (mají maximální nároky, přestože k tomu zavdávají minimální důvod). Proto je super věc, že existují PRIVÁTY. Tady si každý z nás může dopřát holku svého gusta, tj. mladou, štíhlou, pěknou (uvádím požadavky většiny z nás), ať už je volný nebo zadaný. A touha zpestřit si sexuální život prostitutkou je věc naproto přirozená. Kdo tvrdí takovéto "já bych nikdy s děvkou nešel, tam chodí jen ubožáci co na to normálně nemají, nechápu je,.." jsou jenom pokrytecké kecy mužů, co jinak tajně slintají, ale realizovat se bojí.

Chápu tě. Je to generační problém, holky jsou vychcanější a s těma 35 máš pravdu, taky jich znám několik,....mnoho...Ale taky je to o dostupnosti sexu, mohu mít blond, brunetu, baculku, štíhlou a je to jednoduší si zajít na privát a mnohdy i levnější než balit holku. Problém vidím na obou stranách, emancipované děvčata a lenošné chlapy. Možná jsi taky hledal blbě, já ten problém zatím nemám a to nejsem žádnej Belmondo, myslím.... i když... :lol: :lol: :lol:
veni vidi vici
gogo123

.

Příspěvekod brnak1 » pát 25. lis 2011, 9:18

.
Naposledy upravil brnak1 dne sob 22. říj 2016, 19:46, celkově upraveno 2
brnak1

Příspěvekod jemný01 » ned 27. lis 2011, 11:21

Ony ty mladé holky nejsou zas tak nezkušené, jak se obecně tvrdí. Mnohdy výrazně předčí kdejakou starší. Aspoň já mám takové zkušenosti (a to podotýkám bohaté). Samozřejmě, že jsou mezi nima i začínající nemehla, stejně jako v řadách 35tek pokračující nemehla. Mladé holky jsou ale celkem učenlivé, a když ti něco nevyhovuje, správně si je nasměruješ nebo řekneš, co mají dělat. Vše záleží na jejím přístupu. Když jí nesedneš (stejně jako té starší) a bude tě chtít odbýt, předvede prkno a ty nic nenaděláš. Sám za sebe můžu říct, že dám VŽDY přednost (i za cenu risku) voňavé, křehké, šťavnaté dvacítce než obsmrádlé, celulitózní, vrásčité, zkušené pětatřicítce. Sex mám pořád spojený především s estetickým zážitkem. V těch ojedinělých případech, kdy ta mladá neoplývá zkušenostmi, bohatě vynahradí svou krásou. O průběh a techniku se pak postarám sám.
jemný01

Příspěvekod gogo123 » ned 27. lis 2011, 12:39

jemný01 píše:Ony ty mladé holky nejsou zas tak nezkušené, jak se obecně tvrdí. Mnohdy výrazně předčí kdejakou starší. Aspoň já mám takové zkušenosti (a to podotýkám bohaté). Samozřejmě, že jsou mezi nima i začínající nemehla, stejně jako v řadách 35tek pokračující nemehla. Mladé holky jsou ale celkem učenlivé, a když ti něco nevyhovuje, správně si je nasměruješ nebo řekneš, co mají dělat. Vše záleží na jejím přístupu. Když jí nesedneš (stejně jako té starší) a bude tě chtít odbýt, předvede prkno a ty nic nenaděláš. Sám za sebe můžu říct, že dám VŽDY přednost (i za cenu risku) voňavé, křehké, šťavnaté dvacítce než obsmrádlé, celulitózní, vrásčité, zkušené pětatřicítce. Sex mám pořád spojený především s estetickým zážitkem. V těch ojedinělých případech, kdy ta mladá neoplývá zkušenostmi, bohatě vynahradí svou krásou. O průběh a techniku se pak postarám sám.

Máš pravdu. Znám hafo dívek a žen které nikdy nebyly prostitutky, v životě měly pár chlapů a jsou perfektní a na věku nezáleží, prostě se tak narodily a pokud se tak nenarodily tak svou pílí mohou být dobré, ale to musí být mladá holka, ty starší se to už obvykle nenaučí. Zkušenost mě taky naučila, že děvčata která zároveň studují jsou vesměs lepší, evidentně je to dáno inteligencí, prostě se mrknou na chlapa a přesně ví kam sáhnout a jak zavzdychat ...... prosím nezaměňovat s vychcaností.
A ruku na srdce, obvykle těm mladým i něco odpustíme, bohužel těm starším nic, ale je to taky dáno cenou, kdy stálice mají vesměs ceny vysoké, přemrštěné, takže když tam přijdu předpokládám bezchybný výkon........který se obvykle nedostaví ..... :shock:

Ale to jsme odbočili od tématu "Závislost na sexu za peníze"

Rozhodně si stojím za tím co jsem napsal viz.výše. Většina mladých mužů si neuvědomuje rizika spojená s návštěvami těchto zařízení, je to totiž návykové a podle mne i poškozující rodinný vztahy v rodině, popř.si do budoucna najít dívku a vést normální vztah. Ale pokud je ten muž normální tak to ani nevyhledává, má to zadarmo.
Jako mladý jsme tyto požitky neměli, ale jezdil jsem do Rakouska, tak jsem to tam všechno vyzkoušel, byl jsem téměř exot, protože čecha ještě neviděli, někdy jsem to měl i zadarmo, ale nebavilo mne to, chyběla mi něha,láska... a to mi vydrželo do pozdních let a jsem za to rád.

Pánové a dámy hlavně mi nepište, že jsem moralista, mám totiž hodně za sebou....... a jsem na to háklivej. Je to pouze doporučení mladým lidem.
Naposledy upravil gogo123 dne sob 11. úno 2012, 18:21, celkově upraveno 1
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod jemný01 » ned 27. lis 2011, 14:21

Gogo, v podstatě s tebou taky souhlasím. Musím ale doplnit. Sex je obecně návyková záležitost (aspoň pro většinu z nás). Dlouhá léta se k němu každý zkoušíme dostat tou přirozenou cestou. Někomu se to daří více, někomu méně. Já patřím spíš (asi jako většina mužů) do té druhé skupiny a to nevypadám tak strašně. Jak jsem psal, náročnost dnešních žen je opravdu nekonečná. Proto si hodně z nás (aspoň ti, kteří seberou odvahu a překonají ty nesmyslné pseudomorální zábrany) najde jinou cestu tj. přes priváty. Zjistí pak, že je to NEJJEDNODUŠŠÍ, NEJRYCHLEJŠÍ a NEJLEVNĚJŠÍ způsob, jak si užít. Pochopitelně si zvykneme, na tom není nic nenormálního. Za jakýmkoliv druhem zábavy či skutečné životní potřeby půjdete přece tou nejpohodlnější cestou. Oblíbenou plechovku s mandarinkami si taky půjdete koupit tam, kde je nejmenší fronta, kde ji mají nejlevnější a kde ji budou mít s odtrhávacím víčkem a né na otvírák.
Vím, nejsou to moc optimistické vyhlídky do budoucna. Já sám bych určitě dával přednost starým dobrým způsobům, k tomu ale už nemám dost energie a iluzí.
Tohle by měl být vztyčený prst především našim ženám, kam až ta jejich náročnost může vést. S takovou budou, jak říkáš, všichni muži líní, a jim nezbude, než aby všechny šly dělat děvky na priváty..teda těm, co na to mají :wink:
jemný01

Příspěvekod gogo123 » pon 28. lis 2011, 7:35

Samozřejmě s tebou souhlasím jemný01, ale jsem ještě ze staré školy kde bylo heslo "rodina základ státu" a něco na tom bylo. 50% dnešních mladých je singl a bude hůř ...... a to není o chlapech jestli vypadají lépe nebo hůř. Pud lovení se stal trochu jiný ale neházel bych flintu do ....... I sebelepší holka na privátě ti stejně nedá všechno ze sebe ..... a časem z toho budeš jenom otrávenej.
A nebo si najdi nějakou z privátu, prý to jsou nejlepší manželky, mámy i milenky..... :lol: :lol:
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod jemný01 » pon 28. lis 2011, 8:26

Vztahy s holkama z privátů, to by možná bylo téma na samostatné vlákno. Sám za sebe musím říct (a to se nijak nestydím), že jsem se už párkrát zamiloval, nebo spíš trochu zamiloval. Za ta léta a to množství holek, se kterými jsem se na privátech už setkal, je to i očekávané. Jsou to přece jenom taky ženy, které mají občas mají podobnou vlnu jako ty. Samozřejmě né většina, tak jedna z 20. Takže si s nimy i super pokecáš, pobavíš a není to najednou jen o sexu. Rád se k ní pak vracíš a vzniká pseodovztah. Měl jsem vždy a mám pár stálic, které pravidelně navštěvuji (tak to má jistě mnohý norník). Některé časem mizí, jiné se objevují. Ztráta některých z nich neznámo kam mě i dost mrzela. To jsem potom trochu litoval, že jsem nepodniknul něco víc - tj. že jsem si ji nestáhnul k sobě (protože tak to asi udělal ten, kvůli kterému navždy zmizela). Mít Irenku jen pro sebe :D V tomhle ale mám pořád zábrany, pořád nevím, co by to mohlo přinést. Asi jsem taky ještě strará škola..a to mi ještě není 40 :(
jemný01

Předchozí

Zpět na Diskuse na téma