|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
jemný01 píše:Víš milý gogo, ono dnes sbalit holku, která by byla aspoň trochu ucházející, je pro mnohé z nás věc nadlidská, spíš nemožná. Pěkné, štíhlé holce kolem 20-25 let většinou není nikdo dost dobrý. Do pozdních let čekají na Prince a raději budou sušit hubu, než by se spustily s někým "obyčejným". V 35 jsou ještě náročněší, ale to už o ně zpravidla nikdo nestojí (mají maximální nároky, přestože k tomu zavdávají minimální důvod). Proto je super věc, že existují PRIVÁTY. Tady si každý z nás může dopřát holku svého gusta, tj. mladou, štíhlou, pěknou (uvádím požadavky většiny z nás), ať už je volný nebo zadaný. A touha zpestřit si sexuální život prostitutkou je věc naproto přirozená. Kdo tvrdí takovéto "já bych nikdy s děvkou nešel, tam chodí jen ubožáci co na to normálně nemají, nechápu je,.." jsou jenom pokrytecké kecy mužů, co jinak tajně slintají, ale realizovat se bojí.
jemný01 píše:Ony ty mladé holky nejsou zas tak nezkušené, jak se obecně tvrdí. Mnohdy výrazně předčí kdejakou starší. Aspoň já mám takové zkušenosti (a to podotýkám bohaté). Samozřejmě, že jsou mezi nima i začínající nemehla, stejně jako v řadách 35tek pokračující nemehla. Mladé holky jsou ale celkem učenlivé, a když ti něco nevyhovuje, správně si je nasměruješ nebo řekneš, co mají dělat. Vše záleží na jejím přístupu. Když jí nesedneš (stejně jako té starší) a bude tě chtít odbýt, předvede prkno a ty nic nenaděláš. Sám za sebe můžu říct, že dám VŽDY přednost (i za cenu risku) voňavé, křehké, šťavnaté dvacítce než obsmrádlé, celulitózní, vrásčité, zkušené pětatřicítce. Sex mám pořád spojený především s estetickým zážitkem. V těch ojedinělých případech, kdy ta mladá neoplývá zkušenostmi, bohatě vynahradí svou krásou. O průběh a techniku se pak postarám sám.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků