Hledat  

VÝZVA K BOJKOTU CENY 1.500 za hodinu

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Re: VÝZVA K BOJKOTU CENY 1.500 za hodinu

Příspěvekod nokid » úte 20. pro 2011, 14:12

No asi každý máte ten svůj kousek pravdy... Ale příští rok myslím budem muset všichni obracet každou stovku, ať už chceme nebo ne, mě se to týká taky a tak vím o čem mluvím. :roll:
Řekla jsem dnes mamince, že jsem spala s cizincem.
A tak mi v bříšku vznik´ - cizí státní příslušník!

Jan Vodňanský
nokid

Příspěvekod Praseslav » stř 15. úno 2012, 13:45

Nenechme tohle vlákno umřít! Je to hodně důležitý! :) Za 1500 jsem nikdy za ťapinou nešel a nikdy neplůjdu! Taky 1000 na půl je moc! :evil: :evil:
Praseslav

Příspěvekod jemný01 » stř 15. úno 2012, 18:25

Ale stavební spoření, penzijní připojištění a podobné sr..čky si určitě rád platíš.
jemný01

Příspěvekod vulcan » stř 15. úno 2012, 18:35

Nenechme tohle vlákno umřít! Za 1500 jsem nikdy za ťapinou nešel a nikdy neplůjdu!

jemný01 píše:Ale stavební spoření, penzijní připojištění a podobné sr..čky si určitě rád platíš.

jemný01
to je zajímavá myšlenka.. :idea:
myslíš, že kdybychom si občas zašukali za 1500 na hodinku,
třebas jednou měsíčně..
tak bychom dostali státní příspěvek ?

a v kanceláři Lišky (spořilky) by mohly být ťapinky...
vulcan

Příspěvekod nokid » čtv 16. úno 2012, 13:06

To je nápad! To bych bral... :D
Řekla jsem dnes mamince, že jsem spala s cizincem.
A tak mi v bříšku vznik´ - cizí státní příslušník!

Jan Vodňanský
nokid

Příspěvekod Praseslav » čtv 16. úno 2012, 16:39

jemný01 píše:Ale stavební spoření, penzijní připojištění a podobné sr..čky si určitě rád platíš.

Tvojí argumentaci vůbec nerozumím, ale zkus mně vysvětlit, proč si myslíš, že cena 1500 za h tohoto druhu "práce" ::oral:: :oral: o:-o je odpovídající . Já si to teda rozhodně nemyslím, zvlášť když v Praze, Plzni, Ostravě... jsou ceny nižší.
Praseslav

Příspěvekod Kiora » čtv 16. úno 2012, 17:24

Zdá se vám to moc? Tak si odychtněte někde nějakou cikánku u silnice za pětikilo :) Zas si uvědomte, že my z těch 1500 vidíme tisícovku a zbytek spolkne pasák. Z půl hodiny máme 700. A abych šu*ala za pět set korun, jako nevim, proč by měla mladá pěkná holka mít ceny jako paní 45+ s váhou 80+ co tahá prsa pomalu po zemi. Pokud je privát pěkný, holka atraktivní a šikovná, nevím, proč by si těch o těch 1500 nemohla říct. Odejít přece můžete vždycky. Nehledě na to, že vy byste pánové, chtěli za co nejmíň peněz co nejvíc služeb, což sice chce každý zákazník i když jde třeba nakoupit, ale každý to dělá tak, že si třeba prohlídne víc obchodů tedy v tomto případě víc privátů. Je jasné, že šikovnost slečny neodhadnete pohledem, ale tak je to stejně u všeho zboží. Buď to vyjde nebo ne. Souhlas, že je tu spousta slečen, které to neumí a vy jste pak z přístupu a servisu zklamaní, ale doplácejí na to právě ty slečny, které se opravdu snaží. A 1200 nebo 1500, kdybyste řešili tisícovku, tak neřeknu, ale vážně řešíte tři sta korun? Pokud řešíte tři stovky tak se na to vykašlete rovnou :) Holky to za pětikilo dělat nebudou a pokud se vám vyplatí se crcat celé odpoledne někam do olmiku a zpátky, tak prosim :)
Kiora

Příspěvekod gogo123 » čtv 16. úno 2012, 18:37

Kiora píše:A 1200 nebo 1500, kdybyste řešili tisícovku, tak neřeknu, ale vážně řešíte tři sta korun? Pokud řešíte tři stovky tak se na to vykašlete rovnou :) Holky to za pětikilo dělat nebudou prosim :)

..... a proč řešíš ty jestli 300 ano nebo ne, to teda nechápu a vůbec ti nevadí , že dáš pasákovi 500 :?: :?: , tak si vyber levnějšího, je jich dost. A za 1200 je dneska hodně pěknejch privátu s pěknejma holkama. A řekni mi jedinej důvod proč bych chodil třeba na Kopečnou nebo do Omegy , Hansmannovu a další......z vlastní zkušenosti vím, že ani jedna z holek nestojí za ty peníze...některé odvykly dokonce šukat.
A na závěr, buď to píše potrhlej pasák , nebo totálně hloupá holka.... a možná přijde doba, kdy budeš ráda, že tu pětistovku budeš mít. :(
....a pokud ti někdo dává hlava nehlava 1500 tak to neřeš :)
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod Kiora » čtv 16. úno 2012, 18:57

Taky to pisu jako holka, narovinu. Myslela jsem ze to vyznelo z prispevku, ale zjevne ne dostatecne, ano jsem holka a jsem z kopecne, jenze neni kopecna jako kopecna, je tu privat s tema fetkama co nam delaji spatnou povest, takze bohuzel spousta klientu zavesi jen co reknu ze jsem na kopecne...A pasák sice chce 500 ale za to co pro nas dela mu ji klidne dam. Neni jako ostatni co jen vybira prachy, zajistuje nam veskerou inzerci, takze se nemusime o nic starat, vsechno je vzdycky pripraveno a snazi se o proklientsky pristup. Coz samozrejme ale nekdy kazi nektere ty holky co to flakaji. Nejde o tri stovky, ja jen, ze kdyz uz delam tuhle praci a kolikrat se s nekym hodinu opravdu trapim protoze bud je naprosto pasivni, nekomunikativni nebo naopak velmi slizky a nezdvorily, ze za tu hodinu aspon tech tisic korun bych chtela mit. Na privatech se vydelava v ramci stovek (za jedno cislo) za pul hodiny, za tu hodinu ta tisicovka je adekvatni snad pro tu holku. Tohle proste neni prace 50/kč hod a taky to neni prace v tom ze nekomu podam hamburger a hranolky, ale ze mu v podstate nabizim sebe. A musim rict, ze ja osobne si sebe cenim na tu tisicovku za hodinu, protoze vim co nabizim. Jako nikdo vas prece nenuti sem chodit, postavajicich cikanek na lidicke je vzdycky dost, ty vam to udelaji za tri sta bez gumy (fuj :) ) tak proc nejdes tam kdyz ti cena na private prijde vysoka? Jako zdrazuje se vsecko, najmy, energie, majitel musi platit vic, tim padem i my, takze je logicke ze musime zvednout ceny. Je pak uz jen na vas zda na to mate nebo ne. Ja kdyz nemam penize, taky si nemuzu koupit vsechno co chci. Chod teda na privaty s nizsimi cenami, nekde si to muzou dovolit, nekde zase ne. Ja si to dovolit nemuzu, ceny mame nastavene a jsou stejne pro vsechny.
Kiora

Příspěvekod gogo123 » čtv 16. úno 2012, 19:26

Kiora píše:.... ano jsem holka a jsem z kopecne, jenze neni kopecna jako kopecna, je tu privat s tema fetkama co nam delaji spatnou povest, takze bohuzel spousta klientu zavesi jen co reknu ze jsem na kopecne....

.....něco mi uniklo, na Kopečné je více privátu :?: :?: , já znám jeden a to v tom sklepě v domě, který se brzo zřítí.....to je luxusní sídlo za 1500 , 10 bab a 2 cimry na šuk, to je solidní.....a to parkování, úplná lahoda a všude přítomní cikáni ale máte to blízko na nádraží, to je výhoda....škoda, že jsi stále u tohoto pasáka, možná bys pochopila, že standart je úplně někde jinde za ty peníze. A pokud bys byla hezká mladá holka, tak nebudu provozovat činnost ve sklepě s dalšímá 10 holkama... :?: :?: A máš pravdu, nikdo nás nenutí tam chodit a věř mi , že většina tam chodit nebude i když jsem měl slabost na holky z Křížové, škoda je. :evil:
....ale jak jsem napsal vyz.výše pokud ti někdo dává 1500 hlava nehlava, tak to neřeš. :wink:
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod Praseslav » čtv 16. úno 2012, 20:28

Kiora píše:Taky to pisu jako holka, narovinu. Myslela jsem ze to vyznelo z prispevku, ale zjevne ne dostatecne, ano jsem holka a jsem z kopecne, jenze neni kopecna jako kopecna, je tu privat s tema fetkama co nam delaji spatnou povest, takze bohuzel spousta klientu zavesi jen co reknu ze jsem na kopecne...A pasák sice chce 500 ale za to co pro nas dela mu ji klidne dam. Neni jako ostatni co jen vybira prachy, zajistuje nam veskerou inzerci, takze se nemusime o nic starat, vsechno je vzdycky pripraveno a snazi se o proklientsky pristup. Coz samozrejme ale nekdy kazi nektere ty holky co to flakaji. Nejde o tri stovky, ja jen, ze kdyz uz delam tuhle praci a kolikrat se s nekym hodinu opravdu trapim protoze bud je naprosto pasivni, nekomunikativni nebo naopak velmi slizky a nezdvorily, ze za tu hodinu aspon tech tisic korun bych chtela mit. Na privatech se vydelava v ramci stovek (za jedno cislo) za pul hodiny, za tu hodinu ta tisicovka je adekvatni snad pro tu holku. Tohle proste neni prace 50/kč hod a taky to neni prace v tom ze nekomu podam hamburger a hranolky, ale ze mu v podstate nabizim sebe. A musim rict, ze ja osobne si sebe cenim na tu tisicovku za hodinu, protoze vim co nabizim. Jako nikdo vas prece nenuti sem chodit, postavajicich cikanek na lidicke je vzdycky dost, ty vam to udelaji za tri sta bez gumy (fuj :) ) tak proc nejdes tam kdyz ti cena na private prijde vysoka? Jako zdrazuje se vsecko, najmy, energie, majitel musi platit vic, tim padem i my, takze je logicke ze musime zvednout ceny. Je pak uz jen na vas zda na to mate nebo ne. Ja kdyz nemam penize, taky si nemuzu koupit vsechno co chci. Chod teda na privaty s nizsimi cenami, nekde si to muzou dovolit, nekde zase ne. Ja si to dovolit nemuzu, ceny mame nastavene a jsou stejne pro vsechny.

:D Nevím, proč se tady tak rozepisuješ. Klidně si nech 1500 za h, je mi jasný, že je spousta nadrženců, který maj na rozdávání, proto se tyhle ceny drží.
500 pasákovi, no to mě poser! :lol: To si myslíš, že nás k sobě nalákáš, když se dozvíme, že 1/3 peněz shrábne nějakej magor, co ti dělá inzerci. :lol:
Praseslav

Příspěvekod Kiora » čtv 16. úno 2012, 20:30

my jsme, nový barák, byt je pěkný, plovoucí podlahy, plastová okna, všude uklizeno. Dva pokoje a nikdy tu nejsme víc než 3. Takže tu není provoz jak někde na nádru. Je právě škoda že to pánové často zaměňují s tím doupětem co je naneštěstí kousek odtud a položí telefon. Tady mohu zaručit aspoň to prostředí, služby už musíte vyzkoušet sami...Ale myslím že zrovna tady je ta cena adekvátní.
Naposledy upravil Kiora dne pon 20. úno 2012, 16:39, celkově upraveno 1
Kiora

Příspěvekod Kiora » čtv 16. úno 2012, 20:39

Praseslav: co bych se nerozepsala, kdyz k tomu mam co rict...a jinak, snad je vam jasne ze vsechny ty prachy co nam davate nejdou k nam do kapsy ;) jinak nebyt te inzerce kterou nam zajistuje tak nevydelavame tolik kolik vydelavame, delala jsem i na jinem privatu a tam to bylo o dost slabsi, protoze majitel se nijak nestaral. A je fuk jestli někoho nalákám nebo ne, spíš je fajn, že teď víte, že si ty ceny nezvedáme jen tak ze srandy.
Kiora

Příspěvekod gogo123 » čtv 16. úno 2012, 20:44

Kiora píše:no tak minimálně můžu uvést na pravou míru to, že tamto je kopečná 19 a my jsme 37, nový barák, byt je pěkný, plovoucí podlahy, plastová okna, všude uklizeno. Dva pokoje a nikdy tu nejsme víc než 3. Takže tu není provoz jak někde na nádru. Je právě škoda že to pánové často zaměňují s tím doupětem co je naneštěstí kousek odtud a položí telefon. Tady mohu zaručit aspoň to prostředí, služby už musíte vyzkoušet sami...Ale myslím že zrovna tady je ta cena adekvátní.

.....no mám mezery ve vzdělání ......co takhle odkaz na vás. Když máte takový PR od pasáka jak to, že jsem to nepostřehl :lol: :lol:
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod Kiora » čtv 16. úno 2012, 20:48

No, radši jsem to smazala, přece si tu nebudu dělat reklamu :D

Chtěla jsem se jen vyjádřit k těm cenám. Chápu, že pro někoho je to třeba moc, ale je fajn to vidět taky z naší strany, ono kolikrát ti lidi nepřijdou i když jsou ceny nižší, takže myslim že to není o cenách. Za sebe můžu říct že nejvíc kšeftů mi krachuje na tom, že nedělám sex bez, orál bez, anál a podobné chuťovky, a ne na tom, když řeknu kolik to stojí.
Naposledy upravil Kiora dne čtv 16. úno 2012, 21:01, celkově upraveno 2
Kiora

PředchozíDalší

Zpět na Diskuse na téma