|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Nenechme tohle vlákno umřít! Za 1500 jsem nikdy za ťapinou nešel a nikdy neplůjdu!
jemný01 píše:Ale stavební spoření, penzijní připojištění a podobné sr..čky si určitě rád platíš.
jemný01 píše:Ale stavební spoření, penzijní připojištění a podobné sr..čky si určitě rád platíš.
Kiora píše:A 1200 nebo 1500, kdybyste řešili tisícovku, tak neřeknu, ale vážně řešíte tři sta korun? Pokud řešíte tři stovky tak se na to vykašlete rovnouHolky to za pětikilo dělat nebudou prosim
Kiora píše:.... ano jsem holka a jsem z kopecne, jenze neni kopecna jako kopecna, je tu privat s tema fetkama co nam delaji spatnou povest, takze bohuzel spousta klientu zavesi jen co reknu ze jsem na kopecne....
Kiora píše:Taky to pisu jako holka, narovinu. Myslela jsem ze to vyznelo z prispevku, ale zjevne ne dostatecne, ano jsem holka a jsem z kopecne, jenze neni kopecna jako kopecna, je tu privat s tema fetkama co nam delaji spatnou povest, takze bohuzel spousta klientu zavesi jen co reknu ze jsem na kopecne...A pasák sice chce 500 ale za to co pro nas dela mu ji klidne dam. Neni jako ostatni co jen vybira prachy, zajistuje nam veskerou inzerci, takze se nemusime o nic starat, vsechno je vzdycky pripraveno a snazi se o proklientsky pristup. Coz samozrejme ale nekdy kazi nektere ty holky co to flakaji. Nejde o tri stovky, ja jen, ze kdyz uz delam tuhle praci a kolikrat se s nekym hodinu opravdu trapim protoze bud je naprosto pasivni, nekomunikativni nebo naopak velmi slizky a nezdvorily, ze za tu hodinu aspon tech tisic korun bych chtela mit. Na privatech se vydelava v ramci stovek (za jedno cislo) za pul hodiny, za tu hodinu ta tisicovka je adekvatni snad pro tu holku. Tohle proste neni prace 50/kč hod a taky to neni prace v tom ze nekomu podam hamburger a hranolky, ale ze mu v podstate nabizim sebe. A musim rict, ze ja osobne si sebe cenim na tu tisicovku za hodinu, protoze vim co nabizim. Jako nikdo vas prece nenuti sem chodit, postavajicich cikanek na lidicke je vzdycky dost, ty vam to udelaji za tri sta bez gumy (fuj) tak proc nejdes tam kdyz ti cena na private prijde vysoka? Jako zdrazuje se vsecko, najmy, energie, majitel musi platit vic, tim padem i my, takze je logicke ze musime zvednout ceny. Je pak uz jen na vas zda na to mate nebo ne. Ja kdyz nemam penize, taky si nemuzu koupit vsechno co chci. Chod teda na privaty s nizsimi cenami, nekde si to muzou dovolit, nekde zase ne. Ja si to dovolit nemuzu, ceny mame nastavene a jsou stejne pro vsechny.
Kiora píše:no tak minimálně můžu uvést na pravou míru to, že tamto je kopečná 19 a my jsme 37, nový barák, byt je pěkný, plovoucí podlahy, plastová okna, všude uklizeno. Dva pokoje a nikdy tu nejsme víc než 3. Takže tu není provoz jak někde na nádru. Je právě škoda že to pánové často zaměňují s tím doupětem co je naneštěstí kousek odtud a položí telefon. Tady mohu zaručit aspoň to prostředí, služby už musíte vyzkoušet sami...Ale myslím že zrovna tady je ta cena adekvátní.
Uživatelé procházející toto fórum: dabjel a 5 návštevníků