Dobermann píše:Neznámá píše:
........ protože s mi víc vyplatí mít jednoho borce kterej mi ty peníze má, protože má nějakou svou deziluzi o lásce a být doma a válet si šunky , než šukat za směšný ceny 4x za den , abych vydělala, zaplatila nájem a nakrmila dítě .
Po mateřské raději do práce, nejsem debil/budeš se divit , ale dodělávám VŠ / a ani mě nenapadne dělat tohle když nevydělám o moc víc než v kanclu předtím . A předpokládám že u těch hezkých nebo chytrých to bude podobný účinek . Nebudou to dělat . a ty co jo , tak budou otrávený a unavený , protože ona to taky není sranda a víc jak 4 borce za den už je humus ...
Toť pohled z druhé strany . Tebe uznávám . a ještě pár jiných . Nemyslím že jste pasáci ani že děláte machry že na to máte , ale možná na rozdíl od ostatních chápete, že tohle opravdu není práce jako každá jiná , nedá se to dělat pořád a nedá se to dělat víc .
....nějak mi to nedalo. Předpokládám, že to píše mladá paní ,ne úplně hloupá a zřejmě docela pohledná . Jak píše dělala v kanclu asi za průměrný plat......Musela slevit zřejmě z 1500 na 1300h.
Kdyby pracovala 4 dny v týdnu tak za měsíc vydělá 83000, vysolí pasákovi 20000, za inzerci dá 5000. Antikoncepci, gumy, čistidla a dopravu nepočítám, protože to bude muset vydat i když bude pracovat v kanclu.
Takže chuděra vydělá čistého 58000 + sociální dávky ....Samozřejmě ne každý měsíc ....má volno, nemoc, menstruaci a ne každý si zaplatí hodinu.
I tak se dostane do kategorie velmi dobře placených zaměstnanců s čistým platem přes 50000 měsíčně......
Mladá paní je zřejmě dezorientovaná od plotny s náznaky psychózy ...... každý normálně pracující člověk si udělá představu o reálných požadavcích žen pracujících v tomto oboru a proto doporučuji všem, kterým to nebaví ať jdou normálně makat.... a nepíší blbosti.