Hledat  

Vulcan vs.Dobermann a další

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Vulcan vs.Dobermann a další

Příspěvekod gogo123 » úte 6. bře 2012, 20:02

Pánové, založil jsem Vám vlákno pro vaše příspěvky, které nikoho zajímat zcela určitě nebudou. Slušně jsem vás požádal o ukončení vašeho plevelení hodnotných vláken. Ideální by nylo, kdyby Admin sem přenesl vaše výplody.
Jenom mne zaráží, že tací staří harcovníci se chovají jak malé děti a adminovi, že včas nezakročil.
veni vidi vici
gogo123

Re: Vulcan vs.Dobermann a další

Příspěvekod Dobermann » úte 6. bře 2012, 22:32

Nemám s tím problém, ať to klidně admin smaže... kdo chtěl ten si přečetl...
Kolik máš těch nicků, Ty kujóne?:)
Dobermann

Příspěvekod sexprivat » stř 7. bře 2012, 11:41

Jo už by jste se na to mohly vysrat. :evil: Nikoho vaše kyble sraček nezajímají.
sexprivat

Příspěvekod Chatman » čtv 8. bře 2012, 7:26

Chatman píše:
cortex.bm , další ..kterýho vzrušují články od vůl-cana , . táhni ty do p...třeba hned, určitě mě tě líto nebude. Příště nikoho neposílej do nějaké rezervace, idiote !

Cortex.bm píše:
Chatman, to ses tedy ukázal, jako primitiv.. ale co může někdo chtít po pasákovi Ukazuješ jenom svoji úroveň, hodně pokleslou.
Mám dost odlišný vkus jako třeba vulcan, a s některýma ťapkama mám odlišnou zkušenost od něho, ale rozhodně od vulcana se dá něco dovědět, píše dobré recenze, člověk se něco dozví. Zatímco, když si přečtu Tvoje, s prominutím, slinty, tak nezbývá, než tě poslat ve vší slušnosti právě do té rezervace.
Připadnete mně s Dobermannem jako 2 buzeranti, kteří místo aby psali k věci, o placených společnicích, tak si vylévají zlobu na nějakým norníkovi. Normální
borec se přece věnuje babám a ne kydům a pomluvám.
Chatman

Příspěvekod Chatman » čtv 8. bře 2012, 7:33

Cotex.bm, idiote, nic jiného jsem od tebe nečekal. Co ti je po mé úrovni :oo: debile ! Tak velký hovno, filcko z thajské kurvy !
Debilovi nevysvětlím, že je debil, když debil je --:o
Chatman

Příspěvekod jemný01 » pát 9. bře 2012, 18:41

Myslíš?
sexprivat píše:Jo už by jste se na to mohly vysrat. :evil: Nikoho vaše kyble sraček nezajímají.
jemný01

Příspěvekod gogo123 » ned 11. bře 2012, 9:27

Dobermann píše:Neznámá píše:
........ protože s mi víc vyplatí mít jednoho borce kterej mi ty peníze má, protože má nějakou svou deziluzi o lásce a být doma a válet si šunky , než šukat za směšný ceny 4x za den , abych vydělala, zaplatila nájem a nakrmila dítě .
Po mateřské raději do práce, nejsem debil/budeš se divit , ale dodělávám VŠ / a ani mě nenapadne dělat tohle když nevydělám o moc víc než v kanclu předtím . A předpokládám že u těch hezkých nebo chytrých to bude podobný účinek . Nebudou to dělat . a ty co jo , tak budou otrávený a unavený , protože ona to taky není sranda a víc jak 4 borce za den už je humus ...
Toť pohled z druhé strany . Tebe uznávám . a ještě pár jiných . Nemyslím že jste pasáci ani že děláte machry že na to máte , ale možná na rozdíl od ostatních chápete, že tohle opravdu není práce jako každá jiná , nedá se to dělat pořád a nedá se to dělat víc .

....nějak mi to nedalo. Předpokládám, že to píše mladá paní ,ne úplně hloupá a zřejmě docela pohledná . Jak píše dělala v kanclu asi za průměrný plat......Musela slevit zřejmě z 1500 na 1300h.
Kdyby pracovala 4 dny v týdnu tak za měsíc vydělá 83000, vysolí pasákovi 20000, za inzerci dá 5000. Antikoncepci, gumy, čistidla a dopravu nepočítám, protože to bude muset vydat i když bude pracovat v kanclu.
Takže chuděra vydělá čistého 58000 + sociální dávky ....Samozřejmě ne každý měsíc ....má volno, nemoc, menstruaci a ne každý si zaplatí hodinu. :?:

I tak se dostane do kategorie velmi dobře placených zaměstnanců s čistým platem přes 50000 měsíčně...... :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Mladá paní je zřejmě dezorientovaná od plotny s náznaky psychózy ...... každý normálně pracující člověk si udělá představu o reálných požadavcích žen pracujících v tomto oboru a proto doporučuji všem, kterým to nebaví ať jdou normálně makat.... a nepíší blbosti.
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod Dobermann » pon 12. bře 2012, 18:20

gogo123 píše:
Dobermann píše:Neznámá píše:
........ protože s mi víc vyplatí mít jednoho borce kterej mi ty peníze má, protože má nějakou svou deziluzi o lásce a být doma a válet si šunky , než šukat za směšný ceny 4x za den , abych vydělala, zaplatila nájem a nakrmila dítě .
Po mateřské raději do práce, nejsem debil/budeš se divit , ale dodělávám VŠ / a ani mě nenapadne dělat tohle když nevydělám o moc víc než v kanclu předtím . A předpokládám že u těch hezkých nebo chytrých to bude podobný účinek . Nebudou to dělat . a ty co jo , tak budou otrávený a unavený , protože ona to taky není sranda a víc jak 4 borce za den už je humus ...
Toť pohled z druhé strany . Tebe uznávám . a ještě pár jiných . Nemyslím že jste pasáci ani že děláte machry že na to máte , ale možná na rozdíl od ostatních chápete, že tohle opravdu není práce jako každá jiná , nedá se to dělat pořád a nedá se to dělat víc .

....nějak mi to nedalo. Předpokládám, že to píše mladá paní ,ne úplně hloupá a zřejmě docela pohledná . Jak píše dělala v kanclu asi za průměrný plat......Musela slevit zřejmě z 1500 na 1300h.
Kdyby pracovala 4 dny v týdnu tak za měsíc vydělá 83000, vysolí pasákovi 20000, za inzerci dá 5000. Antikoncepci, gumy, čistidla a dopravu nepočítám, protože to bude muset vydat i když bude pracovat v kanclu.
Takže chuděra vydělá čistého 58000 + sociální dávky ....Samozřejmě ne každý měsíc ....má volno, nemoc, menstruaci a ne každý si zaplatí hodinu. :?:

I tak se dostane do kategorie velmi dobře placených zaměstnanců s čistým platem přes 50000 měsíčně...... :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Mladá paní je zřejmě dezorientovaná od plotny s náznaky psychózy ...... každý normálně pracující člověk si udělá představu o reálných požadavcích žen pracujících v tomto oboru a proto doporučuji všem, kterým to nebaví ať jdou normálně makat.... a nepíší blbosti.

promiň Gogo, ale v tomhle jednoduchém výpočtu jsi úplně mimo... to není tak, že si ženská řekne: tak dneska vyšukám čtyři borce. Ona se většinou modlí, aby jí čtyři borci zavolali... a většina si jich vezme půlhodinu...
Dobermann

Příspěvekod Chatman » pon 12. bře 2012, 20:01

Mě to prostě přišlo tak, že dotyčná dívka-žena je znechucena lidima, kteří za ní chodí nebo chodili. Prostě za ty ceny 1 000,- 1 200,- na hod. šukat nebude, protože v normální práci si vydělá za měsíc daleko víc. Mě to přijde logické.
A navíc pánové , takový slizský prasák vulcan, dokáže znechutit práci několika dívkám pracující v erotickém průmyslu. Nebudu se divit, když do tří měsíců v Brně sekne s prací polovina dívek.
Protože píši sám za sebe, pokládám si otázku, bude v Brně nějaký výběr dívek ? Opravdu si vyberu podle svého gusta ?
To jsou otázky k zamyšlení, na nějakou psychózu bych se vykašlal.
Chatman

Příspěvekod Ondiii » pon 12. bře 2012, 21:52

-1000-1200 ... za ty prachy šukat nebude. // A? Příjdou další. Nutí ji někdo? Musí to s ukřivděně vyřvávat okolo? Koho to zajímá? Nechce 1200/h - nedostane je. Zdar. Dotyčné přeji šťastnou kariéru společnice (=spolumajitelky) v nějaké věhlasné právnické firmě. Tam bude mít pěti-šestimístný plat. Nebo další možnost: Třeba nahradit šéfku HP, nebo začít kariéru jako A. Merkelová. Také může jít šlapat do Emirátů. Proč X podniků v Pze (=bohatší klientela) za cenu 1200/h funguje? Mám prostě pocit. že tady někdo má odborářské choutky.
-Vulcan je na "scéně" delší dobu, nějaký hromadný exodus jsem nezaznamenal.
- Doporučil bych se podívat na pojmy: Trh, Nabídka X poptávka, elasticita. Sex za prachy je produkt jako každý jiný.

P.S.: Tady je něco nóbl pro Kmotry: http://www.sexvbrne.com/alexandra-privat-brno/494/
Ondiii

Příspěvekod gogo123 » pon 12. bře 2012, 23:07

Dobermann píše:promiň Gogo, ale v tomhle jednoduchém výpočtu jsi úplně mimo... to není tak, že si ženská řekne: tak dneska vyšukám čtyři borce. Ona se většinou modlí, aby jí čtyři borci zavolali... a většina si jich vezme půlhodinu...

....samozřejmě, že je to zbožné přání u většiny holek....."ale to psala mladá paní, že více jak 4 za den nevezme" :?: :?: Myslím, že zveřejnění takových citací anonymních holek, poškozuje tento byznys .....a nepsal jsi, že zveřejníš autorku :?:

Chatman píše:...... Prostě za ty ceny 1 000,- 1 200,- na hod. šukat nebude, protože v normální práci si vydělá za měsíc daleko víc. Mě to přijde logické.
..... Nebudu se divit, když do tří měsíců v Brně sekne s prací polovina dívek.

Chatmane já bych to neviděl tak tragicky. Dělat za 1200 za hoďku není tak málo ale problém může být když za ní přijde jeden denně....a že do 3 měsíců s tím seknou.....to asi ne, tomu nevěříš ani ty...ale je doba kdy musíme všichni slevit ze svých požadavků, to je realita a když ne ....tak budou bez práce.
A když se podívám do inzerce tak neubývá děvčat, ba naopak .....přibývá krásných Slovenek i z Bratislavy, kde mohou mít 100 E......ale 1 do týdne, tak raději dělají v Brně za 50 E.
Takže nevěřím, źe zrovna v Brně toto nejstarší řemeslo vyhyne, ba naopak dává větší šanci těm schopnějším s lepším přístupem i lepším cenám.
Naposledy upravil gogo123 dne úte 13. bře 2012, 8:25, celkově upraveno 1
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod Dobermann » úte 13. bře 2012, 7:15

quotni mi prosím příspěvek, ve kterém píšu, že ji zveřejním, dík :D
Dobermann

Příspěvekod gogo123 » úte 13. bře 2012, 8:22

Dobermann píše:quotni mi prosím příspěvek, ve kterém píšu, že ji zveřejním, dík :D

Dobermann píše:
Teď bych se asi měl chytnout a zveřejnit svůj zdroj, co:-)
Účel světí prostředky...
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod otik1 » úte 13. bře 2012, 10:49

Gogo,
s tím zdrojem,
to je myšleno ironicky, to ti snad nemusím vysvětlovat co to znamená.
A nechápu proč by to měl zveřejňovat, když to dostal jako SZ, tak se to přece nedělá.
otik1

Příspěvekod gogo123 » úte 13. bře 2012, 12:19

otik1 píše:Gogo,
s tím zdrojem,
to je myšleno ironicky, to ti snad nemusím vysvětlovat co to znamená.
A nechápu proč by to měl zveřejňovat, když to dostal jako SZ, tak se to přece nedělá.

Otíku,
ty jsi mluvčí Dobermanna :?:
veni vidi vici
gogo123

Další

Zpět na Diskuse na téma