Hledat  

Vulcan vs.Dobermann a další

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Re: Vulcan vs.Dobermann a další

Příspěvekod Dobermann » úte 13. bře 2012, 14:27

gogo123 píše:
otik1 píše:Gogo,
s tím zdrojem,
to je myšleno ironicky, to ti snad nemusím vysvětlovat co to znamená.
A nechápu proč by to měl zveřejňovat, když to dostal jako SZ, tak se to přece nedělá.

Otíku,
ty jsi mluvčí Dobermanna :?:

Vulcan jich má asi patnáct, já nemůžu mít ani jednoho? :lol: :lol: :lol:
ten smajlík tam měl svůj účel. přišlo mi legrační, jak se mně snaží vyprovokovat k tomu, abych dotyčnou prozradil,
na to by se chytilo možná pětileté dítě...
Kolik máš těch nicků, Ty kujóne?:)
Dobermann

Příspěvekod gogo123 » úte 13. bře 2012, 14:52

Dobermann píše:
ten smajlík tam měl svůj účel. přišlo mi legrační, jak se mně snaží vyprovokovat k tomu, abych dotyčnou prozradil,

Proč vyprovokovat, jenom jsem chtěl zvýšit vážnost tvého psaní , přece jenom je to závažné obvinění......že. Příště někdo napíše o mně kdoví co ..... ale mohu všechny ujistit, že jsem po žádné nikdy nechtěl slevu ani jiné nadstandardy. Šukám zásadně s gumou a vesměs chodím tam, kde nedělají OB. A každá holka si může u mne vybrat jestli chce dýško nebo opakovat. :wink:
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod Dobermann » úte 13. bře 2012, 16:18

gogo123 píše:
Dobermann píše:

Proč vyprovokovat, jenom jsem chtěl zvýšit vážnost tvého psaní , přece jenom je to závažné obvinění......že. Příště někdo napíše o mně kdoví co ..... ale mohu všechny ujistit, že jsem po žádné nikdy nechtěl slevu ani jiné nadstandardy. Šukám zásadně s gumou a vesměs chodím tam, kde nedělají OB. A každá holka si může u mne vybrat jestli chce dýško nebo opakovat. :wink:

Takový chytrý chlap a dneska mu to vůbec nezapaluje. Mluvil jsem o tom člověku původně, který naznačoval, že jsem si všechno vymyslel a abych prozradil zdroj. To je přece tak průhledné...
co by pomohlo, kdybych napsal nick, ze kterého to přišlo?
Závažné obvinění? Ani tak moc ne... a vylhané? Co jsem si všimnul, tak Vulcan líbá, líže, má rád orál bez, prostě se toho nebojí - a ještě v příslušných diskuzích zdůrazňuje, že riziko je - tedy vlastně
není... tak mi přijde docela uvěřitelné, že by šel i do většího rizika. Je to přece DOKTOR :lol: :lol:
Dobermann

Příspěvekod Chatman » úte 13. bře 2012, 19:15

--------------------------------------------------------------------------------

Ohlásit tento příspěvekOdpovědět s citacímalé shrnutí
od vulcan » ned 3. srp 2008, 20:32

Honzi píše:
Zelezny píše:
Honzi píše:
Třeba AIDS na testech poznáš až za 3 měsíce.
Bože, když už chceš o něčem mluvit, tak si nejprve zjisti fakta! HIV+ tam má být. Skutečně o tom vědí lidé opravdu málo. Já si to jdu znovu prostudovat, obvolat lékaře a pak případně upravím své chování (orál bez), HIV se totiž začíná nechutně šířit. Viz. nové téma ode mě a dovoz cizokrajných prostitutek i z Afriky.

Chceš říct, že testy zjistí AIDS skutečný, tj. s jistotou, týden po nákaze? Nevím, ale to bože bych měl říct asi já. Něco jsem si zjišťoval ... . I když, možná jsou nové testy, potom jaké ... ? Ne, že byl nebyl pro, ale jen testy to 100% nevyřeší, riskovat budeš budeš v každém případě, pouze víc nebo míň ... .

ad Honzi a Zelezny:
oral bez je rizikový, ale ne tolik z hlediska HIV, či Hepatitis C (C žloutenka), ale spíše přenos chlamydií, lues, kapavky.

Nicméně při orálu nelze možnost nákazy HIV vyloučit - poranění v ústech. Riziko se zvyšuje při kontaktu úst s ejakulátem, poševním sekretem - poloha 69 a zejména při styku s menstruační krví infikované ženy - některé nesvědomité zlatokopky, SM i další extras.

Po nákaze HIV se nejprve vytváří protilátková odpověď , virus se pomnožuje, ale laboratorně je to "prázdné období", po dobu 2-3 měsíců.
Až pak je HIV pozitivita detekovatelná.

Přenos HIV je - krevní cestou, transfuze, z matky na plod, a z našeho norníkova pohledu nejdůležitější nechráněným pohlavním stykem.

Riziková je kondomem nechráněný styk do pochvy a konečníku . Riziko je nejvyšší při nechráněném styku do konečníku, jak pro pasivního partnera při styku dvou mužů, tak i pro ženu u heterosexuálních párů. Riziko nákazy zvyšuje přítomnost jiných sexuálně přenosných infekcí, oděrek a poranění v oblasti pohlavní..
Chatman

Příspěvekod Chatman » úte 13. bře 2012, 19:24

To jsou citace vulcana, ale chová se jak slizké hovado, potají si stahuje kondom. Když je dívka nezkušená, nepozná , že ji šuká bez gumy..a pokud na to dívka přijde, je pozdě..Tímto pan DOKTOR vulcan roznáší různé pohlavní nemoce. Nebojím se napsat, že by měl být za své sex.chování trestně stíhaný, protože to dělá záměrně.
Chatman

Příspěvekod Chatman » úte 13. bře 2012, 19:36

gogo123 píše:
Dobermann píše:

gogo, příště někdo napíše o mě kdoví co...ale mohu všechny šulinky co mě obvinili z bačovaní, že bača nejsem...a to píši sám za sebe..beru jednu věc na vědomí, máme svobodu slova i písma, každý může napsat co chce, tak se nediv, že příště nějaké kydy mohou být na tebe :wink:
Jaksi tady postrádám příspěvěk od nějakého šulina co napsal § kuplířství. Doporučuji , aby jste si všichni paragraf řádně prostudovali.
Chatman

Příspěvekod esuba » úte 13. bře 2012, 20:40

Chatman píše:To jsou citace vulcana, ale chová se jak slizké hovado, potají si stahuje kondom. Když je dívka nezkušená, nepozná , že ji šuká bez gumy..a pokud na to dívka přijde, je pozdě..Tímto pan DOKTOR vulcan roznáší různé pohlavní nemoce. Nebojím se napsat, že by měl být za své sex.chování trestně stíhaný, protože to dělá záměrně.

Pane detektive jak to můžeš vědet že vulkan šuká bez gumy? :mrgreen: To tě chodí šoustat nebo co? Neděláš náhoudou naprivátu? Nejsi ve skutečnosti náhodou závistivá kurva?

To co píšeš je sranec a normální člověk si o vás všech udělá vlastní usudek.Takže se chatmane spamatuj už kurva!!!!!
Tak pojd s náma pít sme vožralý jak duha a sme v zemi za duhou,ty si vemeš tuhle já tu druhou a von vodejde s její ségrou.
esuba

Příspěvekod Chatman » stř 14. bře 2012, 10:12

esubo, napsal jsi to velice dobře : normální člověk si udělá o vás všech svůj vlastní úsudek-nerad používám množné číslo, taky nemohu psát za cizího ale sám za sebe píši, že to co jsi napsal ty, může napsat jen nezodpovědný negramot, který roznáší pohlavní nemoce a měl by být za to trestně stíhaný :!: Tohle tě jistě naučil tvůj učitel (dle tvých příspěvků) Dochtor vulcan. Jestli mě chodí vulcan píchat, se musíš zeptat jeho :) :) :) A poslední věc, na kterou bych tě rád upozornil je ta, aby ses naivně nedomníval, že tyto stránky nemonitoruje Police č.r.
Chatman

Příspěvekod petr.2004 » stř 14. bře 2012, 10:52

reaguji, protože mi vadí ta aktivita Dobermanna a Chatmana s evidentním cílem rozeštvat zdejší diskuzi na SP4Y.

Je podivné, jaké "argumenty" oba používají k osočování vulcana (a dalších norníků), ODKUD mají své "zdroje" ?.
Napadají mne jen možná 3 vysvětlení:
A) vucucali si to z prstu
B) byli osobně u toho, když vulcan ... (však víte, příčí se mi to i jen citovat)
C) mají nějak podezřele blízko k privátům, možná dokonce i nějakou "ekonomickou vazbu" :?:
přičemž může platit i varianta C+A

Technická pozn. - nemarním svůj čas diskuzí s Dobermannem, ale o Dobermannovi, a navíc je to můj čas ... (to platí bezezbytku i o Chatmanovi ...) :wink:

a ještě vzkaz Chatmanovi - negramot obvykle nepíše, je lhostejné jestli je zodpovědný anebo ne ... :lol:
Chatman píše:že to co jsi napsal ty, může napsat jen nezodpovědný negramot

.
petr.2004

Příspěvekod Dobermann » stř 14. bře 2012, 11:07

osobne si nemyslim, ze by Vulcan nekoho podvedl timhle zpusobem (ze by si sundal gumu) to by
si urcite nedovolil. uz jen kvuli tomu ze by asi neodesel z hlidaneho privatu vcelku. a jestli mu na
to nejaka slecna pristoupi je to jejich vec... mne vadi to ze dela reklamu, to je cele, nikdy jsem neveril
tem nesmyslum o tom ze prijde poprve za zenskou a ona se s nim liba... jedna kazda bez vyjimky...
nebo je Brad Pitt a hrozne mu krivdim:)
Dobermann

Příspěvekod Chatman » stř 14. bře 2012, 13:12

tom20 Předmět příspěvku: Re: Brno a Morava 2012Napsal: úterý 31. led 2012, 9:22

norník

Příspěvky: 68 Jinak v tomhle vlákně si jenom čtu,ale když je řeč o tom syfllu...Když si ho hned po sexu nebo do toho dne umejete tak se vám nemůže nic stát.Virus syfilidy jde spláchnout obyčejnym mejdlem.
Ale když už sem píšu dejte tip na nějakou blonďatou 35-45 z Moravy,nejlíp z nějakýho většího města.

petr.2004, umej si obličej mýdlem, a spěchat nemusíš :P , do večera máš čas ..mám snad ještě něco dodávat :?:
Chatman

Příspěvekod petr.2004 » stř 14. bře 2012, 14:39

Chatman - jsi klasický příklad, co dokáže u (některých) lidí způsobit anonymita internetových chatů ...

Když už používáš citace, nauč se je prosím formátovat (funkce Quote), aby to dávalo smysl, např ve tvém včerejším "venerologickém příspěvku" z 18:15, aby se prase vyznalo.

Vidím ale že ses poučil a přestal jsi používat cizí slova, když nevíš co znamenají, je to pak směšné.

A na závěr - mohl bys mi doporučit i značku onoho zázračného mýdla ? :lol:

8)
petr.2004

Příspěvekod gogo123 » stř 14. bře 2012, 14:47

Dobermann píše: ....je Brad Pitt a hrozne mu krivdim:)

.....tak mu přestaňte závidět, třeba to jednoduše umí s těma babama ..... vzhledem k tomu, že má více jak 1300 příspěvků, tak potěšil určitě většinu děvčat do 40 let nejenom v Brně.... a pochybuji, že všechny mu daly slevu nebo úlevu za to, že je pochválil. :lol: To je nesmysl. Ze své praxe vím, že mi nedají slevu ani když tam jdu podesáté .....a pokud jo, tak má můj obdiv .

Jak jsi řekl ...pokud holky šukají bez gumy je to jejich věc , já mám trauma, když mi guma praskne :twisted: protože pravděpodobnost, že holka z privátu nakazí chlapa je mnohonásobně větší, než chlap holku .....vyjádřeno statisticky.
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod Chatman » stř 14. bře 2012, 15:42

petr.2004 píše:Chatman - jsi klasický příklad, co dokáže u (některých) lidí způsobit anonymita internetových chatů ...

Když už používáš citace, nauč se je prosím formátovat (funkce Quote), aby to dávalo smysl, např ve tvém včerejším "venerologickém příspěvku" z 18:15, aby se prase vyznalo.

Vidím ale že ses poučil a přestal jsi používat cizí slova, když nevíš co znamenají, je to pak směšné.

A na závěr - mohl bys mi doporučit i značku onoho zázračného mýdla ? :lol:

8)

:D :D :D , ještě by ses vyléčil, zeptej se vulkcana , ten ti zaručeně poradí jak se vyléčit, vždyť je DOCHTOR, NE :D :D :D
Chatman

Příspěvekod senior » čtv 15. bře 2012, 16:45

Chatman píše:tom20 Předmět příspěvku: Re: Brno a Morava 2012Napsal: úterý 31. led 2012, 9:22
norník
Příspěvky: 68 Jinak v tomhle vlákně si jenom čtu,ale když je řeč o tom syfllu...Když si ho hned po sexu nebo do toho dne umejete tak se vám nemůže nic stát.Virus syfilidy jde spláchnout obyčejnym mejdlem.

petr.2004, umej si obličej mýdlem, a spěchat nemusíš :P , do večera máš čas ..mám snad ještě něco dodávat :?:

:D :D :D , ještě by ses vyléčil, zeptej se vulkcana , ten ti zaručeně poradí jak se vyléčit, vždyť je DOCHTOR, NE :D :D :D

Aby se kvůli Chatmanovi a jeho vynikajícím encyklopedickým znalostem šíření pohlavních nemocí nakonec nemusela přepisovat celá venerologie, virus sifilidy je nádherný zvíře, taková krásná spirocheta, podobně jako borélie... Na takovej virus jsou zatím všichni doktoři ještě krátcí, protože se o něm určitě ještě neučili.
Nejvíce chyb v literatuře vznikne, když nějakej vůl cituje nějakého jiného vola a všichni to od něj opisují. :twisted: . A přímo trestuhodné je nebezpečí zlehčovat, že mýdlo všechno spraví!
Pravdou ale je, že když pět lidí bez ochrany půjde k nakažené holce, že to nemusí chytnout všech pět. A u některých, co to chytnou, tak se tělo imunitní reakcí může infekce zbavit. Ale jenom vůl může spoléhat na to, že se umyje mýdlem. A močovou rouru si k tomu může ještě vyčistit zubním kartáčkem a pastou na zuby :lol:. A že nic nechytne. A když se bude dloubat prsty v přirození, tak mu guma stejně nepomůže, když někde bude mít sebemenší oděrku.
senior

PředchozíDalší

Zpět na Diskuse na téma