od Chatman » úte 13. bře 2012, 19:15
--------------------------------------------------------------------------------
Ohlásit tento příspěvekOdpovědět s citacímalé shrnutí
od vulcan » ned 3. srp 2008, 20:32
Honzi píše:
Zelezny píše:
Honzi píše:
Třeba AIDS na testech poznáš až za 3 měsíce.
Bože, když už chceš o něčem mluvit, tak si nejprve zjisti fakta! HIV+ tam má být. Skutečně o tom vědí lidé opravdu málo. Já si to jdu znovu prostudovat, obvolat lékaře a pak případně upravím své chování (orál bez), HIV se totiž začíná nechutně šířit. Viz. nové téma ode mě a dovoz cizokrajných prostitutek i z Afriky.
Chceš říct, že testy zjistí AIDS skutečný, tj. s jistotou, týden po nákaze? Nevím, ale to bože bych měl říct asi já. Něco jsem si zjišťoval ... . I když, možná jsou nové testy, potom jaké ... ? Ne, že byl nebyl pro, ale jen testy to 100% nevyřeší, riskovat budeš budeš v každém případě, pouze víc nebo míň ... .
ad Honzi a Zelezny:
oral bez je rizikový, ale ne tolik z hlediska HIV, či Hepatitis C (C žloutenka), ale spíše přenos chlamydií, lues, kapavky.
Nicméně při orálu nelze možnost nákazy HIV vyloučit - poranění v ústech. Riziko se zvyšuje při kontaktu úst s ejakulátem, poševním sekretem - poloha 69 a zejména při styku s menstruační krví infikované ženy - některé nesvědomité zlatokopky, SM i další extras.
Po nákaze HIV se nejprve vytváří protilátková odpověď , virus se pomnožuje, ale laboratorně je to "prázdné období", po dobu 2-3 měsíců.
Až pak je HIV pozitivita detekovatelná.
Přenos HIV je - krevní cestou, transfuze, z matky na plod, a z našeho norníkova pohledu nejdůležitější nechráněným pohlavním stykem.
Riziková je kondomem nechráněný styk do pochvy a konečníku . Riziko je nejvyšší při nechráněném styku do konečníku, jak pro pasivního partnera při styku dvou mužů, tak i pro ženu u heterosexuálních párů. Riziko nákazy zvyšuje přítomnost jiných sexuálně přenosných infekcí, oděrek a poranění v oblasti pohlavní..