Hledat  

GOGO vs. Chatman a další

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

GOGO vs. Chatman a další

Příspěvekod gogo123 » čtv 22. bře 2012, 20:23

Vy dva jste jak Čuk a Gek :lol: jenom nevím, který jste který.

Chatman píše:gogo, co budeš dělat, ( :?: ) až všechny priváty-potažmo pasáci, dívky z privátů, majitelé bytů či majitelé domů uzavřou mezi sebou kartelovou dohodu a zvýší ceny třeba na 1 800,- za hodinku a půl hodinky za 1 300,-

.....to by mne fakt nasralo kdyby se všichni domluvili na 1000 Kč za hoďku....o čem bych psal :lol: Ale nebuďme pesimisti, ještě tak rok se to bude držet vysoko. :lol:

Chatman píše:
..... ještě chvilku vydrž, brzy najdu odpověď , ale fakt je ten, že gogo píše jako pasák, to je beze sporu..

No já na tebe čekal v Belle a ty nikde .... jsem velké ucho, už jsi něco vypátral :wink:
veni vidi vici
gogo123

Re: GOGO vs. Chatman a další

Příspěvekod petr.2004 » pát 23. bře 2012, 10:48

pokud to není tvé privátní vlákno ...

našel jsem milou blbinu - že bych si ji koupil k notebooku?
http://www.youtube.com/watch?v=gIE5wss5tX4
:P
petr.2004

Příspěvekod gogo123 » pát 23. bře 2012, 11:38

petr.2004 píše:pokud to není tvé privátní vlákno ...

našel jsem milou blbinu - že bych si ji koupil k notebooku?
http://www.youtube.com/watch?v=gIE5wss5tX4
:P

....začal jsem závidět Vulcanovi tak jsem si založil vlastní :lol:

a jestli mohu poprosit, tak ty sračky pište sem a ne do vláken holek.

Děkuji
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod shrek_85 » pát 23. bře 2012, 11:49

petr.2004 píše:http://www.youtube.com/watch?v=gIE5wss5tX4

Luxusní pičovina ... musím napsat ježíškovi :-)
shrek_85

Příspěvekod Chatman » pát 23. bře 2012, 13:49

gogo123 píše:Vy dva jste jak Čuk a Gek :lol: jenom nevím, který jste který.

Chatman píše:gogo, co budeš dělat, ( :?: ) až všechny priváty-potažmo pasáci, dívky z privátů, majitelé bytů či majitelé domů uzavřou mezi sebou kartelovou dohodu a zvýší ceny třeba na 1 800,- za hodinku a půl hodinky za 1 300,-

.....to by mne fakt nasralo kdyby se všichni domluvili na 1000 Kč za hoďku....o čem bych psal :lol: Ale nebuďme pesimisti, ještě tak rok se to bude držet vysoko. :lol:

Chatman píše:
..... ještě chvilku vydrž, brzy najdu odpověď , ale fakt je ten, že gogo píše jako pasák, to je beze sporu..

No já na tebe čekal v Belle a ty nikde .... jsem velké ucho, už jsi něco vypátral :wink:

Timure, proč jsi na mě čekal ? Já do Bella nechodím, pro mě je to laciný privát. Chodíš Timure vyměnovat špinavé kalhotky za čisté nebo jak to je :?: :D Špinavé vezmeš- čisté doneseš , ach ty dobráku Timure..
Chatman

Příspěvekod Chatman » pát 30. bře 2012, 13:00

Timure, ještě tady jsem si z tebe dělal srandu a čekal, až domachruješ. Důkazem toho jsou tady napsané články. Je fakt, a to se přiznám, že jsem tě záměrně provokoval a čekal, až sám padneš do propasti.
Proč jsi na mě čekal ten den v Bella ? Ty sis opravdu myslel, že přiběhnu a budu se domlouvat o cenách na privátech ? Tak to si může myslet opravdu jen blbeček..Timure, kartelová dohoda se dělá jinak :wink: Já vím, že jsem tě hodně zklamal, ale věř mi nebo ne, opravdu nechodím po levných privátech, hlavně ne tam, kde je pasák-ci, špína, svrab a neštovice. Nebudu krmit takovou havěť jako jsi ty s komplicem. Pokud jsem někde byl a velel tomu pasák, tak jsem tedy nikdy nepoznal, že by se tam pasák vyskytoval. Navíc, cena pro mě není rozhodující , raději si zaplatím 1 500,- a více, než abych zaplatil 1 200,- a cítil se jak ve fabrice nebo v prodejně lidského masa. Ale tobě něco takového nic neříká, takže je zbytečné o tom mluvit nebo psát, ale hlavně jako ty přesvědčovat lidi a bojkotovat cenu 1 500,-. podle tebe je nejlepší nahnat pět a pět hloupých dívek do bytu, dát jim polovinu ze zaplacené ceny , a je to vyřízené. Vzpomínám si, že jsi jednou napsal, že si ceny určuje dívka, a pokud já si vzpomínám tak to bylo jen u tebe v Bella. Nikde jinde to nebylo. Ale taková dívka se tam dlouho neohřála, viď . Dostala padáka. Nechci se dohadovat, jakým způsobem vy dva pasáci zacházíte s dívkama..ta která ti dá zašukat zadarmo tak jí napíšeš pochvalu nebo jak to je ??
Jen se divím těm dívkám co tam pracují, že to vydrží..vydíráte je nebo co s nima děláte , nemusíš odpovídat..jasný to bude každýmu, kdo si tohle přečte.
Měl bych doporučení pro dívky, jestli je tedy vůbec pustíte k netu : holky, najděte si solidní privátek, pracujte samy na sebe, neposlouchejte nějaký debilní pasaky, kteří vás okrádají o peníze. Pokud vám nezbyde z odpracované hodinky 1 000,- rychle pryč, ať se pasáci nechají prcat do svých prdelí. Nemusíte se bát odejít, nic vám nemohou pasáci udělat, nač ti máme policii. Pokud by se vás snažil jak-koliv vydírat či zastrašovat, podejte na ně trestní oznámení.
Hlavně děvčata nešukejte za šměšných 1 200,- za hodinku, co vám z těch peněz zbyde, jen to, že za chvilku budete mít z vagíny trhací kalendář. Nasaďte si cenu třeba 1500-1600,- i více, holky v klubu mají ceny 2800,- z toho mají polovinu a dělají stejnou práci ja vy na privátech. Pokud si myslíte, že Vám chlapi nezaplatí takovou částku, jste na omylu. Jen tady pár blbečků vyskakuje, že to je hodně, ale naštěstí nejsou všichni chlapi stejní :arrow:
Chatman

Příspěvekod Chatman » pát 30. bře 2012, 13:04

takový debilní pasáček Timur si myslí, že si vás omotá kolem prstu a bude si s váma dělat co bude chtít. Mám takový pocit, že debilní pasáček Timur přijel z Ruska do Brna na saních.
Pokud se někomu nelíbí cena 1500,- ať se vyhoní a má to zadarmo :!:
Chatman

Příspěvekod gogo123 » ned 1. dub 2012, 11:06

Chatman píše:
Timure, neber to jako vyhrůžky..ber to jako přátelské varování..a víš proč ? Ve mě ses škaredě spletl.. pasáku zkurvný ! A zA další ,Ty sice budeš v kriminálu, ale nejvíce to odnesou dívky , které za nic nemohou a vlastně odvádějí nejvíce práce. Budou mít nálepku na čele a v dokladech , v trestním rejstříku PROSTITUTKA do smrti ! S tím se určitě normální dívka nesmíří...Takové Míše a Adreii, si strč do prdele, po tobě je šukat určitě nebudu, proto jsem psal, že jim kazíš demente kšefty..! Ještě bych po Tobě - respektivě po nich chytil nějakou pohlavní nemoc nebo nějaký vir.. A jak to vím, to psal pan chytrý senior a pan dochtor vulkan, že i když je dívka nakažená, nakazí jen každého pátého a to je ještě vyjímka..Já osobně si myslím, že těm dvou úchylákům patří uříznout čuráka ! Nejen čuráka, ale i jazyk ! Hajzle zkurvený..Alespon vím, za kterou dívkou nemám chodit, děkuji.

Chatman,
s tím šukáním to budeš mít problém alespoň v Brně a okolí ....jsem poznal většinu holek teda těch mladších, řekněme do 35 let. Takže budeš mít velmi omezené možnosti výběru a když náhodou zavítáš za nějakou, vzpomeň si na mne, že jsem tam už byl. :lol: Ty ale nebudeš mít asi tento problém, protože se postarám abys známý byl...... 8)

Docela jsem si myslel, že ti jde o holky a máš k nim zvláštní vztah i když zvláštním způsobem to dáváš najevo ale ty jsi psychopat patřící do léčebny. Zřejmě jsi měl těžké mládí a vše nasvědčuje tomu, že jsi byl v mládí zneužíván zřejmě svou matkou která pracovala jako prostitutka. Doporučuji ti ve vlastním zájmu se dobrovolně přihlásit na léčení.....jsi nebezpečný svému okolí i sobě. :twisted:
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod gogo123 » ned 1. dub 2012, 11:21

Chatman píše:Výborně, popis máte naprosto dokonalý, jen tady schází ta moje fotka :lol: :lol: :lol: a důkazy, že jsem pasák :lol: :lol: :lol: a můžete začít zlikvidací mé osoby tak, jak Já to udělám s privátem Bella. Spokojen pane senior :?:

Heleď pako feťácký, jediný kdo bude trestně odpovědný jsi ty a to za držení a prodej drog.... a doufám, že to tady čtou policajti a konečně ti zatrhnou tipec....a rozhodně ti neprojde, že je to pro vlastní potřebu :twisted:
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod Chatman » ned 1. dub 2012, 11:32

Od které doby mají právo tady psát pasáci :?:
Timure, to si piš, že tyto stránky sleduje Policie č.r.
Docela se těším, až na tebe spadne klec a až se vrátíš z kriminálu, budeš se muset živit poctivou prací, chytrolíne , pane BOSS.
Chatman

Příspěvekod gogo123 » ned 1. dub 2012, 11:40

Chatman píše:Od které doby mají právo tady psát pasáci :?:
Timure, to si piš, že tyto stránky sleduje Policie č.r.
Docela se těším, až na tebe spadne klec a až se vrátíš z kriminálu, budeš se muset živit poctivou prací, chytrolíne , pane BOSS.

Na rozdíl od tebe si vydělávám prací ale v tvém případě nevím jestli prodej psaníček holkám je legální ....
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod Chatman » ned 1. dub 2012, 14:01

Timure, opravdu si myslíš, že s tebou budu řešit mojí práci ?
U soudu se dozvíš a uvidíš na vlastní oči co jsem zač. Věř mi nebo ne, rozhodl jsem se tě zlikvidovat a z radostí to udělám. Nenávidím pasáky a vrahy.
Jen mě mrzí , že to obserou i děvčata, které tam pracují, je mi jich opravdu líto, ale možnost odejít mají, a pokud je tam držíš násilím, tím hůře pro tebe. Tebe litovat nebudu, u soudu se ti vysměji do očí..
Chatman

Příspěvekod gogo123 » ned 1. dub 2012, 14:05

Chatman píše:Timure, opravdu si myslíš, že s tebou budu řešit mojí práci ?
U soudu se dozvíš a uvidíš na vlastní oči co jsem zač. Věř mi nebo ne, rozhodl jsem se tě zlikvidovat a z radostí to udělám. Nenávidím pasáky a vrahy.
Jen mě mrzí , že to obserou i děvčata, které tam pracují, je mi jich opravdu líto, ale možnost odejít mají, a pokud je tam držíš násilím, tím hůře pro tebe. Tebe litovat nebudu, u soudu se ti vysměji do očí..

....já s tím problém nemám .... jdem do toho :lol:
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod barbar » ned 1. dub 2012, 15:46

gogo123 píše:
Chatman píše:Timure, opravdu si myslíš, že s tebou budu řešit mojí práci ?

....já s tím problém nemám .... jdem do toho :lol:

Takže jste se konečně dohodli, to bouchnem šampus :twisted:
barbar

Příspěvekod gogo123 » pon 2. dub 2012, 12:46

Chatman píše:..... až na tebe spadne klec a až se vrátíš z kriminálu, budeš se muset živit poctivou prací, chytrolíne , pane BOSS.

Pro lepší identifikaci:

přátelé mi říkají Hugo
veni vidi vici
gogo123

Další

Zpět na Diskuse na téma