Timure, ještě tady jsem si z tebe dělal srandu a čekal, až domachruješ. Důkazem toho jsou tady napsané články. Je fakt, a to se přiznám, že jsem tě záměrně provokoval a čekal, až sám padneš do propasti.
Proč jsi na mě čekal ten den v Bella ? Ty sis opravdu myslel, že přiběhnu a budu se domlouvat o cenách na privátech ? Tak to si může myslet opravdu jen blbeček..Timure, kartelová dohoda se dělá jinak

Já vím, že jsem tě hodně zklamal, ale věř mi nebo ne, opravdu nechodím po levných privátech, hlavně ne tam, kde je pasák-ci, špína, svrab a neštovice. Nebudu krmit takovou havěť jako jsi ty s komplicem. Pokud jsem někde byl a velel tomu pasák, tak jsem tedy nikdy nepoznal, že by se tam pasák vyskytoval. Navíc, cena pro mě není rozhodující , raději si zaplatím 1 500,- a více, než abych zaplatil 1 200,- a cítil se jak ve fabrice nebo v prodejně lidského masa. Ale tobě něco takového nic neříká, takže je zbytečné o tom mluvit nebo psát, ale hlavně jako ty přesvědčovat lidi a bojkotovat cenu 1 500,-. podle tebe je nejlepší nahnat pět a pět hloupých dívek do bytu, dát jim polovinu ze zaplacené ceny , a je to vyřízené. Vzpomínám si, že jsi jednou napsal, že si ceny určuje dívka, a pokud já si vzpomínám tak to bylo jen u tebe v Bella. Nikde jinde to nebylo. Ale taková dívka se tam dlouho neohřála, viď . Dostala padáka. Nechci se dohadovat, jakým způsobem vy dva pasáci zacházíte s dívkama..ta která ti dá zašukat zadarmo tak jí napíšeš pochvalu nebo jak to je ??
Jen se divím těm dívkám co tam pracují, že to vydrží..vydíráte je nebo co s nima děláte , nemusíš odpovídat..jasný to bude každýmu, kdo si tohle přečte.
Měl bych doporučení pro dívky, jestli je tedy vůbec pustíte k netu : holky, najděte si solidní privátek, pracujte samy na sebe, neposlouchejte nějaký debilní pasaky, kteří vás okrádají o peníze. Pokud vám nezbyde z odpracované hodinky 1 000,- rychle pryč, ať se pasáci nechají prcat do svých prdelí. Nemusíte se bát odejít, nic vám nemohou pasáci udělat, nač ti máme policii. Pokud by se vás snažil jak-koliv vydírat či zastrašovat, podejte na ně trestní oznámení.
Hlavně děvčata nešukejte za šměšných 1 200,- za hodinku, co vám z těch peněz zbyde, jen to, že za chvilku budete mít z vagíny trhací kalendář. Nasaďte si cenu třeba 1500-1600,- i více, holky v klubu mají ceny 2800,- z toho mají polovinu a dělají stejnou práci ja vy na privátech. Pokud si myslíte, že Vám chlapi nezaplatí takovou částku, jste na omylu. Jen tady pár blbečků vyskakuje, že to je hodně, ale naštěstí nejsou všichni chlapi stejní