matrix píše:Odbočili jste od tématu a to jestli Kiora stojí za 1500 Kč.
.....jindy velice upovídaná a sebejistá Kiora by se měla vyjádřit sama jestli je její cena adekvátní ...
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
matrix píše:Odbočili jste od tématu a to jestli Kiora stojí za 1500 Kč.
Kugos píše: ...... nestojí za 1500kč/h žádná, ať hledáš cokoliv.
Chatman píše:Praseslav, nikdo Tě nenutí platit 1 500,- za hodinku. Pokud na to nemáš, seď doma a lešti si bambus nebo běž za levnějšíma a nemel tady pořád nějaké srčky, že 1 500,- je moc. Proč Ty se nenecháš šukat do zadku za ty prachy , hm, uvidíme jak se ti to bude líbit
![]()
Chatman píše:Praseslav, nikdo Tě nenutí platit 1 500,- za hodinku. Pokud na to nemáš, seď doma a lešti si bambus nebo běž za levnějšíma a nemel tady pořád nějaké srčky, že 1 500,- je moc. Proč Ty se nenecháš šukat do zadku za ty prachy , hm, uvidíme jak se ti to bude líbit
![]()
Praseslav píše:Chatman píše:Praseslav, nikdo Tě nenutí platit 1 500,- za hodinku. Pokud na to nemáš, seď doma a lešti si bambus nebo běž za levnějšíma a nemel tady pořád nějaké srčky, že 1 500,- je moc. Proč Ty se nenecháš šukat do zadku za ty prachy , hm, uvidíme jak se ti to bude líbit
![]()
Chatman, klidně si plať 1500, a jestli tady nebudeš mlet takovýhle sračky, tak ti ani nebudu říkat, že seš trotl, když si myslíš, že 1500/h je adekvátní.
Praseslav píše:Chatman píše:Praseslav, nikdo Tě nenutí platit 1 500,- za hodinku. Pokud na to nemáš, seď doma a lešti si bambus nebo běž za levnějšíma a nemel tady pořád nějaké srčky, že 1 500,- je moc. Proč Ty se nenecháš šukat do zadku za ty prachy , hm, uvidíme jak se ti to bude líbit
![]()
A jinak tě beru za slovo, já jsem bi, takže hoďka je u mě za 700.Se ozvi do vzkazů. Když se mi budeš líbit, tak máš výraznou slevu, Cukrouši.
![]()
![]()
Chatman píše:Praseslav píše:Chatman píše:Praseslav, nikdo Tě nenutí platit 1 500,- za hodinku. Pokud na to nemáš, seď doma a lešti si bambus nebo běž za levnějšíma a nemel tady pořád nějaké srčky, že 1 500,- je moc. Proč Ty se nenecháš šukat do zadku za ty prachy , hm, uvidíme jak se ti to bude líbit
![]()
Chatman, klidně si plať 1500, a jestli tady nebudeš mlet takovýhle sračky, tak ti ani nebudu říkat, že seš trotl, když si myslíš, že 1500/h je adekvátní.
Klidně si o mě můžeš bukvičko myslet co chceš, zde je názorný příklad toho, co dívka musí ( nemusí) vytrpět za 1 500,- šukat se škaredýma , hnusnýma rypákama, kteří kouří na nádraží čuráky bezdomovcům, aby měly na normální šukec s hezkou dívkou. Teď už mi to je jasný proč to je pro tebe drahé![]()
Kolik čuráků musíš vykouřit , aby jsi měl 1 500 .-![]()
![]()
![]()
Robokop píše:Chatman, známý pasák z Kounicové 12, vyráží do boje za co nejvyšší ceny ťapin.
Chatman píše:Již jsem někomu psal, že po mé úrovni je každému velký hovno, takže znovu opakuji : je to má úroveň a je vám po tom velký hovno, sráči.
Já se nepotřebuji vytahovat kolik jsem vyšukal ženských. Timure, si myslíš, že když napíšeš čtyři recenze týdně, že to s tebe udělá chlapa![]()
![]()
![]()
![]()
Timure, nenech se vysmát..a jestli prachy mám nebo ne..nebo vytahaný tričko, je ti po tom ( a znovu opakuji )velký hovno !
Nicméně to nemění na situaci to, že když nemáš pro dívku 1 500,- seď doma a lešti si bambusPříklady uvádět nemusím, tohle pochápe i ti pubertální mamrdi, kteří tady píší nesmysly a sračky.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků