Hledat  

VÝZVA K BOJKOTU CENY 1.500 za hodinu

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Re: VÝZVA K BOJKOTU CENY 1.500 za hodinu

Příspěvekod gogo123 » stř 22. úno 2012, 19:31

matrix píše:Odbočili jste od tématu a to jestli Kiora stojí za 1500 Kč.

.....jindy velice upovídaná a sebejistá Kiora by se měla vyjádřit sama jestli je její cena adekvátní ...
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod Kugos » stř 22. úno 2012, 20:53

Já jenom abych třeba i odpověděl na otázku Matrixe, protože to jsme my, kdo hodnotíme služby. Slečny ať nám tu třeba osvětlí ty náklady :) , pokud to někteří neví, ale hodnocení kvality, vzhledu a služeb je na nás. Do toho nemají co kecat :!:

Budu ale odpovídat v obecné rovině, každý má požadavky na vzhled a služby jiné, pro někoho je supr sádelnice, pro druhého "modelka". Táááákžeeee Matrixi, nestojí za 1500kč/h žádná, ať hledáš cokoliv. Za 1000kč seženeš jistě svou favoritku, kterou potřebuješ. Jen se nebát otočit ve dveřích, nebát se navrhnout svou cenu a vykašlat se na takové, co chtějí těch 1500. Je také potřeba přečíst trochu inzeráty a pak i fóra.
Kugos

Příspěvekod gogo123 » čtv 23. úno 2012, 9:22

Kugos píše: ...... nestojí za 1500kč/h žádná, ať hledáš cokoliv.

.....Kugos máš pravdu, žádná nestojí za to....a hlavně kecy o kvalitě ....to se musím jenom smát. Jak jsem někde psal , vyserte se na ty předražený holky , dělají z chlapů osla. A jsem rád za krizi .... a doufám že dorazí i do Brna aby takový bordely jednou pro vždy skončily.
A takovým hrdým jako je Kiora bych přál normální práci.....potom by si vážila klientů i peněz...... viewtopic.php?f=2&t=3052
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod Praseslav » ned 25. bře 2012, 18:22

Andrea 721 149 742 Bella
Tak Andrea alias Kiora je teď k mání prý za 1200/ h.
viewtopic.php?f=2&t=3052&start=15
Nenechte si namluvit, že 1500/h je v pořádku. Není! Holky by klidně chodily i za 700/ h, ale proč by to dělaly, když my trotlové jim jsme ochotný dávat klidně dvojnásobek... :?:
Praseslav

Příspěvekod Chatman » úte 27. bře 2012, 12:51

Praseslav, nikdo Tě nenutí platit 1 500,- za hodinku. Pokud na to nemáš, seď doma a lešti si bambus nebo běž za levnějšíma a nemel tady pořád nějaké srčky, že 1 500,- je moc. Proč Ty se nenecháš šukat do zadku za ty prachy , hm :?: , uvidíme jak se ti to bude líbit :) :)
Chatman

Příspěvekod Praseslav » úte 27. bře 2012, 14:02

Chatman píše:Praseslav, nikdo Tě nenutí platit 1 500,- za hodinku. Pokud na to nemáš, seď doma a lešti si bambus nebo běž za levnějšíma a nemel tady pořád nějaké srčky, že 1 500,- je moc. Proč Ty se nenecháš šukat do zadku za ty prachy , hm :?: , uvidíme jak se ti to bude líbit :) :)

Chatman, klidně si plať 1500, a jestli tady nebudeš mlet takovýhle sračky, tak ti ani nebudu říkat, že seš trotl, když si myslíš, že 1500/h je adekvátní.
Praseslav

Příspěvekod Praseslav » úte 27. bře 2012, 14:46

Chatman píše:Praseslav, nikdo Tě nenutí platit 1 500,- za hodinku. Pokud na to nemáš, seď doma a lešti si bambus nebo běž za levnějšíma a nemel tady pořád nějaké srčky, že 1 500,- je moc. Proč Ty se nenecháš šukat do zadku za ty prachy , hm :?: , uvidíme jak se ti to bude líbit :) :)

A jinak tě beru za slovo, já jsem bi, takže hoďka je u mě za 700. :lol: Se ozvi do vzkazů. Když se mi budeš líbit, tak máš výraznou slevu, Cukrouši. o:-o :lol: 8)
Praseslav

Příspěvekod Chatman » úte 27. bře 2012, 16:31

Praseslav píše:

Chatman, klidně si plať 1500, a jestli tady nebudeš mlet takovýhle sračky, tak ti ani nebudu říkat, že seš trotl, když si myslíš, že 1500/h je adekvátní.

Klidně si o mě můžeš bukvičko myslet co chceš, zde je názorný příklad toho, co dívka musí ( nemusí) vytrpět za 1 500,- šukat se škaredýma , hnusnýma rypákama, kteří kouří na nádraží čuráky bezdomovcům, aby měly na normální šukec s hezkou dívkou. Teď už mi to je jasný proč to je pro tebe drahé :lol:
Kolik čuráků musíš vykouřit , aby jsi měl 1 500 .- :lol: :lol: :lol:
Chatman

Příspěvekod Chatman » úte 27. bře 2012, 16:35

Praseslav píše:

A jinak tě beru za slovo, já jsem bi, takže hoďka je u mě za 700. :lol: Se ozvi do vzkazů. Když se mi budeš líbit, tak máš výraznou slevu, Cukrouši. o:-o :lol: 8)

Tvoji orientaci Ti bukvičko brát nebudu, buď si jaký chceš..ale na mě zapomeň, do tebe bych nevrazil ani klacek, natož nějaké peníze, čili ode mě dostaneš tak kopanec do řitě, hulibrku :evil:
Chatman

Příspěvekod Praseslav » úte 27. bře 2012, 22:06

Chatman píše:
Praseslav píše:

Klidně si o mě můžeš bukvičko myslet co chceš, zde je názorný příklad toho, co dívka musí ( nemusí) vytrpět za 1 500,- šukat se škaredýma , hnusnýma rypákama, kteří kouří na nádraží čuráky bezdomovcům, aby měly na normální šukec s hezkou dívkou. Teď už mi to je jasný proč to je pro tebe drahé :lol:
Kolik čuráků musíš vykouřit , aby jsi měl 1 500 .- :lol: :lol: :lol:

S chlapem jsem to ještě nezkoušel, dělal jsem si srandu, ale s tebou bych si určitě dal říct, seš asi divoch. :twisted: Tvoje perverzní řeči mě docela rajcujou. :) Chtělo by to trochu nadhled, Chatmane, a ne se tady ztrapňovat stylem vyjadřování, který něco prozrazuje o tvojí úrovni. 8)
Praseslav

Příspěvekod Robokop » stř 28. bře 2012, 0:01

Chatman, známý pasák z Kounicové 12, vyráží do boje za co nejvyšší ceny ťapin.
Robokop

Příspěvekod gogo123 » stř 28. bře 2012, 10:06

Robokop píše:Chatman, známý pasák z Kounicové 12, vyráží do boje za co nejvyšší ceny ťapin.

Pánové Chatman není žádný pasák, tak mu nelichoťte, pasáci nemají zapotřebí psát takový sračky a dělat ze sebe kretény. Ti mají svoje jistý. On má 1 recenzi a další jak slibuje připravuje. Takže frekvence návštěv 2 za rok je známka chudoby finanční a jak se projevuje i duševní.
A mám zkušenosti jak někdo veřejně blije kolik má peněz ve skutečnosti to bude chudáček ve vytahaném tričku.
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod Chatman » stř 28. bře 2012, 11:52

Již jsem někomu psal, že po mé úrovni je každému velký hovno, takže znovu opakuji : je to má úroveň a je vám po tom velký hovno, sráči.
Já se nepotřebuji vytahovat kolik jsem vyšukal ženských. Timure, si myslíš, že když napíšeš čtyři recenze týdně, že to s tebe udělá chlapa :?: :lol: :lol: :lol:
Timure, nenech se vysmát..a jestli prachy mám nebo ne..nebo vytahaný tričko, je ti po tom ( a znovu opakuji )velký hovno !
Nicméně to nemění na situaci to, že když nemáš pro dívku 1 500,- seď doma a lešti si bambus :lol: Příklady uvádět nemusím, tohle pochápe i ti pubertální mamrdi, kteří tady píší nesmysly a sračky.
Chatman

Příspěvekod gogo123 » stř 28. bře 2012, 14:00

Chatman píše:Již jsem někomu psal, že po mé úrovni je každému velký hovno, takže znovu opakuji : je to má úroveň a je vám po tom velký hovno, sráči.
Já se nepotřebuji vytahovat kolik jsem vyšukal ženských. Timure, si myslíš, že když napíšeš čtyři recenze týdně, že to s tebe udělá chlapa :?: :lol: :lol: :lol:
Timure, nenech se vysmát..a jestli prachy mám nebo ne..nebo vytahaný tričko, je ti po tom ( a znovu opakuji )velký hovno !
Nicméně to nemění na situaci to, že když nemáš pro dívku 1 500,- seď doma a lešti si bambus :lol: Příklady uvádět nemusím, tohle pochápe i ti pubertální mamrdi, kteří tady píší nesmysly a sračky.

Dávám ti za pravdu, že chlap, který napíše 4 recenze týdně nemusí být chlap... a pokud chodíš za 1500 Kč je tvá věc. Ale v tom případě neumíš číst , zde je vlákno bojkot vysokých cen a nebrání ti nic abys pochválil holky které berou 1500 a více. Ukaž se jako chlap a konečně něco napiš. V opačném případě zapomeň na toto fórum. Přece nechceš aby si všichni mysleli, že jsi jenom mluvka, kterej nemá na to aby potěšil holku.
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod Chatman » stř 28. bře 2012, 21:35

Timure, jseš obyčejný pitomec, který opravdu neumí číst, natož číst mezi řádkama..co jsem psal předtím ? Nemusím se ukazovat a předvádět jako Ty :!: Hele Timure, ani nevíš, jak ti seru do tvé špinavé tlamy, do které si nevidíš blbečku !!
Pokud jsi nepochopil z mých článků, seru ti na nějaký bojkot o ceny za 1 500.- vyhlaš třeba světovou stávku o bojkot za 1 500, nebo pro mě za mě se třeba pitomče poser, když mě nechápeš..Já s tím prostě nesouhlasím, aby díky šukali s takovýma idiotama, s kxichama jak qwasimodo nebo jak se to píše, nebo taky s mladíky s jebákama na tváři, kteří žebrají neustále o slevu i z 1 200.- debile..Ty mě Timure nebudeš diktovat, kam nebo co mám psát, seru ti do tvé nevymáchané tlamy, Timure, co mě uděláš za to ? Pitomče !!
Timure, já jsem potěšil tolik ženských a to za 1 500,- , že Ty, kam jdeš ( a to se zdráháš za 1200 ), Já se vracím, pitomče ! Jen nemám potřebu úchyle o tom psát..
A teď k tématu Timure, já být ženskou, tak bych chtěl za šukání s váma min. 2 500,- čistého, pro sebe ! Takže se Tě Timure , Ty hnusný kxichte ptám : proč nehledáš amatérku, která ti dá zadarmo a nemusíš chodit po levných privátech ?? Lol, Ty , Ty Timure, ani nechtěj vědět, jak jsem se ted nasral..pitomče debilní
Chatman

PředchozíDalší

Zpět na Diskuse na téma