Hledat  

VÝZVA K BOJKOTU CENY 1.500 za hodinu

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Re: VÝZVA K BOJKOTU CENY 1.500 za hodinu

Příspěvekod gogo123 » stř 28. bře 2012, 21:55

....nějak ti ujíždí nervy, dej si jointa a bude ti lépe. Až půjdeš za holkami tak si umyj ústa...prý ti hrozně smrdí z držky. :shock: Ale jak jsem psal jsi mimo, toto je vlákno o bojkotu :lol:
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod Chatman » stř 28. bře 2012, 22:04

Takž ty mě pitomče znáš ? Idiote všech idiotů !
Chatman

Příspěvekod Chatman » stř 28. bře 2012, 22:10

gogo123 píše:....nějak ti ujíždí nervy, dej si jointa a bude ti lépe. Až půjdeš za holkami tak si umyj ústa...prý ti hrozně smrdí z držky. :shock: Ale jak jsem psal jsi mimo, toto je vlákno o bojkotu :lol:

Co je pitomče, neumíš tedy odpovídat ?
Chatman

Příspěvekod Chatman » stř 28. bře 2012, 22:27

Timure, Ty pakárno, vyhlas světovou stávku, za bojkot 1 500,- za hodinu ! Napiš do parlamentu Č.R. , do senátu Č.R. ústavní soud , policii Č.R., BIS, KGB, CIA, FBI, INTERPOLU a konečně na Lampárnu Č.R. že ty ty prachy šukat nechceš a dávat nebudeš že dívky jsou drahé :D :D :D pitomče :D :D :D , lol, už je Ti to jasný :?: :?: :?: , pitomče všech pitomců, lol, víš co ti přeji, aby , Ti alespon jedna ze stížností vyšla, páč tady mezi debilama je to na hovno. Nedáš Ty, zaplatí jiný, a to frajer, který má úroveň, pitomče, nevím jak jinak to vysvětlit.
ANO BOJKOUJI TOHLE VLÁKNO ZA 1 500,-, PROTOŽE JE TO MÁLO ZA TY HNUSNÝ KXICHTY :lol: o:-o :oo: ::oral:: :oral: --:o :mrgreen:
Chatman

Příspěvekod gogo123 » stř 28. bře 2012, 22:37

Chatman píše:Timure, Ty pakárno, vyhlas světovou stávku, za bojkot 1 500,- za hodinu ! Napiš do parlamentu Č.R. , do senátu Č.R. ústavní soud , policii Č.R., BIS, KGB, CIA, FBI, INTERPOLU a konečně na Lampárnu Č.R. že ty ty prachy šukat nechceš a dávat nebudeš že dívky jsou drahé :D :D :D pitomče :D :D :D , lol, už je Ti to jasný :?: :?: :?: , pitomče všech pitomců, lol, víš co ti přeji, aby , Ti alespon jedna ze stížností vyšla, páč tady mezi debilama je to na hovno. Nedáš Ty, zaplatí jiný, a to frajer, který má úroveň, pitomče, nevím jak jinak to vysvětlit.
ANO BOJKOUJI TOHLE VLÁKNO ZA 1 500,-, PROTOŽE JE TO MÁLO ZA TY HNUSNÝ KXICHTY :lol: o:-o :oo: ::oral:: :oral: --:o :mrgreen:

....teď sis nasral i KGB ale i tam znají zubní kartáček 8)

Naposledy jsem byl u Andrei a dával jsem ji 1500 a ona nechtěla, vzala si 1200 ..... možná kdyby viděla tebe tak si vezme 2000. Čím to asi je.......... :lol:

Odpovím:

Asi ti nic jiného nezbývá než platit 1500, protože ty holky vezmou každého i takový feťáky jako jsi ty, ty co mají 1200 mají práce dostatek a mohou si vybírat. :wink:
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod petr.2004 » čtv 29. bře 2012, 8:58

:D gogo123 , škoda že jsi to nevydržel a ještě na něj reagoval ...
On je samonasírací a startuje na první našlápnutí - nediv se, sedí sám (někde v kuchyni) zírá na displej a ty mu neodpovídáš ..., ale v něm to bobtná a kvasí, a tak zhruba po 10 minutách exploduje ... a znovu a znovu ...
a jak mu to rozčílení bere schopnost dokončit větu :D

Chatman píše:ANO BOJKOUJI TOHLE VLÁKNO ZA 1 500,-, PROTOŽE JE TO MÁLO ZA TY HNUSNÝ KXICHTY

zvláštní způsob bojkotu = zaplevelit vlákno svými "články" :roll:
petr.2004

Příspěvekod gogo123 » čtv 29. bře 2012, 9:25

petr.2004 píše::D gogo123 ,
On je samonasírací a startuje na první našlápnutí - nediv se, sedí sám (někde v kuchyni) zírá na displej a ty mu neodpovídáš ..., ale v něm to bobtná a kvasí, a tak zhruba po 10 minutách exploduje ... a znovu a znovu ...

:lol: :lol:
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod Chatman » čtv 29. bře 2012, 15:26

petr.2004 píše::D gogo123 , škoda že jsi to nevydržel a ještě na něj reagoval ...

Chatman píše:ANO BOJKOUJI TOHLE VLÁKNO ZA 1 500,-, PROTOŽE JE TO MÁLO ZA TY HNUSNÝ KXICHTY

zvláštní způsob bojkotu = zaplevelit vlákno svými "články" :roll:

Hej kokůtku, ty mě znáš ? Tvoje máma tě měla vyplivnout nebo vysrat, mamrde pubertální..
Chatman

Příspěvekod Chatman » čtv 29. bře 2012, 15:53

Timure, jsi opravdu fešák.. :D :D :D Zřejmě budeš i velmi inteligentní , když si odpovídáš sám pro sebe. Nehází ti náhodou dívky rodidla na zem , když tě spatří :) :) :) ty opičáku dementní !! Už nevíš kudy kam tak to na mě zkoušíš s nějakou Adreou ?? Ty si opičáku myslíš, že mě zájímá nějaká Andrea ? Víš ty hňupe kolik je v Brně hezkých dívek ? Nechci Andreu urážet, neviděl jsem ji a můžeš ji vzkázat, že se na sto procent budu vyhýbat dívkám jménem Andrea, aby z toho neměly trauma, blbečku..Kazíš holkám kšefty, pakárno..
Timure, konečně si uvědom, že ti seru z vysoka do tvé opičácké tlamy..hnusáku zbabělý..
Že prý po SZ koluje moje fotka..proč ji tedy nikdo nezveřejní ?? Já se za sebe nestydím a strach z nikoho nemám..Snad nechcete, abych si myslel, že nad mojí fotkou si --:o ..idioti. Tak šup, šup , sem s fotkou
Chatman

Příspěvekod gogo123 » čtv 29. bře 2012, 16:30

Proč si myslíš, že někoho bude zajímat tvoje fotka ....stačí popis:

čurák ve vytahaným tričku, hroznej machr, feťák se smradlavou držkou....

Jo a napiš, který holkám jsem pokazil kšefty a já jim to osobně půjdu vynahradit.... :wink: teda pokud budou trochu k světu. 8)
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod Chatman » pát 30. bře 2012, 11:41

Timure, tak tedy nevím přesně, co to mělo znamenat s tou mojí fotkou. Tohle mi napsal pasák z privatu Bella :info.
Odesláno: stř 28. bře 2012, 22:31
Od: Richard1
Komu: Chatman

Nazdar,
jestli tě někdo zná nevím,ale koluje po SZ tvoje foto.

Seru na nějaký pravidla SZ, když vy dva pasáci nehrajete férově. Nebudu se dohadovat, z které hlavy tohle vyšlo, ale oba dva jak jste přišli na to, že se nebojím, hodil jsi to do autu ..Mám si myslet, že jste mě chtěli vydírat či zastrašit ??
Fotíte si každého kdo k vám přijde, aby jste ho potom mohli vydírat ?? Hlavně, že v inzerátech máte pasáci napsáno: Diskrétnost zaručena :lol: :lol: :lol:
Vzpomínáš so Timure jak jsem napsal, že PÍŠEŠ jako pasák , ano správně, moje podezření se potvrdilo tím, že hned na to, mi Richard1 (tvůj komplic) napsal SZ, že tě sice nezná :D ale že jsi tam každý den jako klient :lol: :lol: :lol: Víš co jsem mu odpověděl ? Beru na vědomí. Jenže o to víc jsem nabyl přesvědčení, že jsi pasák z Bella privatu. Timure, proto ta reklama dívek z priv. Bella . Víš co je Timure zvláštní, vždy jsem měl z Kotlářské a Palackého ulice takový divný, blbý pocit, i když se mi třeba dívky z Bella líbili , jakože mě někdo sleduje či co, tohle si nedokáži sám vysvětlit, proto jsem v životě nikdy u vás na privátu nebyl a ani tam nepáchnu.
Jen upozorním ostatní borce, kteří náhodou mají v úmyslu k vám zajít tak těžce nedoporučuji, už jen proto, že bych musel nakrmit dva pasáky . Pánové, tolik reklamy a recenzí co napsal Timur na Bellu, je všechno lež jako věž . Přece si nebude hanit svůj privát :D , to je snad jasný..Takže pánové, pokud opravdu chcete mít jistotu, že vás po návštěvě nějakého privátu nebude nějakým způsobem někdo vydírat, vyhýbejte se těmto privátům.

Možná, že tohle sem do toho vlákna nepatří ale za chvilku budu pokračovat za bojkot ceny 1 500 za hodinu, ale musel jsem reagovat a upozorňuji všechny, že jestli se mě bude snažit zastrašit či nedej bože vydírat, velmi rychle mu zklapne !
Chatman

Příspěvekod Richard1 » pát 30. bře 2012, 12:34

Chatman píše:Timure, tak tedy nevím přesně, co to mělo znamenat s tou mojí fotkou. Tohle mi napsal pasák z privatu Bella :info.
Odesláno: stř 28. bře 2012, 22:31
Od: Richard1
Komu: Chatman

Nazdar,
jestli tě někdo zná nevím,ale koluje po SZ tvoje foto.

Seru na nějaký pravidla SZ, když vy dva pasáci nehrajete férově. Nebudu se dohadovat, z které hlavy tohle vyšlo, ale oba dva jak jste přišli na to, že se nebojím, hodil jsi to do autu ..Mám si myslet, že jste mě chtěli vydírat či zastrašit ??
Fotíte si každého kdo k vám přijde, aby jste ho potom mohli vydírat ?? Hlavně, že v inzerátech máte pasáci napsáno: Diskrétnost zaručena :lol: :lol: :lol:
Vzpomínáš so Timure jak jsem napsal, že PÍŠEŠ jako pasák , ano správně, moje podezření se potvrdilo tím, že hned na to, mi Richard1 (tvůj komplic) napsal SZ, že tě sice nezná :D ale že jsi tam každý den jako klient :lol: :lol: :lol: Víš co jsem mu odpověděl ? Beru na vědomí. Jenže o to víc jsem nabyl přesvědčení, že jsi pasák z Bella privatu. Timure, proto ta reklama dívek z priv. Bella . Víš co je Timure zvláštní, vždy jsem měl z Kotlářské a Palackého ulice takový divný, blbý pocit, i když se mi třeba dívky z Bella líbili , jakože mě někdo sleduje či co, tohle si nedokáži sám vysvětlit, proto jsem v životě nikdy u vás na privátu nebyl a ani tam nepáchnu.
Jen upozorním ostatní borce, kteří náhodou mají v úmyslu k vám zajít tak těžce nedoporučuji, už jen proto, že bych musel nakrmit dva pasáky . Pánové, tolik reklamy a recenzí co napsal Timur na Bellu, je všechno lež jako věž . Přece si nebude hanit svůj privát :D , to je snad jasný..Takže pánové, pokud opravdu chcete mít jistotu, že vás po návštěvě nějakého privátu nebude nějakým způsobem někdo vydírat, vyhýbejte se těmto privátům.

Možná, že tohle sem do toho vlákna nepatří ale za chvilku budu pokračovat za bojkot ceny 1 500 za hodinu, ale musel jsem reagovat a upozorňuji všechny, že jestli se mě bude snažit zastrašit či nedej bože vydírat, velmi rychle mu zklapne !

Právě jsi tu potvrdil že jsi u nás nikdy nebyl,tak pokud tu někde koluje tvoje fotka tak nebyla rozhodně pořízená u nás, jak píšeš, a to dokazuje naší diskrétnost!!!
Se svojí stížností ne musíš obrátit na svoje věrné podniky které jak píšeš navštěvuješ!!!
Děkujeme ti za potvrzení naší diskrétnosti...
Richard1

Příspěvekod gogo123 » pát 30. bře 2012, 13:05

Chatman píše:Seru na nějaký pravidla SZ, když vy dva pasáci nehrajete férově. Nebudu se dohadovat, z které hlavy tohle vyšlo, ale oba dva jak jste přišli na to, že se nebojím, hodil jsi to do autu ..Mám si myslet, že jste mě chtěli vydírat či zastrašit ??

Chatman,
jsi známý feťák a ztrácíš smysl pro realitu. Každý normální člověk si udělal o tobě obrázek. Nás norníky nemůže tady rozeštvat degen tvého typu. Nechápu proč to děláš.....asi z nudy. Je velká škoda, že admin tě dávno nezablokoval. Na druhou stranu jsi mnohé pobavil, zvláště ve stavu závislosti.
Co se týče mých recenzí, tak chodím po celým Brně ....pokud si teda nemyslíš, že jsem nejvyšší BOSS, který vlastní většinu Brna. :wink:

Jinak kolega, který to sleduje přes mé rameno říká, že patříš do kategorie F20–F29. Nevím co to je ale on se v tom vyzná :D
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod petr.2004 » pát 30. bře 2012, 14:21

Chatman píše:... vždy jsem měl z Kotlářské a Palackého ulice takový divný, blbý pocit, i když se mi třeba dívky z Bella líbili , jakože mě někdo sleduje či co, tohle si nedokáži sám vysvětlit, proto jsem v životě nikdy u vás na privátu nebyl a ani tam nepáchnu...

ano, v případě některých jasných příznaků lze odhadnout psychickou poruchu i podle písemného projevu ... 8)
SCHIZOFRENIE‚ PORUCHY SCHIZOTYPÁLNÍ A PORUCHY S BLUDY (F20–F29)
ale stejně bych doporučoval i alespoň ambulantní vyšetření - s tím si nazahrávej chatmane, abys nejedl jiné prášky ...
:roll:
petr.2004

BOJKOT CENY 1500 /hod

Příspěvekod vulcan » pát 6. dub 2012, 1:17

Vlákno je hodně dlouhý a nepřehledný. :evil: :evil:

Bohužel převažují často příspěvky mimo téma. Debata je spíše o napadání, méně o nových myšlenkách
Určitě ale vlákno smysl má, pomohlo najít určitou cenovou rovnováhu..

Hlavní myšlenka vlákna –netolerance vysokých cen 1500 na brněnských privátech -
se logicky nelíbí nickům, kteří profitují na těch vyšších cenách, cca kolem 1500,
buď přímo nebo třeba nepřímo, nemusí to být jen klasicky pasák.

Proto se vždycky po čase se objeví podobně „chytré názory“
o sockách :shock: ,
o tom, že když na to nemáš, tak tam nelez.. :D
o tom, že za kvalitu si musíš připlatit.
o tom, že na nějaké stovce nezáleží atd.

V podstatě pořád dokola a žádná invence. :oo: Tyto argumenty ale logicky nebude psát norník, spotřebitel...

Dříve se tady ve vlákně objevilo pár nicků dívek, převlečených za norníka.
Pak se tu pravidelně zjeví Kmotr, Dobermann, se svými převratnými názory o financích,
případně si půjčí nějakého kamaráda nebo fotku.
Chatmana za kamaráda nyní moc nechce, protože mu dělá ostudu. :wink:

:idea: Myslím, že taky se díky extrémním názorům některých nicků tady rozmáhá takové snobství, humpoláctví, neurvalost.
Měli bychom si vážit názorů, recenzí všech, i když třeba mají příspěvků málo a chodí na priváty jen občas.
Je to každého věc, jak naloží s volným časem, jak často a kdy navštíví doupě neřesti. :D

Podstatné je, aby příspěvky měly vypovídající hodnotu, aby se věnovaly dívkám a ne norníkům.
Normální :D návštěvník privátů si přece všímá logicky dívek a jejich příjemných služeb a nevšímá si jiných chlapů.
vulcan

PředchozíDalší

Zpět na Diskuse na téma