|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
gogo123 píše:....nějak ti ujíždí nervy, dej si jointa a bude ti lépe. Až půjdeš za holkami tak si umyj ústa...prý ti hrozně smrdí z držky.Ale jak jsem psal jsi mimo, toto je vlákno o bojkotu
Chatman píše:Timure, Ty pakárno, vyhlas světovou stávku, za bojkot 1 500,- za hodinu ! Napiš do parlamentu Č.R. , do senátu Č.R. ústavní soud , policii Č.R., BIS, KGB, CIA, FBI, INTERPOLU a konečně na Lampárnu Č.R. že ty ty prachy šukat nechceš a dávat nebudeš že dívky jsou drahé![]()
![]()
pitomče
![]()
![]()
, lol, už je Ti to jasný
![]()
![]()
, pitomče všech pitomců, lol, víš co ti přeji, aby , Ti alespon jedna ze stížností vyšla, páč tady mezi debilama je to na hovno. Nedáš Ty, zaplatí jiný, a to frajer, který má úroveň, pitomče, nevím jak jinak to vysvětlit.
ANO BOJKOUJI TOHLE VLÁKNO ZA 1 500,-, PROTOŽE JE TO MÁLO ZA TY HNUSNÝ KXICHTY![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Chatman píše:ANO BOJKOUJI TOHLE VLÁKNO ZA 1 500,-, PROTOŽE JE TO MÁLO ZA TY HNUSNÝ KXICHTY
petr.2004 píše::D gogo123 ,
On je samonasírací a startuje na první našlápnutí - nediv se, sedí sám (někde v kuchyni) zírá na displej a ty mu neodpovídáš ..., ale v něm to bobtná a kvasí, a tak zhruba po 10 minutách exploduje ... a znovu a znovu ...
a jak mu to rozčílení bere schopnost dokončit větu![]()
petr.2004 píše::D gogo123 , škoda že jsi to nevydržel a ještě na něj reagoval ...
On je samonasírací a startuje na první našlápnutí - nediv se, sedí sám (někde v kuchyni) zírá na displej a ty mu neodpovídáš ..., ale v něm to bobtná a kvasí, a tak zhruba po 10 minutách exploduje ... a znovu a znovu ...
a jak mu to rozčílení bere schopnost dokončit větu
Chatman píše:ANO BOJKOUJI TOHLE VLÁKNO ZA 1 500,-, PROTOŽE JE TO MÁLO ZA TY HNUSNÝ KXICHTY
zvláštní způsob bojkotu = zaplevelit vlákno svými "články"
Chatman píše:Timure, tak tedy nevím přesně, co to mělo znamenat s tou mojí fotkou. Tohle mi napsal pasák z privatu Bella :info.
Odesláno: stř 28. bře 2012, 22:31
Od: Richard1
Komu: Chatman
Nazdar,
jestli tě někdo zná nevím,ale koluje po SZ tvoje foto.
Seru na nějaký pravidla SZ, když vy dva pasáci nehrajete férově. Nebudu se dohadovat, z které hlavy tohle vyšlo, ale oba dva jak jste přišli na to, že se nebojím, hodil jsi to do autu ..Mám si myslet, že jste mě chtěli vydírat či zastrašit ??
Fotíte si každého kdo k vám přijde, aby jste ho potom mohli vydírat ?? Hlavně, že v inzerátech máte pasáci napsáno: Diskrétnost zaručena![]()
![]()
![]()
Vzpomínáš so Timure jak jsem napsal, že PÍŠEŠ jako pasák , ano správně, moje podezření se potvrdilo tím, že hned na to, mi Richard1 (tvůj komplic) napsal SZ, že tě sice neznáale že jsi tam každý den jako klient
![]()
![]()
Víš co jsem mu odpověděl ? Beru na vědomí. Jenže o to víc jsem nabyl přesvědčení, že jsi pasák z Bella privatu. Timure, proto ta reklama dívek z priv. Bella . Víš co je Timure zvláštní, vždy jsem měl z Kotlářské a Palackého ulice takový divný, blbý pocit, i když se mi třeba dívky z Bella líbili , jakože mě někdo sleduje či co, tohle si nedokáži sám vysvětlit, proto jsem v životě nikdy u vás na privátu nebyl a ani tam nepáchnu.
Jen upozorním ostatní borce, kteří náhodou mají v úmyslu k vám zajít tak těžce nedoporučuji, už jen proto, že bych musel nakrmit dva pasáky . Pánové, tolik reklamy a recenzí co napsal Timur na Bellu, je všechno lež jako věž . Přece si nebude hanit svůj privát, to je snad jasný..Takže pánové, pokud opravdu chcete mít jistotu, že vás po návštěvě nějakého privátu nebude nějakým způsobem někdo vydírat, vyhýbejte se těmto privátům.
Možná, že tohle sem do toho vlákna nepatří ale za chvilku budu pokračovat za bojkot ceny 1 500 za hodinu, ale musel jsem reagovat a upozorňuji všechny, že jestli se mě bude snažit zastrašit či nedej bože vydírat, velmi rychle mu zklapne !
Chatman píše:Seru na nějaký pravidla SZ, když vy dva pasáci nehrajete férově. Nebudu se dohadovat, z které hlavy tohle vyšlo, ale oba dva jak jste přišli na to, že se nebojím, hodil jsi to do autu ..Mám si myslet, že jste mě chtěli vydírat či zastrašit ??
Fotíte si každého kdo k vám přijde, aby jste ho potom mohli vydírat ?? Hlavně, že v inzerátech máte pasáci napsáno: Diskrétnost zaručena![]()
![]()
![]()
Vzpomínáš so Timure jak jsem napsal, že PÍŠEŠ jako pasák , ano správně, moje podezření se potvrdilo tím, že hned na to, mi Richard1 (tvůj komplic) napsal SZ, že tě sice neznáale že jsi tam každý den jako klient
![]()
![]()
Víš co jsem mu odpověděl ? Beru na vědomí. Jenže o to víc jsem nabyl přesvědčení, že jsi pasák z Bella privatu. Timure, proto ta reklama dívek z priv. Bella . Víš co je Timure zvláštní, vždy jsem měl z Kotlářské a Palackého ulice takový divný, blbý pocit, i když se mi třeba dívky z Bella líbili , jakože mě někdo sleduje či co, tohle si nedokáži sám vysvětlit, proto jsem v životě nikdy u vás na privátu nebyl a ani tam nepáchnu.
Jen upozorním ostatní borce, kteří náhodou mají v úmyslu k vám zajít tak těžce nedoporučuji, už jen proto, že bych musel nakrmit dva pasáky . Pánové, tolik reklamy a recenzí co napsal Timur na Bellu, je všechno lež jako věž . Přece si nebude hanit svůj privát, to je snad jasný..Takže pánové, pokud opravdu chcete mít jistotu, že vás po návštěvě nějakého privátu nebude nějakým způsobem někdo vydírat, vyhýbejte se těmto privátům.
Možná, že tohle sem do toho vlákna nepatří ale za chvilku budu pokračovat za bojkot ceny 1 500 za hodinu, ale musel jsem reagovat a upozorňuji všechny, že jestli se mě bude snažit zastrašit či nedej bože vydírat, velmi rychle mu zklapne !
Chatman píše:... vždy jsem měl z Kotlářské a Palackého ulice takový divný, blbý pocit, i když se mi třeba dívky z Bella líbili , jakože mě někdo sleduje či co, tohle si nedokáži sám vysvětlit, proto jsem v životě nikdy u vás na privátu nebyl a ani tam nepáchnu...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků