Hledat  

Praha8 Ládví Danielka 728 179 183

Praha, Olomouc, Ostrava, Zlín, Přerov...

Příspěvekod vulcan » stř 4. dub 2012, 0:47

Měl jsem nedávno cestu do Prahy a dál na západ, předběžně byl domluven z netu s jednou amatérkou, studentkou práv, ale ten den to nevyšlo :evil: , a tak jsem dorazil do Prahy dost pozdě, kolem desáté večer, a zavolal Daniele, kterou znám už asi 4 roky, návštěvuji bohužel jednou za čas..., škoda, že není v Brně. :evil:

Místo působení této dívky je sídliště Kobylisy-Ládví, ulice Štíbrova, kde má svůj byt, který sdílí občas s jednou (ne tak hezkou) kamarádkou. Nemá žádného pečovatele a organizuje si vše sama, inzeruje na Agamě.

Daniela je nádherná, vysoká štíhlá dívka, na které se příroda vyřádila. Dlouhé hnědé vlasy, přírodní 3 prsa, a hlavně přirozené a milé chování, GFE v tom nejlepším smyslu. Viz fotka
aDanielaP8Kobylisy.jpg

Danielka byla kdesi v restauraci s přáteli, takže asi nic nebude..
Nicméně za chvíli mně pípla SMS a Danielka mně v něm sdělila, že by jí bylo líto, kdybychom se minuli, a že přijede domů tak za půl hoďky. Dal jsem pozdní večeři ve fast foodu a odjel na Prahu 8.
Danielka už čekala, asi rok jsem ji neviděl a vypadá čím dál líp. V bytě má krásné pohodlné letiště, u stěny terarium s hadem, který toho asi už viděl docela dost..

Nejprve společná koupel a pak se Danielka předvedla v novém červeném krajkovém prádélku. Byla to jen krátká epizoda, prádélko šlo rychle dolů a nastala kontrola terénu.
S Danielkou se pěkně hraje, ona to ví a hru zásadně nekazí. :D Jak jsem si dosyta vyhrál s jejíma kozičkami, nasedla na koníčka a cválala, a bylo hned vše v gumě. Trochu jsme si povyprávěli, brzy hrátky pokračovaly, s nenuceným půlnočním humorem, nic nebránilo dalšímu číslu. Pokud to hraje, tak to hraje dobře. Čas jsme neřešili, ale začala nás zmáhat únava a tak jsem raději vypadnul, kolem jedné.., jinak bych u Danielky asi usnul.

Danielka má telefon 728 179 183, určitě doporučuji, pojedete-li do Prahy, je třeba se domluvit spíše odpoledne, je oblíbená a má docela plno. Cena za hodinu 1300.
vulcan

Re: Praha8 Ládví Danielka 728 179 183

Příspěvekod petr.2004 » stř 4. dub 2012, 10:32

jako často, mám s vulcanem podobný vkus - mohu jen potvrdit to kladné co píše o Daniele.
Byl jsem za ní poprvé sice už před 3 roky, ale dojem z ní jsem měl i pořád mám mimořádný.
Sice mi trochu trvalo, než jsem tehdy našel ten správný dům (nenávidím sídlištní systémy značení).
Celý GFE přístup mohu ilustrovat situací, kdy mi v posteli (mezi akcemi) ukazovala Daniela své dovolenkové fotky v albu, já jí přitom laskal záda a krásně klenutý zadeček, pak odběhla a já si nerušeně listoval ...
Pořád má v pokoji to množství plyšáků ?
Jsem rád, že i krajtě se pořád daří dobře.

Jinak vítám vulcana zpět z "emigrace" - podle erupce příspěvků jsme mu taky asi chyběli ... :D

. 8)
petr.2004

Příspěvekod vulcan » stř 4. dub 2012, 14:06

petr.2004 píše:jako často, mám s vulcanem podobný vkus - mohu jen potvrdit to kladné co píše o Daniele.
Byl jsem za ní poprvé sice už před 3 roky, ale dojem z ní jsem měl i pořád mám mimořádný.
Pořád má v pokoji to množství plyšáků ?
Jsem rád, že i krajtě se pořád daří dobře.

Daniela je stále ve stejném domě, ale změnila patro, dříve druhé vyměnila za skoro nejvyšší s pěkným výhledem.. :wink: na úchvatnou architekturu pražského betonového sídliště :D
Plyšáků má méně, trochu má jinak dispozičně situovaný byt, a tak krajta prý půjde do vedlejšího pokoje..
Ta pohoda při každé návštěvě zůstává. Do Brna prý nechce. :evil:
vulcan

Příspěvekod acc » úte 7. srp 2012, 21:43

Minulý týden jsem po výše uvedené chvále zkusil. Bezpochyby nádherná postavička, furt se culí a je to sexy. Nicméně orálek poněkud monotonní a dost to degraduje guma, kterou vyžaduje. Sex dost průměrný dík absenci iniciativy, snad jen zezadu ..... Úplná tragédie to nebyla, ale jestli zopakuju nevím. Naštěstí do Praglu tak často nejezdím. Cenu má 1300/hod a čas si hlídala.
acc

Zpět na Dívky mimobrněnské