Měl jsem nedávno cestu do Prahy a dál na západ, předběžně byl domluven z netu s jednou amatérkou, studentkou práv, ale ten den to nevyšlo

Místo působení této dívky je sídliště Kobylisy-Ládví, ulice Štíbrova, kde má svůj byt, který sdílí občas s jednou (ne tak hezkou) kamarádkou. Nemá žádného pečovatele a organizuje si vše sama, inzeruje na Agamě.
Daniela je nádherná, vysoká štíhlá dívka, na které se příroda vyřádila. Dlouhé hnědé vlasy, přírodní 3 prsa, a hlavně přirozené a milé chování, GFE v tom nejlepším smyslu. Viz fotka
Danielka byla kdesi v restauraci s přáteli, takže asi nic nebude..
Nicméně za chvíli mně pípla SMS a Danielka mně v něm sdělila, že by jí bylo líto, kdybychom se minuli, a že přijede domů tak za půl hoďky. Dal jsem pozdní večeři ve fast foodu a odjel na Prahu 8.
Danielka už čekala, asi rok jsem ji neviděl a vypadá čím dál líp. V bytě má krásné pohodlné letiště, u stěny terarium s hadem, který toho asi už viděl docela dost..
Nejprve společná koupel a pak se Danielka předvedla v novém červeném krajkovém prádélku. Byla to jen krátká epizoda, prádélko šlo rychle dolů a nastala kontrola terénu.
S Danielkou se pěkně hraje, ona to ví a hru zásadně nekazí.

Danielka má telefon 728 179 183, určitě doporučuji, pojedete-li do Prahy, je třeba se domluvit spíše odpoledne, je oblíbená a má docela plno. Cena za hodinu 1300.