|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Praseslav píše:Tak nám ceny v Brně klesají. Nedělám si iluze, že to je kvůli těmhle vláknům, ale přesto cítím potřebu přitvrdit!Možná se v Brně časem dostaneme na nějaké „normální“ ceny. Možná až víc lidí pochopí, že z vysokých cen mají radost akorát pasáci. Je velký omyl myslet si, že pasáci se dělí na dobrý a špatný. Ve skutečnosti jsou to všechno vyžírkové, který se pasou na penězích, který holkám dáváme.
gogo123 píše:
... naštěstí takové v Brně jsou pouze 2. SOHO o rozloze 350m2 asi má náklady jiné než Catch
Pasáky beru jako realitu....mám zkušenosti a už jsem to tady psal, že holky si vládnout neumí....časem se rozhádají, ceny obvykle mají pitomé, časem se pokazí .....
Je fakt, že kdybychom neměly pasáky máme to levnější tak o 200 Kč na hodinku.... a to už by bylo zajímavý, ale tam kde nemají pasáka chlapa, je cena obvykle vyšší a i služby stojí za hovno.
Možná jsem něco v Brně přehlédl, určitě se nechám poučit o opaku....
A věř mi, že holky koketují s myšlenkou se udělat na sebe ale ve většině případů zjistí, že na to nemají ...
vulcan píše:Myslím, že se nedá dávat vše do jednoho pytle, nejsou stejné priváty.
Skupina 2-4 dívek se může domluvit docela snadno a není třeba kdovíjakého managerského umu. Pro příklad, dříve tak fungovala Strnadova (3-4 studentky) a fungují tak některé soliterky nebo dvojičky, možná jen nejsou tolik vidět.
Pokud má majitel třeba více bytů, tak je třeba více věcí zařizovat. Ale záleží spíše na jeho schopnostech než jestli je to chlap nebo ženská.
Pasákovi se odevzdává obvykle víc než 200-300, třeba někde je to 50 :50 při ceně 1300..
a pokud se dívky osamostatní, tak zlevní jen částečně. Je iluzorní, že by byla cena najednou 650 .![]()
Ale pravdu má gogo123 v tom, že některé dívky nejsou schopny nějaké systematické činnosti, hodně mění působiště a pro ty nějaká samostatná činnost je scifi.
Akorát mně uniknul privát Catch ( nebo to má být jinotaj ?, něco se tam dá chytnou ?) .. já myslel , že jsou to Kočky..
Praseslav píše:Praseslav doporučuje:
Andrea 721 149 742 privát Bella
- kvalita za rozumnou cenu (1200 /h)
Nebo se něco změnilo Kioro?
Kiora píše:jako rekneme si narovinu,tem, co chodi kazdy den nebo obden se to prodrazi vzdycky ze![]()
Kiora píše:No kdo musel skrtat jsme byly hlavne my![]()
A to já sama mám ještě o stovku míň
xavian007 píše: Já ji vyškrtl dávno se seznamu. Neschopná ženská kohokoli uspokojit. A ještě tady vypisuje blbosti.
Kiora píše: Taky bych si prala aby bylo vsecko za korunu, ale vsichni vime ze to nejde. Ze jsou veci ktere si muzu dovolit a pak jsou ty na ktere nestaci ani MasterCard![]()
Kiora píše: .. jen hlupak by prodaval hluboko pod cenou kvuli skrblikum...
ja nevim co byste jeste chteli, panovepokud na to nemate, tak se uskromnete a kaslete na bojkoty...to si nechte az nebude na chleba
Uživatelé procházející toto fórum: rasta a 3 návštevníků