Četli jste už? Je tam něco o brněnských privátech a bordelech?
http://www.databazeknih.cz/knihy/bordel ... nys-124649
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Vladan píše:Jedná se o překlad, takže o Brnu ani o českých specifikách tam nic nebude. Až přečtu, poreferuju.
Kniha Bordel jako byznys od rakouského majitele sítě nočních podniků Alexandra Gerhardingera popisuje, jak funguje nevěstinec, jak se vybírají prostitutky, jak je chráněn klient, jak je to se zdravotními kontrolami, ale i jak se podplácí policie.
petr.2004 píše: ... jak funguje nevěstinec, jak se vybírají prostitutky, jak je chráněn klient, jak je to se zdravotními kontrolami, ale i jak se podplácí policie.
pikantní je jméno vydavatelky této knihy - paní Petra Paroubková (ano ta, co obdivuje jistý sexy mozek ...) a knihu novinářům představila v jednom pražském bordelu
petr.2004 píše:
pikantní je jméno vydavatelky této knihy - paní Petra Paroubková (ano ta, co obdivuje jistý sexy mozek ...) a knihu novinářům představila v jednom pražském bordelu
Coumeh píše: Nejzajímavější je ale to, že majitel "nevybírá" peníze od dívek za pokoje, ale bere si čistě jenom vstupné. ......Sama pochybuji, že někdy něco podobného tady v Brně vznikne (maximálně tak v Praze). Vám bojkotářům by se určitě nelíbilo platit tolik, kolik se platí tam. Tam se totiž opravdu platí za všechno.
gogo123 píše:Coumeh píše: Nejzajímavější je ale to, že majitel "nevybírá" peníze od dívek za pokoje, ale bere si čistě jenom vstupné. ......Sama pochybuji, že někdy něco podobného tady v Brně vznikne (maximálně tak v Praze). Vám bojkotářům by se určitě nelíbilo platit tolik, kolik se platí tam. Tam se totiž opravdu platí za všechno.
A já myslel, že to tak funguje i u nás, vy snad platíte za pokojTo zavání kuplířstvím. Jinak je cítit nákaza od Kiory.....
Kiora píše:Nákaza od Kiory, no já mám vážně dost![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků