Hledat  

Proč chodíte za kurvama?

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Re: Proč chodíte za kurvama?

Příspěvekod silenymax » pon 22. říj 2012, 13:10

nrb1239 píše:
honovo píše:Polozit na http://www.sexprivat4you.cz dotaz, proc chodime za kurvama, je to same, jako se na vystave znamek ptat filatelistu, proc sbiraji znamky :oo:

No je to rychlejší než strávit večer na diskotéce a finančně to vyjde na stejno. :lol:

Levněji!!! :D
silenymax

Příspěvekod aceri » úte 23. říj 2012, 17:38

To pánové necháte na diskotéce 1000kč a víc?
aceri

Příspěvekod rore » čtv 25. říj 2012, 15:42

aceri píše:To pánové necháte na diskotéce 1000kč a víc?

Dnes už ne, ale tak před 15 lety když mě tento druh zábavy ještě oslovoval, (myslím diskotéky)tak to zas takový problém nebyl.Schválně počítej: 4x Jack Daniels(70 kč,-), 8x pivo(15kč), vstupné (50kč) taxik domů (70-120kč) tj 520-570kč jen za mě a za předpokladu že jsem sám.Pokud budu dělat haura( a to je pravděpodobné) a budu platit i za babu,( tj +/- 300 pokud není norka) tak jsme na 870 v cenách před +/- 15 lety.Babu mám na krku i druhý den, nedejbože déle, riziko jejího těhotenství nasnadě neb v draku jsem si určitě majzla nedal, a kocovinu k tomu.To ten privát vyjde ale kurevsky líp....
Kozičky a chlupatice, chci mít všechny v republice!
rore

Příspěvekod jemný01 » čtv 25. říj 2012, 20:32

rore: Správný postřeh. Vstupní investice se tak určitě pohybují a dnes jsou zřejmě i vyšší. Neuvádíš ale jeden podstatný fakt - vše za předpokladu, že to s nějakou opravdu vyjde. Já jsem (už se této přitroublé činnosti taky dávno nevěnuji) na diskotéce měl vždy asi tak 95% neúspěšnost i přes vložené investice. A to nevypadám tak strašně. Myslím, že podobné výsledky má většina slintajících, co tam chodí. Smetánku slízne jen pár vyvolených Brad Pittů.
Jak už jsem tu někde psal, priváty (a jiná forma placeného sexu) jsou nejrychlejší, nejpohodlnější a hlavně nejlevněší cesta k šuku.. A taky důstojnější. Nemusíš ze sebe dělat šaška, zvát na panáka, trnout, v napětí doufat jestli to vyjde nebo ne.
jemný01

.

Příspěvekod brnak1 » úte 30. říj 2012, 10:14

.
Naposledy upravil brnak1 dne sob 22. říj 2016, 19:45, celkově upraveno 2
brnak1

Příspěvekod gogo123 » úte 30. říj 2012, 11:42

Když to tady čtu, docela je mi těch děvčat líto :?
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod Kerry King » úte 30. říj 2012, 14:46

Pravda je to,jak píše jeden kolega norník,my muži chceme sex a ženy peníze,tím je dle mého řečeno vše,borci,tak to je.Mám na privátech hodně odjeto,protože to mám rád a je to fakt jednodušší,než balit holky kdekoliv jinde.
Kerry King

Příspěvekod gogo123 » stř 31. říj 2012, 9:03

Musím se zastat děvčat, ony nemají moc možností jak si nás omotat kolem krku. Samotnou inteligencí asi těžko ... tak jedině vzhledem. Všude platí a vždy platilo, že babu může mít kdejaký quasimodo pokud teda má peníze. A vždy platilo, kdo má peníze je úspěšný a má lepší předpoklady uživit rodinu.... Proto si myslím, že děvčata jsou dnes mnohem chytřejší a než trávit čas s chlapem, který nic nemá, raději jsou samy. Samozřejmě se najdou výjimky ... ty potom šlapou chodník, nebo mají 3 zaměstnání :shock:
Jak tady psal jeden kolega, že smetanu slízne Bratt Pitt, bohužel nemá pravdu, pokud nemyslí jeho konto.
Takže doporučuji nebrečet, makat, vydělávat peníze ....potom můžete lízat kolik budete chtít. A bordely nechte ženáčům a starým dědkům .. :lol:
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod Okay » pát 15. bře 2013, 1:04

No on ten problem je tak nejak globalnejsi, rekl bych. Ja jsem ve dvaceti chodil za kurvama proste proto, ze to bylo jednodussi a spolehlivejsi, nez hucet celej vecer do nejaky buchty na dyze. Ve finale jsem v podnicich potkal spoustu spoluzacek z VS :D . Takze ryze z hlediska efektivity jsem vedel, ze zasunu. A nemusel resit, jestli "jsou nasi doma", jestli "ona mne ma rada" a spoustu kravin okolo. Jasny jako facka - tady jsou $$$, dej sem co chci ja. Zadny mozna, a mas mne rad nebo ne, kam pujdeme pristi tyden do kina a chci te ukazat nasim.

Pak prislo manzelstvi a to byl teprve bussiness. Ja vyperu, ty vydelas, ja uklidim, ty koupis, zasukame si dneska vecer protoze zitra uz musime bejt u nasich atd... pak kazisuk dite a do toho jednou ji boli hlava, pak zase "jahodovej" tejden pricemz na cervenou nejezdim a tak. U smetiny opet jednoduche pocty: dej sem $$$ a vem si co chces a udelam to jak to chces. Nic nevycitam, jahody nemam, zitra te neotravuju. Obracene vzato zase - ja platim, takze ja chci pekny kozy, chci pekny telo, chci dobre pohulit a pak vojet... Nezajima mne, ze po diteti je tenhle problem a tamhleten problem, ze ted prcek nespi takze to nejde a dneska se nesuka protoze zitra se jde na gyndu tak at se tam v tom ten doktor necvachta.

Po financni strance si myslim, ze to ti prede mnou shrnuli vice nez vycerpavajicim zpusobem. Kdyz si clovek spocita, kolik doma vyklopi na to, kolik doma dostane, je ve vyrazne horsim nepomeru proti tomu, co dostane za to, co zaplati u smetiny a jeste si muze vybrat. Ja jedu na kvalitu, staci jeden fakt dobrej a poradnej suk za tejden, nez nejaky mrzky otravovani dvakrat denne. To si ho radeji vyhonim sam obden, nez nekde prosit.

Po strance zdravotni si myslim, ze pokud nebudu brat material za petikolo na hodinu, tak mam vyrazne mensi sanci neco chytit, nez od nejake diskotekove pricenzny, ktera kdyz se nechala oblbnout ode mne, tak ji stejne tak oblbne kdekdo jinej a urcite nebude na osobni hyenu moc pinktlich. Kazdej sam za sebe - kdo se nesichruje, at se nedivi. Ale ani stoprocentni sichrovani neni stoprocentni jistota. Bakterie chytnes i na plavecaku.

Jinak co se inkognita tyce, tak na to bych moc nespolehal. Kdyz mel v 90. letech v Rondu koncert DJ Bobo, tak sel na pokoj s dvema tapinama, aby vsichni videli, ze "von to zvlada". Do pul hodiny vedelo cely Brno, ze ho ma malyho a honi si jen sebevedomi, protoze ty tapiny to zatepla vyblily kdekomu :D . Ale samozrejme beznej clovek neni zajimavej, takze ma sanci, ze to nikde neprosakne. Krome toho - v podniku to nebudou resit, zatimco takova diskotekova princezna si muze poznamenat cislo tydlifonu a druhej den udelat slusnej problem. A to se nebavim o milenkach, to je kategorie sama pro sebe. To je brusleni v pruseru, nic jinyho. Az se omrzi, tak aby se clovek bal to dat najevo.

Toliko muj nazor.
Okay

Příspěvekod honovo » pát 15. bře 2013, 11:16

K tomu me jeste napada, co jsem nedavno slysel od jedne starsi pani, asi sedesatilete:
Manzelstvi je legalizovana prostituce.
honovo

Příspěvekod jemný01 » ned 17. bře 2013, 10:39

:)
Já to znám jinak - manželství je nejrozšířenější forma prostituce.
Dodal bych k tomu jednu nepřímou úměru: Sexu je v něm čím dál míň za stále víc peněz. A to ještě v stárnoucí, tloustnoucí, ošklivějící a protivnějící podobě..
jemný01

Příspěvekod gogo123 » pon 18. bře 2013, 10:35

jemný01 píše::)
Dodal bych k tomu jednu nepřímou úměru: Sexu je v něm čím dál míň za stále víc peněz. A to ještě v stárnoucí, tloustnoucí, ošklivějící a protivnějící podobě..

Někdy to tak je ....ale znám hooodně případů kdy je to přesně naopak .. stárnoucí, tloustnoucí, ošklivější a protivnější je chlap. A z vlastní zkušenosti vím, že ženám se zvyšuje apetit s věkem .... a s manželstvím to nemá co dělat.
A co já vím ....tak u většiny naříkajících ženáčů je problém u nich :twisted:
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod nokid » pon 18. bře 2013, 16:40

Tak se posledními 4 příspěvky (počítáno od toho dlouhého od Okaye) bezezbytku souhlasím...jsou tam i vyjmenovány všechny důvody, proč nejsem ŽENÁČ. :mrgreen:
Řekla jsem dnes mamince, že jsem spala s cizincem.
A tak mi v bříšku vznik´ - cizí státní příslušník!

Jan Vodňanský
nokid

Příspěvekod Sportovec127 » pon 18. bře 2013, 17:27

gogo123 píše:
jemný01 píše::)

Někdy to tak je ....ale znám hooodně případů kdy je to přesně naopak .. stárnoucí, tloustnoucí, ošklivější a protivnější je chlap. A z vlastní zkušenosti vím, že ženám se zvyšuje apetit s věkem .... a s manželstvím to nemá co dělat.
A co já vím ....tak u většiny naříkajících ženáčů je problém u nich :twisted:

Znam hodne pripadu, kdy je to tak nebo onak. Z me zkusenosti bych rekl, ze co se tyce stranuti,tloustnuti a osklivosti, je pomer mezi obema tvrzenima tento :
jemny vs gogo 10:1

V jednom ma gogo ale "absolutni" pravdu : U narikajicich zenacu je problem vzdycky u nich.
Sportovec127

Příspěvekod Sportovec127 » pon 18. bře 2013, 17:30

nokid píše:Tak se posledními 4 příspěvky (počítáno od toho dlouhého od Okaye) bezezbytku souhlasím...jsou tam i vyjmenovány všechny důvody, proč nejsem ŽENÁČ. :mrgreen:

nejen sexem ziv je chlap....samozrejme ztraci zenska na atraktivite mnohem rychleji, nez chlap, ale jedno mne muzes verit: Mit doma dobrou manzelku a rodinu je jeden z nejvetsich luxusu.
Sportovec127

PředchozíDalší

Zpět na Diskuse na téma