No on ten problem je tak nejak globalnejsi, rekl bych. Ja jsem ve dvaceti chodil za kurvama proste proto, ze to bylo jednodussi a spolehlivejsi, nez hucet celej vecer do nejaky buchty na dyze. Ve finale jsem v podnicich potkal spoustu spoluzacek z VS

. Takze ryze z hlediska efektivity jsem vedel, ze zasunu. A nemusel resit, jestli "jsou nasi doma", jestli "ona mne ma rada" a spoustu kravin okolo. Jasny jako facka - tady jsou $$$, dej sem co chci ja. Zadny mozna, a mas mne rad nebo ne, kam pujdeme pristi tyden do kina a chci te ukazat nasim.
Pak prislo manzelstvi a to byl teprve bussiness. Ja vyperu, ty vydelas, ja uklidim, ty koupis, zasukame si dneska vecer protoze zitra uz musime bejt u nasich atd... pak kazisuk dite a do toho jednou ji boli hlava, pak zase "jahodovej" tejden pricemz na cervenou nejezdim a tak. U smetiny opet jednoduche pocty: dej sem $$$ a vem si co chces a udelam to jak to chces. Nic nevycitam, jahody nemam, zitra te neotravuju. Obracene vzato zase - ja platim, takze ja chci pekny kozy, chci pekny telo, chci dobre pohulit a pak vojet... Nezajima mne, ze po diteti je tenhle problem a tamhleten problem, ze ted prcek nespi takze to nejde a dneska se nesuka protoze zitra se jde na gyndu tak at se tam v tom ten doktor necvachta.
Po financni strance si myslim, ze to ti prede mnou shrnuli vice nez vycerpavajicim zpusobem. Kdyz si clovek spocita, kolik doma vyklopi na to, kolik doma dostane, je ve vyrazne horsim nepomeru proti tomu, co dostane za to, co zaplati u smetiny a jeste si muze vybrat. Ja jedu na kvalitu, staci jeden fakt dobrej a poradnej suk za tejden, nez nejaky mrzky otravovani dvakrat denne. To si ho radeji vyhonim sam obden, nez nekde prosit.
Po strance zdravotni si myslim, ze pokud nebudu brat material za petikolo na hodinu, tak mam vyrazne mensi sanci neco chytit, nez od nejake diskotekove pricenzny, ktera kdyz se nechala oblbnout ode mne, tak ji stejne tak oblbne kdekdo jinej a urcite nebude na osobni hyenu moc pinktlich. Kazdej sam za sebe - kdo se nesichruje, at se nedivi. Ale ani stoprocentni sichrovani neni stoprocentni jistota. Bakterie chytnes i na plavecaku.
Jinak co se inkognita tyce, tak na to bych moc nespolehal. Kdyz mel v 90. letech v Rondu koncert DJ Bobo, tak sel na pokoj s dvema tapinama, aby vsichni videli, ze "von to zvlada". Do pul hodiny vedelo cely Brno, ze ho ma malyho a honi si jen sebevedomi, protoze ty tapiny to zatepla vyblily kdekomu

. Ale samozrejme beznej clovek neni zajimavej, takze ma sanci, ze to nikde neprosakne. Krome toho - v podniku to nebudou resit, zatimco takova diskotekova princezna si muze poznamenat cislo tydlifonu a druhej den udelat slusnej problem. A to se nebavim o milenkach, to je kategorie sama pro sebe. To je brusleni v pruseru, nic jinyho. Az se omrzi, tak aby se clovek bal to dat najevo.
Toliko muj nazor.