Už sem našel svoji favoritku

Vřele doporučuji.
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
ales píše:kačka je studentka-tím je asi dán její přístup.není zběhlá kurvička a lá prkno.dělá to jako přivýdělek,takže jen občas, a ne pouze fyzicky,jestli mi rozumíš.je přítomna i duševně
mazlení i líbání povoleno. snad jediný zádrhel je v tom,že hned neskočí do postele. Na první schůzce dělá pouze orál (500),na dalším se dohodneš.mail: k.kaperinka@seznam.cz
Omyl píše:ales píše:kačka je studentka-tím je asi dán její přístup.není zběhlá kurvička a lá prkno.dělá to jako přivýdělek,takže jen občas, a ne pouze fyzicky,jestli mi rozumíš.je přítomna i duševně
mazlení i líbání povoleno. snad jediný zádrhel je v tom,že hned neskočí do postele. Na první schůzce dělá pouze orál (500),na dalším se dohodneš.mail: k.kaperinka@seznam.cz
K. píše:Omyl píše:ales píše:kačka je studentka-tím je asi dán její přístup.není zběhlá kurvička a lá prkno.dělá to jako přivýdělek,takže jen občas, a ne pouze fyzicky,jestli mi rozumíš.je přítomna i duševně
Muzu potvrdit vse co se tady pise.Je mila,neni to jak na jinych privatech zaplat a vypadni.Nebudu tady psat jeji telefon ikdyz ho mam,projdete si pres to jeji "sito"pres mail a nebudete litovat.Myslim si,ze za nedlouho uz nebude stihat kolik nas bude a kdo zavaha ten jak se rika..
K. píše:Omyl píše:ales píše:kačka je studentka-tím je asi dán její přístup.není zběhlá kurvička a lá prkno.dělá to jako přivýdělek,takže jen občas, a ne pouze fyzicky,jestli mi rozumíš.je přítomna i duševně
Muzu potvrdit vse co se tady pise.Je mila,neni to jak na jinych privatech zaplat a vypadni.Nebudu tady psat jeji telefon ikdyz ho mam,projdete si pres to jeji "sito"pres mail a nebudete litovat.Myslim si,ze za nedlouho uz nebude stihat kolik nas bude a kdo zavaha ten jak se rika..
hamar píše:Mohli byste mi doporučit holku, která líbá?
Dík.
Baby, které k sex. službám nabízí i líbání, jsou prasata a ti chlapi, kteří toho využívají, jsou ještě větší. Jako normální člověk, si nedovedu představit, že bych se měl líbat s každou ženskou, kterou potkám. To bych se asi poblil! Navíc, když vezmu v úvahu, že dotyčná kouří "bez" a žere semeno! Jinak pisatel předchozího příspěvku, bude asi magor, když navazuje na diskuzi, která skončila před dvěmi lety a dokonce odpovídá na emailovou adresu, která už dávno neexistuje. Všechny recenze na tomto fóru -"líbání", mně připomínají skrytou upoutávku pro několik sexuálních pracovnic, kdy si zde kde kdo, přihřívá svoji reklamní polívčičku.alcap123 píše:hamar píše:Souhlasím se vším, co tady o Kačce napsané. Bylo to úplně jiné než na jiných privátech a bylo to super.![]()
Rozhodně to stálo za to.
tak jsem ji psal pred tremi dny a jeste neodepsala funguje jeste
david2 píše:Baby, které k sex. službám nabízí i líbání, jsou prasata a ti chlapi, kteří toho využívají, jsou ještě větší. Jako normální člověk, si nedovedu představit, že bych se měl líbat s každou ženskou, kterou potkám. To bych se asi poblil! Navíc, když vezmu v úvahu, že dotyčná kouří "bez" a žere semeno! Jinak pisatel předchozího příspěvku, bude asi magor, když navazuje na diskuzi, která skončila před dvěmi lety a dokonce odpovídá na emailovou adresu, která už dávno neexistuje. Všechny recenze na tomto fóru -"líbání", mně připomínají skrytou upoutávku pro několik sexuálních pracovnic, kdy si zde kde kdo, přihřívá svoji reklamní polívčičku.alcap123 píše:hamar píše:Souhlasím se vším, co tady o Kačce napsané. Bylo to úplně jiné než na jiných privátech a bylo to super.![]()
Rozhodně to stálo za to.
tak jsem ji psal pred tremi dny a jeste neodepsala funguje jeste
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků