Hledat  

líbání

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Příspěvekod hamar » stř 2. bře 2005, 10:26

Dík za rady.
Už sem našel svoji favoritku :oops: - Simona 604 906 559 - :P
Vřele doporučuji.
hamar

Příspěvekod doktor » stř 2. bře 2005, 10:35

Simona je taky super - mám vyzkoušeno..... :P

je to srovnatelné se Zuzkou, ale mám pocit že Zuzka to víc prožívá...
Každný ale jistě máme jiný chutě..... :lol:
doktor

Příspěvekod Tom » stř 2. bře 2005, 11:58

Simona a Zuzka jsou taky moje favoritky. Simona o trošku lepší postava a Zuzka o trošku lepší přístup...no, ale zatím vede Zuzka - i vzhledem k ceně. Jsou v Brně ještě jim podobné...tedy pěkná postavička a super šukačka? Předem díky ta typ...
Tom

Re: k.

Příspěvekod Omyl » stř 2. bře 2005, 23:03

ales píše:kačka je studentka-tím je asi dán její přístup.není zběhlá kurvička a lá prkno.dělá to jako přivýdělek,takže jen občas, a ne pouze fyzicky :lol: ,jestli mi rozumíš.je přítomna i duševně :lol: mazlení i líbání povoleno. snad jediný zádrhel je v tom,že hned neskočí do postele. Na první schůzce dělá pouze orál (500),na dalším se dohodneš.mail: k.kaperinka@seznam.cz

Nebudu to tady vic rozvadet,ale dnes jsem u ni byl podruhe a vi presne co dela a co chce.Je to sikovna,hodne sympaticka holka a je sni bezva pokec.Ikdyz vim,ze vam o pokec nejde,verte me,ze toto zmeni vas pristup k ostatnim "privatum".Kazdopadne existuje a neni to vymysl.
Moc zenskych za penize jsem nepoznal,ale stopro zarucim,ze nehlida cas a bere to uplne jinak nez na privatech co jsem poznal(asi ctyri).Myslim si,ze kdo ji napise na maila tak nebude litovat,ozve se mu a domluvi se s nim.
Timto koncim se sexem za penize,je prvni,ktera vazne stala za to,ikdyz nikdy nepochopim,proc to dela za par korun.Mejte se tady a sexu zdar.
P.S.Nepiste mi vzkazy,muj mail je smysleny,nevedel sem jak se tady registruje.
Omyl

Příspěvekod K. » ned 6. bře 2005, 23:13

Omyl píše:
ales píše:kačka je studentka-tím je asi dán její přístup.není zběhlá kurvička a lá prkno.dělá to jako přivýdělek,takže jen občas, a ne pouze fyzicky :lol: ,jestli mi rozumíš.je přítomna i duševně :lol: mazlení i líbání povoleno. snad jediný zádrhel je v tom,že hned neskočí do postele. Na první schůzce dělá pouze orál (500),na dalším se dohodneš.mail: k.kaperinka@seznam.cz

Muzu potvrdit vse co se tady pise.Je mila,neni to jak na jinych privatech zaplat a vypadni.Nebudu tady psat jeji telefon ikdyz ho mam,projdete si pres to jeji "sito"pres mail a nebudete litovat.Myslim si,ze za nedlouho uz nebude stihat kolik nas bude a kdo zavaha ten jak se rika.. :lol:
K.

Příspěvekod Pedros » úte 15. bře 2005, 15:56

K. píše:
Omyl píše:

Muzu potvrdit vse co se tady pise.Je mila,neni to jak na jinych privatech zaplat a vypadni.Nebudu tady psat jeji telefon ikdyz ho mam,projdete si pres to jeji "sito"pres mail a nebudete litovat.Myslim si,ze za nedlouho uz nebude stihat kolik nas bude a kdo zavaha ten jak se rika.. :lol:

Sakra napíše tady o ní někdo jinej?Píše tady jen někdo kdo je tady zeregistrovanej nedávno a tomu moc nevěřím.Na slepo se mě teda za nějakou tlustou moc nechce. :lol: Počkám si treba na Shreka co o ní napíše,ten vypadá vážně důvěryhodně.Předem díky Shreku 8)
Pedros

Příspěvekod Pedros » úte 15. bře 2005, 15:56

K. píše:
Omyl píše:

Sakra napíše tady o ní někdo jinej?Píše tady jen někdo kdo je tady zeregistrovanej nedávno a tomu moc nevěřím.Na slepo se mě teda za nějakou tlustou moc nechce. :lol: Počkám si treba na Shreka co o ní napíše,ten vypadá vážně důvěryhodně a viděl sem,že se na ni chystá.Předem díky Shreku 8)
Pedros

Příspěvekod Pedros » úte 15. bře 2005, 16:05

hamar píše:Dík za rady.
Už sem našel svoji favoritku :oops: - Simona 604 906 559 - :P
Vřele doporučuji.

Tak já půjdu vyzkoušet postupně Simonu a Zuzku.Samozřejmě napíšu jaký ty děvčata jsou,když tady na ně slyším samou chválu :roll:
Pedros

Re: líbání

Příspěvekod Opusteny » čtv 17. bře 2005, 17:02

hamar píše:Mohli byste mi doporučit holku, která líbá?
Dík.

Vrátím se k původnímu tématu. Na www.tonight.cz (mozaika) jsem objevil holku co inzeruje líbání. Zatím jsem nevyzkoušel. Volal jsem a prý bude až příští týden na privátě.
Opusteny

Příspěvekod ales » sob 21. kvě 2005, 0:57

tak co shreku, jaká kačka byla? a co hamar? předpokládám, že už jste ji navštívili. nebo ne? :roll:
oral oral oral
ales

Příspěvekod hamar » pon 23. kvě 2005, 13:52

Souhlasím se vším, co tady o Kačce napsané. Bylo to úplně jiné než na jiných privátech a bylo to super. :lol: :wink:
Rozhodně to stálo za to.
hamar

Příspěvekod alcap123 » ned 27. kvě 2007, 14:03

hamar píše:Souhlasím se vším, co tady o Kačce napsané. Bylo to úplně jiné než na jiných privátech a bylo to super. :lol: :wink:
Rozhodně to stálo za to.

tak jsem ji psal pred tremi dny a jeste neodepsala funguje jeste
alcap123

Příspěvekod david2 » pon 28. kvě 2007, 0:09

alcap123 píše:
hamar píše:Souhlasím se vším, co tady o Kačce napsané. Bylo to úplně jiné než na jiných privátech a bylo to super. :lol: :wink:
Rozhodně to stálo za to.

Baby, které k sex. službám nabízí i líbání, jsou prasata a ti chlapi, kteří toho využívají, jsou ještě větší. Jako normální člověk, si nedovedu představit, že bych se měl líbat s každou ženskou, kterou potkám. To bych se asi poblil! Navíc, když vezmu v úvahu, že dotyčná kouří "bez" a žere semeno! Jinak pisatel předchozího příspěvku, bude asi magor, když navazuje na diskuzi, která skončila před dvěmi lety a dokonce odpovídá na emailovou adresu, která už dávno neexistuje. Všechny recenze na tomto fóru -"líbání", mně připomínají skrytou upoutávku pro několik sexuálních pracovnic, kdy si zde kde kdo, přihřívá svoji reklamní polívčičku.
david2

Příspěvekod bohušek » pon 28. kvě 2007, 9:57

david2 píše:
alcap123 píše:
Rozhodně to stálo za to.

Baby, které k sex. službám nabízí i líbání, jsou prasata a ti chlapi, kteří toho využívají, jsou ještě větší. Jako normální člověk, si nedovedu představit, že bych se měl líbat s každou ženskou, kterou potkám. To bych se asi poblil! Navíc, když vezmu v úvahu, že dotyčná kouří "bez" a žere semeno! Jinak pisatel předchozího příspěvku, bude asi magor, když navazuje na diskuzi, která skončila před dvěmi lety a dokonce odpovídá na emailovou adresu, která už dávno neexistuje. Všechny recenze na tomto fóru -"líbání", mně připomínají skrytou upoutávku pro několik sexuálních pracovnic, kdy si zde kde kdo, přihřívá svoji reklamní polívčičku.

Tak, tak. Mimochodem, výborně líbá Alena z Komína. Anál, orál a nakonec vášnivý polibek. To abych se držel tématu.
bohušek

Příspěvekod aposkreos » čtv 31. kvě 2007, 21:06

Tak, tak. Mimochodem, výborně líbá Alena z Komína. Anál, orál a nakonec vášnivý polibek. To abych se držel tématu.

:D :lol: :D
aposkreos

PředchozíDalší

Zpět na Diskuse na téma