Hledat  

Vanessa - http://privatalbertov.cz

Praha, Olomouc, Ostrava, Zlín, Přerov...

Vanessa - http://privatalbertov.cz

Příspěvekod honovo » pon 3. pro 2012, 10:58

Ani nevim, jak bych zacal. Minuly tyden jsem mel domluvene pracovni schuzky v Praze, tak jsem chtel dostat sve vlastni tradici a okorenit navstevu nasi maticky Prahy navstevnou nektere z prazskym divek. Velice dukladne jsem se venoval resersim serveru Nornik, Masher a Kurtizany s cilem zjistit vice o Vanesse z privatu Albertov (http://privatalbertov.cz/spolecnice/vanessa). Zaujala me fotkami, vsichni ale vime, ze to je casto docela zavadejici indikator uspechu --:o Desitky pozitivnich recenzi me ale velice prijemne naladily, pochopitelne jsem cetl i ty recenze, ktere nebyly 100% pozitivni.

A muzu uprimne rict, ze tuhle holku mi byl cert dluzen :evil: Po akci jsem ji chtel skoro pozadat o ruku! Ale at to tu neroztahujeme do sirky. Nekdo rika, ze Vanessa je cikanka, jiny rika, ze je z Indie. Kolegove, nevim, podle ceho to hodnotite. Vanessa je orientalni perla, tipuju Maroko, Libye, Egypt, Izrael, Jordansko, Syrie, arabsky poloostrov. Zije tu 20 let, takze umi normalne cesky. Nemluvi o sobe, neliba se, je tajemna, diva se vam do oci, nestydi se. Dokonce je posedla sama sebou, jakoby furt hrala tu hru "Zrcadlo, rekni mi, kdo je na svete nejkrasnejsi", proste se na sebe porad diva do zrcadla, pritom se lehce hladi, treba na brichu. Co je divny, ze tohle jeji chovani nepusobi vubec trapne, jak to u vetsiny prostitutek jinak vnimam.

Par technickych detailu o ni:

- Velice drobna holka, 45 kilo, asi 160 cm, ma na sobe porad kozacky na podpatku, takze opticky vetsi, sneda kuze, drobne jizvicky na spodku prsou a na podbrisku, zrejme po diteti, navic bradavky reaguji nadstandardne, coz je podle me nasledek kojeni, vek neni urcite 20, ale spise 25-30, coz mne (40+) akorat jen vyhovuje.

- Tvari dominuji velke tmave oci, rysy nema ani cikanske, ani africke, ani asijske, spise ty orientalni, dlouhe cerne vlasy, v nich vune orientu (asi vonny tycinky pouziva). Do jednoho zubu ma vsazeny kaminek, pri sve drobnosti si zachovava zenske proporce, prsa mirne povadla, opet dusledek tehotenstvi, zajimavosti je velice nenapadny makeup. Cili vlastne opak typicke ceske slapky, ktera vypada normalne a snazi se vypadat jako hvezda tim, ze si kresli po obliceji, nechava delat silikony (vetsinou z toho lacinost vylozene krici).

- Vanessa je pro me totalni killer-combination prave kvuli prirozene krase vcetne tech jizvicek, ktery vubec neresim. Jo, pradlo, opet dokonale, v prijemne hnede barve, cili zadny trapny krajkovy dekorace a folklor za par kacek.

K akci:

- Domluva den predem (coz neni obvykle), prijemny hlas, pry to byla ona sama. Poprala mi stastnou cestu do Prahy. Kurva, ktera mi tohle kdy rekla!

- Fast forward do Prahy, zastavka MHD "Albertov", zde dekuji aplikaci Pubtran, neocenitelny pomocnik. Pri cekani venku jsem se malem pochcal, cekal jsem po telefonickem ohlaseni pred domem snad 10 minut, u tohoto privatu jde ale o beznou vec podle vsech recenzi. Tak konecne prichazi, vyjizdime vytahem nahoru, ptam se odkud je, rika, ze o sobe nemluvi, tak to respektuju.

- Na pokoji celkem tma, coz me ne uplne vyhovuje, beru 30 min s extras vystrik na oblicej, cili 1000 + 300 Kc. Rychle se osprchuju, cekam, az se vrati a zacne "to". A zase, snad 10 minut sedim na posteli nachystanej, nikde nikdo, posloucham kokotiny z radia City.

- No slava, uz je tady, sundava si "pracovni" kabatek, jde ke mne, hlazeni, odkladani kalhotek, podprsenky. Ted bych tady mohl popisovat dalsi "nechutne" detaily, coz je asi zbytecne. Vanessa ma jisty scenar, coz potvrzuje vetsinu recenzi. Mne se scenar libi, takze proc ne. Nasazuje mi gumu, zacina kourit, zadek nastavuje nad mou tvar, tak ji lizam kundicku.

- Pritom ma otevrene dvere do vedlejsi satny nebo co je to za komoru, jsou tam zrcadla, ona celou akci pozoruje v zrcadle.

- Po chvilce jdeme na vec, klasika v poloze misionarske, diva se na na me, ja na ni. Pak zezadu, davam ji prst do zadku, krasne se u toho krouti. Po asi 20 minutach sundava kondom a naznacuje tim, ze by bylo vhodne akci dokoncit. Navrhuju, at jdeme do te komory, kde je to zrcadlo. Tak se tam posadi na zem, celem k zrcadlu, rozevre stehna do siroka a zacne si to delat. Stojim nad ni a delam si to, ona mi lehce liza kulky. Stridave se diva na sebe a mne do oci. Tohle divadlo mi se zamlouva, takze po par minutach ohlasuju ocekavane, Vanessa se chysta a zavira oci, nacez jeji tvar pokryva silna vrstva tepleho semene.

- Nasleduje tradicni ocista - kapesnicky, otirani se a sprcha. Kdo by zde cekal konec, ten je vedle. Jdeme spolecne do vany, napoustime vodu a spolecne se koupene. Rozebirame fenomem sexu, duchovni vyspelosti a kulturnich odlisnosti. Myje mi pyje, umyva me, ja ji hladim nozky. I pote, co si umyje vlasy vodou a tvar mydlem, vypada stale sexy kocka, protoze to tam proste je, od prirozeni :)

No a pak uz nasleduje jen navrat do reality, ten, ktery mame vsichni tak radi :mrgreen:
Naposledy upravil honovo dne pon 3. pro 2012, 19:08, celkově upraveno 1
honovo

Re: Vanessa - http://privatalbertov.cz

Příspěvekod petr.2004 » pon 3. pro 2012, 14:37

chlape, ty teda umíš navnadit :!: , skvělá recenze
petr.2004

Příspěvekod honovo » pon 3. pro 2012, 19:05

petr.2004 píše:chlape, ty teda umíš navnadit :!: , skvělá recenze

Uprimne a nenamyslene, vim, ze to dokazu :oops: Dokonce nekdy pisu i za penize :)

Fakt ale je, ze Vanessa je ta hlavni vnada, ja to jen zprostredkoval. Kdybych mel rict, na co od minuleho tydne myslim a co bych si pral, treba k Jeziskovi, tak jedine: uhanet po D1 za Vanessou do Prahy! o:-o

Dodam jeste, ze tahle holka je na oborovych serverech Masher, Nornik a Kurtizany hodnocena mnohymi jako jedna z nejlepsich prostitutek v Praze.
honovo

Příspěvekod martin666 » stř 5. pro 2012, 19:03

kolega honovo napsal takovou recenzi, že jsem při nejbližší návštěvě matky měst nemohl odolat :D

navigace k privátku v pohodě, dole čekám cca 10 minut, což mi vadí především kvůli venkovní teplotě okolo nuly

vyzvedává mne velmi štíhlá slečna, resp. paní orientálního vzhledu - inzerovaných 20 jí už bylo před několika sezónami, z kolegy udávaného rozpětí 25-30 let bych se klonil spíše k horní hranici, ale neberte to nějak špatně, JE KRÁSNÁ. Informaci o sporém makeupu potvrzuji, nemá potřebu toho na sebe plácat moc. Na sobě má botky na vysokém podpatku a k tomu šatičky se zebřím motivem. Vypadá úžasně, nastupujeme do těsného výtahu, kde si ji detailněji prohlížím a pomalu jedeme až nahoru a pak ještě kousek pěšky.

Privátní chodba s intimním červeným osvětlením, na pokoji (na konci a pak vlevo) taky přítmí, také koupelna je jen spoře osvětlena. Za vstupními dveřmi jsem požádám o sundaní bot (při odchodu jsou tam stále jen ty moje, z čehož usuzuji, že další norník během mého pobytu nebyl přítomen :-)), pokračujeme do zmíněného pokoje, ten má vlastní koupelnu, takže z hlediska diskrétnosti vše v pořádku. Fasuji středně velký ručník, odevzdávám tisícikorunu za 30 minut, jsem odvelen do koupelny a Vanesska zatím odbíhá peyč. Sprchu jsem zvádl rychle, ještě chvíli čekám a přichází Vanessa, pár svůdných pohybů, já pozoruji v sedě na posteli, jak ze sebe shazuje šatičky a jak zjišťuji, je to jediná část oblečení, co na sobě měla. Postava, jak ostatně napovídají míry 160 cm / 45kg , je velmi štíhlá, prsa středně velké 2 s výraznějšíémi bradavkami, které jak následně zjišťuji, jsou poměrně citlivé. Dostávám ochranu, následovanou velmi dobrým orálem, u kterého si pomáhá trochu rukou, ale pusinku rozhodně nenechává odpočívat. Přirozeně přecházíme na 69. Po chvíli přestup na misionáře, u kterého dávám pozor, abych slečnu nezalehnul :-) Následuje nabídka "ze zadu", ovšem já navrhuji koníčka, je mi vyhověno. Koníčka hodnotím jako lehký nadprůměr. Následuje očekávaná poloha ze zadu, během které se na mne Vanessa po očku dívá, což je velmi rajcovní v kontrastu s jinými slečnami, které při této poloze zaujmou pozici bojovníka řecko-římského zápasu se zatnutými pěstmi a zuby :-) Vychutnávám si pohled na malý zadeček, nutno podotknout, že trošku měkčí. Ještě chvíli a blížila by se cílová rovinka, ovšem šup, změna. Ležím na zádech, orál s, následně mi Vanessa sundává ochranu, dělá mi to rukou, přitom líže koule a zajíždí i níže až tam, kam slunce nechodí. Po drobné změně polohy končím výstřikem na její bříško. Následovala společná sprška, obléknutí a sestup výtahem do reality.

Při rezenci kolegy honovo jsem měl pocit, že to všechno snad nemohl za půl hodiny stihnout :-) Proto jsem připojil podrobnější popis toho, co se dělo. Při zpětné analýze jsem usoudil, že Vanessa je profesionálka, která má skvělé časování tak, aby byl čas dobře využit do poslední chvíle - jaký to kontrast oproti modelu "rychle se udělej, zbytek prokecáme o počasí". Mohl jsem skončit někdy v 18.-19. minutě při poloze ze zadu. Ale s takto dobře usměrněným časováním jsme toho stihli ještě o kousek více.

K předešlé recenzi:
- drobné jizvičky na kůži na břichu ano, ale jak bylo zmíněno, žádnou zásadní vadu na kráse to nezpůsobuje
- boty šly dolů před polohou na koníčka, jak jsem po chvíli zjistil, Vanessa je dost lechtivá na chodidlech :D

Za sebe můžu říct, že to byl velmi příjemný zážtek, který určitě budu při další návštěvě opakovat. Rozloučili jsme se polibkem na tvář a slovy "tak zase někdy na shledanou".
martin666

Příspěvekod honovo » stř 5. pro 2012, 19:53

martin666 píše:kolega honovo napsal takovou recenzi, že jsem při nejbližší návštěvě matky měst nemohl odolat :D

Martine, mam radost, ze jsem Te tak navnadil a ze Tve predstavy byly naplneny, zkratka, dobre to dopadlo :)

Ja osobne akorat nevim, jak ji pri pristi navsteve pozadat o ruku. Zrejme u zrcadla stala, z plna hrdla kourila ::oral::
honovo

Příspěvekod martin666 » stř 5. pro 2012, 21:35

pro doplnění: zrcadlovou místnůstku jsme nenavšívili, při mém příchodu Vanessa zavřela dveře, takže nemůžu posoudit vhodnost tohoto prostoru pro zásnubní rituál :-)
martin666

Příspěvekod stay » stř 2. dub 2014, 22:29

Neví někdo, jestli tahle dívka stále funguje?
stay

Příspěvekod honovo » stř 2. dub 2014, 23:41

stay píše:Neví někdo, jestli tahle dívka stále funguje?

Hele, to si delas srandu nebo neumis otevrit internetovy prohlizec a do adresniho radku vlozit adresu www.privatalbertov.cz?
honovo

Příspěvekod stay » čtv 3. dub 2014, 21:46

honovo píše:
stay píše:Neví někdo, jestli tahle dívka stále funguje?

Hele, to si delas srandu nebo neumis otevrit internetovy prohlizec a do adresniho radku vlozit adresu http://www.privatalbertov.cz?

Web, co na první pohled připomíná internetový pravěk, to nepůsobí zrovna důvěryhodně.. :roll:
stay

Příspěvekod martin666 » čtv 3. dub 2014, 23:08

bývávaly časy, kdy tam měli uvedeno, která dívka který den pracuje, ale už jsem tam podobný rozpis delší dobu neviděl. Takže jediný způsob, jak zjistit, která z dívek je přítomna, je zavolat na telefon 773678472 - vždy to vezme jedna z dívek a sdělí, kdo zrovna pracuje (když jsem se nemohl dovolat, poslal jsem SMS a po chvíli dostal odpověď)

takže seber odvahu a zavolej nebo si tady stěžuj na archaičnost webowek... asi nemusím psát, která z variant zvyšuje pravděpodnost styku :-)
martin666

Příspěvekod honovo » pát 26. pro 2014, 13:58

Opakovana navsteva Vanessy, po vice nez rocni pauze, v adventnim case. A nemuzu si pomoct, takhle ma vypadat a chovat se devka, mysleno v tom nejlepsim smyslu slova. Novinkou od minula je vertikalni tyc uprostred pokoje, na ktere Vanessa provadi tanecni kreace. Taky ma z toho trosicku silnejsi ruce, dokonce bych rekl, ze i trosicku pribrala (ale opravdu nepatrne, neni tak vyzabla) na zadku a stehnach, takze to velice prijemne doplnuje ty jeji ctyrkove silikony.

Hodina za 1500 Kc je tady vzdycky dobrou investici. Na uvod tanecek, krouceni okolo tyce, s roztazenejma nohama, hlavou dolu a kundickou vystavenou nahoru, takze ji lze pohodlne lizat v teto pozici. Je to zpestreni, i kdyz z vetsi casti takove trosicku divadylko. A to Vanessa rada. Pak bezkonkurecni oral, i kdyz s kondomem. Ja ve stoje oprenej o tu tyc, ona v klece pode mnou. Doplneno o tahani a lizani kouli, pak zase faze uplne bez ruk, pri hlubokem zasunu do krku masivni daveni a sliny ven. Z ust ji tekly takovy ty husty tahnouci se sliny, nechala si to tect na kozy, po kterejch jsem ji to roztiral. Vanessa si s penisem skutecne dokaze hodne vyhrat.

Pak jsme tak nejak presli na postel a k sukani. Nasedla na me, trosku se rozjela, zacal jsem ji nadavat a tak. Jedinou technickou minizavadou bylo, ze po chvilce se zastavila, odsedla z penisu a z vaginy ji vyteklo na me bricho trosku zaschle krve. Rika "dostala jsem menstruaci", rikam "aha". Prst zaborila do te krve a olizla si to. Pta se, jestli chci taky ochutnat, odpovidam, ze dekuji, ze to vynecham. Tak jdeme do koupelny, tam se prvne umyje, pak me pocurala penis, nasledne ho umyla pekne sprchovym gelem a sla pro kondomy. Nasledovala poloha zezadu ve stoje v koupelne, coz povazuju uz za tradici, pak po posadila na umyvadlo a jeste jsme to delali chvili tvari v tvar, znamky menstruace uz pak zadne.

Pote presun na postel do loznice, jeste par poloh, mezitim oral s prstem v zadku (jejim prstem v mym zadku a s kondomem, pozn. pro zvidave), pak ja ji zezadu s mym prstem v jejich zadku (bez kondomu), pak zaverna poloha na kraji postele, vystrik bez kondomu na kozy.

Zdanlive konec, ze jo. Ale ne tady a ted. Porucila "lehni si na bricho", tak si teda leham. Zacala mi chodit po zadech (zadna prostitutka mi dosud na zadech nikdy nechodila), nahoru a dolu, velice prijemne s jejimi cca 45 kilogramy. Pak masaz, velice jemna a prijemna, konecky prsty a nehty, relaxace na jednicku. Pak skoncila s masazi, lehne si na me, na zada, a posepta do ucha: "Šukal bys ještě?"

No a v nejlepsim se ma pry prestat. Tak dam sprchu, oblecu se, spolecne pohledy do zrcadla, neco na zpusob fotek do rodinneho alba. Jde me doprovodit, vychazim ven a u dveri uz ceka kolega, ktery dela, ze tam neni. Laska je kurva!
honovo

Zpět na Dívky mimobrněnské