A muzu uprimne rict, ze tuhle holku mi byl cert dluzen

Par technickych detailu o ni:
- Velice drobna holka, 45 kilo, asi 160 cm, ma na sobe porad kozacky na podpatku, takze opticky vetsi, sneda kuze, drobne jizvicky na spodku prsou a na podbrisku, zrejme po diteti, navic bradavky reaguji nadstandardne, coz je podle me nasledek kojeni, vek neni urcite 20, ale spise 25-30, coz mne (40+) akorat jen vyhovuje.
- Tvari dominuji velke tmave oci, rysy nema ani cikanske, ani africke, ani asijske, spise ty orientalni, dlouhe cerne vlasy, v nich vune orientu (asi vonny tycinky pouziva). Do jednoho zubu ma vsazeny kaminek, pri sve drobnosti si zachovava zenske proporce, prsa mirne povadla, opet dusledek tehotenstvi, zajimavosti je velice nenapadny makeup. Cili vlastne opak typicke ceske slapky, ktera vypada normalne a snazi se vypadat jako hvezda tim, ze si kresli po obliceji, nechava delat silikony (vetsinou z toho lacinost vylozene krici).
- Vanessa je pro me totalni killer-combination prave kvuli prirozene krase vcetne tech jizvicek, ktery vubec neresim. Jo, pradlo, opet dokonale, v prijemne hnede barve, cili zadny trapny krajkovy dekorace a folklor za par kacek.
K akci:
- Domluva den predem (coz neni obvykle), prijemny hlas, pry to byla ona sama. Poprala mi stastnou cestu do Prahy. Kurva, ktera mi tohle kdy rekla!
- Fast forward do Prahy, zastavka MHD "Albertov", zde dekuji aplikaci Pubtran, neocenitelny pomocnik. Pri cekani venku jsem se malem pochcal, cekal jsem po telefonickem ohlaseni pred domem snad 10 minut, u tohoto privatu jde ale o beznou vec podle vsech recenzi. Tak konecne prichazi, vyjizdime vytahem nahoru, ptam se odkud je, rika, ze o sobe nemluvi, tak to respektuju.
- Na pokoji celkem tma, coz me ne uplne vyhovuje, beru 30 min s extras vystrik na oblicej, cili 1000 + 300 Kc. Rychle se osprchuju, cekam, az se vrati a zacne "to". A zase, snad 10 minut sedim na posteli nachystanej, nikde nikdo, posloucham kokotiny z radia City.
- No slava, uz je tady, sundava si "pracovni" kabatek, jde ke mne, hlazeni, odkladani kalhotek, podprsenky. Ted bych tady mohl popisovat dalsi "nechutne" detaily, coz je asi zbytecne. Vanessa ma jisty scenar, coz potvrzuje vetsinu recenzi. Mne se scenar libi, takze proc ne. Nasazuje mi gumu, zacina kourit, zadek nastavuje nad mou tvar, tak ji lizam kundicku.
- Pritom ma otevrene dvere do vedlejsi satny nebo co je to za komoru, jsou tam zrcadla, ona celou akci pozoruje v zrcadle.
- Po chvilce jdeme na vec, klasika v poloze misionarske, diva se na na me, ja na ni. Pak zezadu, davam ji prst do zadku, krasne se u toho krouti. Po asi 20 minutach sundava kondom a naznacuje tim, ze by bylo vhodne akci dokoncit. Navrhuju, at jdeme do te komory, kde je to zrcadlo. Tak se tam posadi na zem, celem k zrcadlu, rozevre stehna do siroka a zacne si to delat. Stojim nad ni a delam si to, ona mi lehce liza kulky. Stridave se diva na sebe a mne do oci. Tohle divadlo mi se zamlouva, takze po par minutach ohlasuju ocekavane, Vanessa se chysta a zavira oci, nacez jeji tvar pokryva silna vrstva tepleho semene.
- Nasleduje tradicni ocista - kapesnicky, otirani se a sprcha. Kdo by zde cekal konec, ten je vedle. Jdeme spolecne do vany, napoustime vodu a spolecne se koupene. Rozebirame fenomem sexu, duchovni vyspelosti a kulturnich odlisnosti. Myje mi pyje, umyva me, ja ji hladim nozky. I pote, co si umyje vlasy vodou a tvar mydlem, vypada stale sexy kocka, protoze to tam proste je, od prirozeni

No a pak uz nasleduje jen navrat do reality, ten, ktery mame vsichni tak radi