Hledat  

Zamiloval jsem se

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Zamiloval jsem se

Příspěvekod jan.novak2 » pát 14. pro 2012, 13:13

Radši nebudu zmiňovat slečnu o kterou se v tomto článku jedná...
Tak o co se jedná : Včera jsem byl poprvé na privátku, slečnu jsem si dlouho vybíral podle místních 'recenzí' (timto děkuji všem kteří přispívají, taktéž k ní přispěji velmi pozitivním hodnocení, ale až za nějaký čas, doufám že chápete). No nebyla by to věda, ale od věrejška na ni musím neustále myslet, dokonce se mi o ní i zdálo(sen byl o tom jak jdeme dlouhou ulicí, a držíme se za ruce, smějeme se,a tak... A najednou dojdem na konec té ulice, a ona řekne, Ahoj, a mizí :( ). Toto se my moc nestává, nevím co se to se mnou stalo, ale myslim ze jsem do ni blazen....
Myslíte, že když ji pozvu, někam na sklenku, že příjme ? nebo na ni prostě budu muset zapomenout ?

Bohuzel jsme nevedel jak toto pojmenovat, tak doufam ze jsem zvolil dobre..
jan.novak2

Re: Zamiloval jsem se

Příspěvekod aceri » pát 14. pro 2012, 21:10

Na kurtyzánách mají sekci věnovanou chození s prostitutkami, přečti si to a uvidíš, že je to blbost. Nebo jestli seš vyloženě typ, že se musíš poučit ze svých chyb, tak ji teda někam pozvi. Třeba řekne ne a ušetří ti moře problémů i peněz...

http://www.kurtizany.net/2009/09/29/proc-ne-devka/
aceri

Příspěvekod cran18 » sob 15. pro 2012, 14:41

Na tohle nejsou pravidla a článek je zaujatý a psal ho norník, který nemá dobré zkušenosti. Jeho problém....jeho boj a zkušenost. Četla jsem článek na kurtizany.cz a mnohé věci jsou spíš smyšlené a dotyčný nepronikl do problému až tak jak si myslel....

Moje bývalá kolegyně má nyní hezký vztah s bývalým klientem...takže vše je možné. Tuto práci už nedělá. I mě samotné se stalo, že mě nějaký muž tak zaujal, že jsem měla problém s ním pak souložit, natož ho brát jako zákazníka. Prostě možné je vše. Ale my holky jsme přemýšlivé, když nás nějaký norník zve na "rande", působí to na nás, jakože chce "sex zadarmo". Takže good luck, osobně bych asi preferovala seznámení mimo privát. Není to jediná ženská na světě. Ale jak se říká, bez boje není vítězů ani poražených :mrgreen:
cran18

Příspěvekod aceri » sob 15. pro 2012, 16:32

Ten článek je hodně výstižnej a komentáře pod ním to všechno podtrhávají...

Do problematiky nevidíš jednině ty, protože nejsi schopná podívat se na sebe z jiného pohledu...

Všechno samozřejmě nemusí být jen černý a může se sem tam vyskytnou i vyjímka, ale opravdu jenom sem tam...
aceri

Příspěvekod montecinto » sob 15. pro 2012, 16:51

cran18 píše: ..článek na kurtizany.cz a mnohé věci jsou spíš smyšlené a dotyčný nepronikl do problému až tak jak si myslel....

... Ale my holky jsme přemýšlivé, když nás nějaký norník zve na "rande", působí to na nás, jakože chce "sex zadarmo"...

Víš, cran18, ono je obvyklé, že muž chce po ženské sex zadarmo, nějak si to pod vlivem svého prodejného "zaměstnání" , už ani neuvědomuješ. :evil:
Většina normálních žen ( a pohledných) si za sex nenechává platit. Jistě, chlap ženský zase poskytne něco dalšího, zázemí, péči, něhu atd.

A ženská, která se jednou dá na prodejný sex, se tím definitivně se diskredituje v porovnání s těmi dívkami, ženami, které se na tuto dráhu nevydají.
To píšu klidně i s ohledem, že ťapiny navštěvuji, ale zároveň dělám mezi nimi rozdíly. U Tebe, cran18, mně připadne, že si svoji roli neuvědomuješ.

A proto se Ti článek na Kurtizanách nelibí, autor se totiž s ťapinami nijak nepáře a nazývá je pravými jmény.

pro - jan.novak2 , určitě doporučuji, aby ses zamiloval do jiné dívky než je ťapina .
montecinto

Příspěvekod cran18 » sob 15. pro 2012, 19:25

Montecinto,
neber všechno tak vážně. Já umím osobní a pracovní život dokonale oddělovat a to i pro vás nepochopitelně v sexuální oblasti. Ale určitě by mi to potvrdila každá ťapina.
Mluvila jsem pouze a jen o zákaznících. Víš, kolik z nich se pokouší nás vidět jinak? Mimo privát? jit na kafe a já nevím, co vše. Jenom kvůli možnosti sexu bez odměny.
Mě jenom překvapilo, jak rozdílný a v něčem dost mylný je pohled chlapa na ťapinu. Ale tohle budou vždy dva týmy, které budou kopat proti sobě. Takže si zase říkám, proč jsem se pustila do diskuse s vámi :D
Ťapina tady napíše svůj názor - A TO JE VELKÁ CHYBA - udělá se z ní malá blbá holčička, která tomu vůbec nerozumí a už vůbec neví, že v normálním životě spolu lidi běžně spí jenom proto, že se přitahují........
A hlavně práce je práce a u 99% klientů to je jenom herecký výkon a nemáme z toho vůbec nic - jenom peníze. Naopak v běžném životě to je tak, jak to má být. Když s někým spíme, tak pro radost!

a já jsem si plně vědoma toho, že jsem kurva a nezlehčuji článek ani svoji práci/roli. Jen je v něčem opravdu přehnaný a mimo realitu.
A tuhle práci dělám jenom pro peníze...ale občas je to zábava, baví mě to. Je to skvělý sex nebo cítím ke klientovi i něco "trošku více". Ale to vyjímečně.

..výjimky jsou a budou a nic nikdy neplatí na celou skupinu. A je jen na Janovi jak se rozhodne. Já osobně jsem mu tohle randění nedoporučila. Já jsem přesvědčena o tom, že bych nikdy nepřekousla skutečnost, že mě můj milý sbalil na privátě. Ale zase může vyhrát a jsou případy, kdy to bylo jako ve filmu Pretty woman...
Montecinto rada pro tebe. Nesnaž se nikdy vžít do života a mysli ťapiny, protože o tom opravdu nic nevíš a nikdy vědět nebudeš. Otázkou zůstává, zašukal by sis někdy, kdyby tohle nejstarší řemeslo neexistovalo?
A k závěru nemáme si nikdo co vyčítat, my za sex peníze bereme. Vy nám ty peníze dáváte. Kdo je pak horší....a láska nezná pravidla.
cran18

Příspěvekod montecinto » sob 15. pro 2012, 20:37

cran18 píše: Já umím osobní a pracovní život dokonale oddělovat a to i pro vás nepochopitelně v sexuální oblasti. ..
.. A hlavně práce je práce a u 99% klientů to je jenom herecký výkon ..v běžném životě to je tak, jak to má být. ...
a já jsem si plně vědoma toho, že jsem kurva a nezlehčuji článek ani svoji práci/roli. Jen je v něčem opravdu přehnaný a mimo realitu.
Montecinto rada pro tebe. Nesnaž se nikdy vžít do života a mysli ťapiny, protože o tom opravdu nic nevíš a nikdy vědět nebudeš. Otázkou zůstává, zašukal by sis někdy, kdyby tohle nejstarší řemeslo neexistovalo? .

Cran18,
chodím ta 'tapinami pro zpestření, můžeš si být jista, že si zašukám bez problému i mimo priváty. Předpokládám, že tak to mají i ostatní norníci. Buď tak hodná, nepotřebuji od Tebe nějaké knížecí rady.
Je pouze Tvá obezlička, že je to pro Tebe práce. Práce by to byla, kdybys z toho odváděla daně a soc. a zdrav. pojištění. Tak je to jen šedá ekonomika a sex za prachy. Tak z toho nedělej práci. Tím ale neříkám, že řada ťapinek umí dobře vytvořit dobré služby, že se člověk necítí jako u kurvy.

Především ale nemluv za ostatní ťapinky, mají více přirozeného rozumu než Ty a nemají potřebu si myslet, že znají zákoutí nornické duše.
Mýlíš se taky v tom, že norník nepochopí ťapinku, neumí se vžít do jejich života.
Většina ťapinek, co to dělá delší dobu, tak pak velmi obtížně se umí adaptovat do normálního života, bez "ztráty kytičky".
A ty ztráty někdy jsou jak zdravotní, tak společenské, nejvíce ale osobní.
montecinto

Příspěvekod n1501 » sob 15. pro 2012, 20:51

cran18 píše: ..Já jsem přesvědčena o tom, že bych nikdy nepřekousla skutečnost, že mě můj milý sbalil na privátě. .

Já myslím, že bys docela překousla skutečnost, že Tě sbalil na privátě.
Ale nejspíš by ten dotyčný těžko časem zkousl tu skutečnost, že má doma kurvičku, třebas bývalou. Protože neexistuje bývalý černoch, ale ani bývalá k.. (čest výjimkám) :idea:
n1501

Příspěvekod aceri » sob 15. pro 2012, 21:09

n1501 píše: neexistuje bývalý černoch, ale ani bývalá k..

:lol: :lol: :lol:
aceri

Příspěvekod cran18 » sob 15. pro 2012, 21:26

a bla bla bla bla bla bla bla :D
cran18

Příspěvekod mihal » sob 15. pro 2012, 22:09

jan.novak2 píše:Radši nebudu zmiňovat slečnu o kterou se v tomto článku jedná...
Tak o co se jedná : Včera jsem byl poprvé na privátku, slečnu jsem si dlouho vybíral podle místních 'recenzí' (timto děkuji všem kteří přispívají, taktéž k ní přispěji velmi pozitivním hodnocení, ale až za nějaký čas, doufám že chápete). No nebyla by to věda, ale od věrejška na ni musím neustále myslet, dokonce se mi o ní i zdálo(sen byl o tom jak jdeme dlouhou ulicí, a držíme se za ruce, smějeme se,a tak... A najednou dojdem na konec té ulice, a ona řekne, Ahoj, a mizí :( ). Toto se my moc nestává, nevím co se to se mnou stalo, ale myslim ze jsem do ni blazen....
Myslíte, že když ji pozvu, někam na sklenku, že příjme ? nebo na ni prostě budu muset zapomenout ?

I já to mám bohužel tak, že jsem z "hořlavého" materiálu a když se mi to s holkou líbilo a byla milá není k tomu daleko. At se mi tu frajeři co to mají plně pod kontrolou klidně vysmějí.
Ale myslím, že akorát tvrdě narazíš a bude velká bolest ...............a zkušenost. Já bych ji nikam nezval. Zkus to překonat,bež za ní, modli se at to nepozná, ono to snad rychle přejde.

Hodně štěstí
mihal

Příspěvekod honovo » ned 16. pro 2012, 0:45

Ja Ti, Jane Novaku II., fandim. Bez do ni! I kdyz pozor na to, boj mezi muzem a zenou nemuze muz nikdy vyhrat. Nemame k tomu patricny arzenal, jsme jen inseminatori bez rozhodovaci pravomoci. Jako spermie busime do vajicka v nadeji, ze dnes to ku*va prece musi vyjit. Nemusi :)

- Pozadej ji o soukrome cislo, pripadne rovnou pozvi na rande. Rekne "ne" a mas vystarano, nemusis to dal resit. Rekne "ano", budes mit moznost to vice prozkoumat. Na rozumne argumenty bych se vysral, tisickrat to muze clovek slyset, hubu si ale potrebujes nabit sam, aby Te to nekam posunulo. Treba to dobre dopadne a to i presto, ze vychozi pozice nepatri k tem idealnim :)

- Pak je mozny druhy scenar: chod za ni opakovane, proste aspon jeste tak 2-3krat. Uvidis, jestli Tvuj pozitivni pocit bude silit nebo naopak slabnout. V druhem pripade si reknes, no jo, byla/je to devka, ja jsem ale blbej, uz o ni nemam zajem. Muze to ale skoncit tak, ze se Ti bude zamlouvat vic a vic.

- Bud uprimny sam k sobe. Jsi jednou stranou nasi spolecne "prostitucni" mince. Devky - holky se prodavaji, my - kurevnici je nakupujeme, resp. jejich cas nakupujeme. Vetsina lidi to odsoudi, je to amoralni a tak. Na tyhle kecy bych se vykaslal. Proste se Ti libi holka, tak ji to rekni. Na rozdil od sexu, za ktery platis, za tohle nic nedas :)

- Mam jeden vzorovy priklad: v poslednim roce jsem byl v Praze opakovane za jednou divkou (privat Golden Eye), velice mila, vstricna a otevrena holka. Pry sveho pritele poznala pri praci, on cizinec, tusim, ze z Izraele. Pry ji zaujal svym charismatem. Cili divky, i kdyz se prodavaji, tak vnimaji muze i pocitove, ne ze ne. Tahle holka je ale skutecne unikatni tim, ze bere vse tak, jak to je. Na nic si nehraje. Coz je taky duvod, proc patri k mym oblibenym :)

--

Osobni odbocka jeste: za prostitutkama chodim cca 15 let (od svych 26 let), ne porad a ne uplne pravidelne, posledni dobou jsem spise aktivnejsi. Vetsinou jsem zazival placeny sex jako mechanickou zalezitost, clovek se na zaver udela, takze ucel to splni. Za posledni rok ale pribyva vylozene veselych historek.

- Chodim obcas za Misou - viewtopic.php?f=2&t=3056 a je to jako s milenkou. Kdysi jsem ji volal, ze se objednam, poslala mi SMS z jineho cisla. Tak na to cislo volam, slysim tam detsky krik, Misa rika, ze zrovna nedela (protoze nema hlidani) a pta se, jak se mam. A tak jsme trosku pokecali, coz pri me dalsi navsteve na Kotlarske jsem ji hned rikal, ze me zarazilo, ze mi dala sve soukrome cislo a ze se me pta, jak se mam. Da se s ni normalne bavit a smat, prozradi neco i sobe. Misa je taky aktivni i pote, co se clovek udela - hladi me pak a vypocitava, kolik se udelal ona. Takze i takove intimni momenty lze na private zazit, nejen to, ze vas nekdo pomoci, prip. strci robertka do zadku.

- A tady bych asi skoncil nebyt Vanessy z Prahy, o ktere jsem se rozepsal pomerne obsahle na viewtopic.php?f=7&t=3320. Mel jsem cernosky (v cizine), Asiatky tady v Brne (Pusinky na Sumavske, meli naucenou rozkosnou ceskou frazi "Ty hezký", na kterou jsem vzdy odpovidal "Ty taky hezký"), vzdy a vse ale bylo jaksi obycejne, ocekavatelne, neprekvapujici. Vanessa je prvni zena, kterou muzu smele oznacit slovem nymfa. Puvodem nekde z arabskeho sveta, devka telem i dusi, a ted myslim devka spise v tom pozitivnim smyslu slova. A zase, lizani zadku je ok, ale s ni clovek zazije mnohem vice. Jak pisu v recenzi, Vanessa ujizdi na zrcadlech. Pri me druhe navsteve jsem ji chytl kolem pasu hned v predsini, spolecne jsme se divali na sebe v zrcadle. Pripominalo mi to spokojeny parecek, ktery se prave vratil se svatebni cesty, porozuje se v zrcadle a rika si, jak nam to naramne slusi. Uplne totoznou scenu jsme pak zazili v koupelne pred zrcadlem, kdyz jsem ji to delal zezadu. Na chvili jsem prestal prirazet, objal ji, ona se ke mne privinula a zirali jsme na sebe do zrcadla. Pak jsme se tomu zacali smat jako pubertaci. Vypadalo to skutecne jako foceni svatebniho alba, az na to, ze jsem v ni mel prave svuj penis a predtim jsem ji dal 1500 Kc za to, ze ji ho tam dam.

- A ted ani nevim, proc to sem pisu. Asi proto, ze tematem zde je zamilovanost a tyhle prozitky, pocity a radostne spojeni se zenou muze muz na private zazit. Druha a zcela samostatna vec je pak to, co z toho vyvozuje, co si muz na zaklade takovych prozitku ve sve hlavne projektuje.
honovo

Příspěvekod rostislav » ned 16. pro 2012, 1:33

Člověk si tak říká, že podle počtu příspěvků Montecinta, by ho měl brát za zkušeného matadora. Ale dle tvých posledních tezí, alespoň zmíněných v tomto vláknu (jiné jsem už radši nečetl), mě přesvědčuješ o své krátkozrakosti, primitivnosti a nutkavém pocitu nadřazenosti. V hloubi duše jsi ale určitě dobrý kluk!
rostislav

Příspěvekod montecinto » ned 16. pro 2012, 1:55

rostislav píše:Člověk si tak říká, že podle počtu příspěvků Montecinta, by ho měl brát za zkušeného matadora.... o nutkavém pocitu nadřazenosti. V hloubi duše jsi ale určitě dobrý kluk!

Rosťo,
bohužel o tvých tezích se tady dočíst nemohu, nepíšeš tady nic, jen asi čteš..., máš-li je odlišné od mých, klidně je napiš.
Můžeš s nimi polemizovat i nesouhlasit, ale určitě nesvědčí o mé nadřazenosti. :shock: Nikde jsem nepsal, že bych se nadřazoval nad ťapinku, ani to tak nedělám. Ale na druhé straně nemínim přijmout některé názory ťapinky cran.
Těším se, že napíšeš, jaké máš nazory na tuto věc a též že napíšeš nějaké recenze a zkušenosti, když jsi tady na fóru už 3 roky a ani čárka... :evil:
Věřím, že v hloubi duše jsi taky dobrý kluk (nebo dívka ?).
montecinto

Příspěvekod gogo123 » ned 16. pro 2012, 9:37

jan.novak2 píše:Radši nebudu zmiňovat slečnu o kterou se v tomto článku jedná...

Pánové,

toto je zase nějaký sociologický výzkum, nebo výplod magora. Ale účel to plní 8) Že by diplomová práce Zuzany Lenhartové. :lol:
veni vidi vici
gogo123

Další

Zpět na Diskuse na téma