Ja Ti, Jane Novaku II., fandim. Bez do ni! I kdyz pozor na to, boj mezi muzem a zenou nemuze muz nikdy vyhrat. Nemame k tomu patricny arzenal, jsme jen inseminatori bez rozhodovaci pravomoci. Jako spermie busime do vajicka v nadeji, ze dnes to ku*va prece musi vyjit. Nemusi

- Pozadej ji o soukrome cislo, pripadne rovnou pozvi na rande. Rekne "ne" a mas vystarano, nemusis to dal resit. Rekne "ano", budes mit moznost to vice prozkoumat. Na rozumne argumenty bych se vysral, tisickrat to muze clovek slyset, hubu si ale potrebujes nabit sam, aby Te to nekam posunulo. Treba to dobre dopadne a to i presto, ze vychozi pozice nepatri k tem idealnim

- Pak je mozny druhy scenar: chod za ni opakovane, proste aspon jeste tak 2-3krat. Uvidis, jestli Tvuj pozitivni pocit bude silit nebo naopak slabnout. V druhem pripade si reknes, no jo, byla/je to devka, ja jsem ale blbej, uz o ni nemam zajem. Muze to ale skoncit tak, ze se Ti bude zamlouvat vic a vic.
- Bud uprimny sam k sobe. Jsi jednou stranou nasi spolecne "prostitucni" mince. Devky - holky se prodavaji, my - kurevnici je nakupujeme, resp. jejich cas nakupujeme. Vetsina lidi to odsoudi, je to amoralni a tak. Na tyhle kecy bych se vykaslal. Proste se Ti libi holka, tak ji to rekni. Na rozdil od sexu, za ktery platis, za tohle nic nedas

- Mam jeden vzorovy priklad: v poslednim roce jsem byl v Praze opakovane za jednou divkou (privat Golden Eye), velice mila, vstricna a otevrena holka. Pry sveho pritele poznala pri praci, on cizinec, tusim, ze z Izraele. Pry ji zaujal svym charismatem. Cili divky, i kdyz se prodavaji, tak vnimaji muze i pocitove, ne ze ne. Tahle holka je ale skutecne unikatni tim, ze bere vse tak, jak to je. Na nic si nehraje. Coz je taky duvod, proc patri k mym oblibenym

--
Osobni odbocka jeste: za prostitutkama chodim cca 15 let (od svych 26 let), ne porad a ne uplne pravidelne, posledni dobou jsem spise aktivnejsi. Vetsinou jsem zazival placeny sex jako mechanickou zalezitost, clovek se na zaver udela, takze ucel to splni. Za posledni rok ale pribyva vylozene veselych historek.
- Chodim obcas za Misou -
viewtopic.php?f=2&t=3056 a je to jako s milenkou. Kdysi jsem ji volal, ze se objednam, poslala mi SMS z jineho cisla. Tak na to cislo volam, slysim tam detsky krik, Misa rika, ze zrovna nedela (protoze nema hlidani) a pta se, jak se mam. A tak jsme trosku pokecali, coz pri me dalsi navsteve na Kotlarske jsem ji hned rikal, ze me zarazilo, ze mi dala sve soukrome cislo a ze se me pta, jak se mam. Da se s ni normalne bavit a smat, prozradi neco i sobe. Misa je taky aktivni i pote, co se clovek udela - hladi me pak a vypocitava, kolik se udelal ona. Takze i takove intimni momenty lze na private zazit, nejen to, ze vas nekdo pomoci, prip. strci robertka do zadku.
- A tady bych asi skoncil nebyt Vanessy z Prahy, o ktere jsem se rozepsal pomerne obsahle na
viewtopic.php?f=7&t=3320. Mel jsem cernosky (v cizine), Asiatky tady v Brne (Pusinky na Sumavske, meli naucenou rozkosnou ceskou frazi "Ty hezký", na kterou jsem vzdy odpovidal "Ty taky hezký"), vzdy a vse ale bylo jaksi obycejne, ocekavatelne, neprekvapujici. Vanessa je prvni zena, kterou muzu smele oznacit slovem nymfa. Puvodem nekde z arabskeho sveta, devka telem i dusi, a ted myslim devka spise v tom pozitivnim smyslu slova. A zase, lizani zadku je ok, ale s ni clovek zazije mnohem vice. Jak pisu v recenzi, Vanessa ujizdi na zrcadlech. Pri me druhe navsteve jsem ji chytl kolem pasu hned v predsini, spolecne jsme se divali na sebe v zrcadle. Pripominalo mi to spokojeny parecek, ktery se prave vratil se svatebni cesty, porozuje se v zrcadle a rika si, jak nam to naramne slusi. Uplne totoznou scenu jsme pak zazili v koupelne pred zrcadlem, kdyz jsem ji to delal zezadu. Na chvili jsem prestal prirazet, objal ji, ona se ke mne privinula a zirali jsme na sebe do zrcadla. Pak jsme se tomu zacali smat jako pubertaci. Vypadalo to skutecne jako foceni svatebniho alba, az na to, ze jsem v ni mel prave svuj penis a predtim jsem ji dal 1500 Kc za to, ze ji ho tam dam.
- A ted ani nevim, proc to sem pisu. Asi proto, ze tematem zde je zamilovanost a tyhle prozitky, pocity a radostne spojeni se zenou muze muz na private zazit. Druha a zcela samostatna vec je pak to, co z toho vyvozuje, co si muz na zaklade takovych prozitku ve sve hlavne projektuje.