Já se zamiloval neúspěšně jednou, a to skoro hned na začátku, přestože jsem si říkal, že se to přece mně nemůže stát. Pak jsem měl náběh ještě na jedno zamilování do Zuzany z Durďákovi. To vám byla velice chytrá žena, ona to totiž dokázala rozpoznat předem. Takže jsem to radikálně zrušil. A od té doby nic, a to už je 6 let. Mám to skutečně pod kontrolou. Naopak jsem jednou zájemkyni odmítl. Ano skutečně jsem dostal od privátní pracovnice něco, co znělo jako nabídka. Ale byla starší - tj. pozdě na dítko. U mladší bych to asi zvážil. Jinak údajně průměrná pracovnice má dle odhadů asi 500 různých klientů za rok. Takže pokud to dělá pár let, tak si musíte zvyknout na to, že jste asi několik tisící v pořadí. To spoustě mužů, co vím hodně vadí a asi je to tak normální. Holky z privátů mají dostatek jiných možností, dle mého je jich tak půlka zadaná, co jsem se ptal. Pamatuji si i jednu účetní, která dělala tento přivýdělek u Boby centra v suteréním bytě, za asi rok dva jsem ji potkal, jak se vede s panáčkem za ruku.
Nasbíral jsem dva opačné případy, jeden je čerstvy, takže ho nebudu psát, ale skončil taky špatně - pán holdoval ohnivým vodám, ale druhý mi říkala Iva (nebo Iveta? teď už nevím) z Provazníkovi, že prý se dala s jedním klientem dohromady a přestala to dělat, ale po nějaké době jí ten vyčetl, že je ku..., tak to nerozdejchala a odešla od něj. Naopak ale Míša z Durďákovi se snad úspěšně zamilovala, alespoň jsem ji v nabídce nikde už pak neviděl.