Hledat  

Zamiloval jsem se

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Re: Zamiloval jsem se

Příspěvekod Zelezny » sob 19. led 2013, 1:59

Já se zamiloval neúspěšně jednou, a to skoro hned na začátku, přestože jsem si říkal, že se to přece mně nemůže stát. Pak jsem měl náběh ještě na jedno zamilování do Zuzany z Durďákovi. To vám byla velice chytrá žena, ona to totiž dokázala rozpoznat předem. Takže jsem to radikálně zrušil. A od té doby nic, a to už je 6 let. Mám to skutečně pod kontrolou. Naopak jsem jednou zájemkyni odmítl. Ano skutečně jsem dostal od privátní pracovnice něco, co znělo jako nabídka. Ale byla starší - tj. pozdě na dítko. U mladší bych to asi zvážil. Jinak údajně průměrná pracovnice má dle odhadů asi 500 různých klientů za rok. Takže pokud to dělá pár let, tak si musíte zvyknout na to, že jste asi několik tisící v pořadí. To spoustě mužů, co vím hodně vadí a asi je to tak normální. Holky z privátů mají dostatek jiných možností, dle mého je jich tak půlka zadaná, co jsem se ptal. Pamatuji si i jednu účetní, která dělala tento přivýdělek u Boby centra v suteréním bytě, za asi rok dva jsem ji potkal, jak se vede s panáčkem za ruku.

Nasbíral jsem dva opačné případy, jeden je čerstvy, takže ho nebudu psát, ale skončil taky špatně - pán holdoval ohnivým vodám, ale druhý mi říkala Iva (nebo Iveta? teď už nevím) z Provazníkovi, že prý se dala s jedním klientem dohromady a přestala to dělat, ale po nějaké době jí ten vyčetl, že je ku..., tak to nerozdejchala a odešla od něj. Naopak ale Míša z Durďákovi se snad úspěšně zamilovala, alespoň jsem ji v nabídce nikde už pak neviděl.
Život je jediná věc ze které nevyvázneme živí!!!
Zelezny

Příspěvekod anubis0 » stř 23. led 2013, 12:55

Sportovec127 píše:
anubis0 píše:Všude a ve všem se najdou vyjmky, otázkou je jestli to ještě poznáme, stačí přece i malý náznak toho, že chce skončit a máte vyhráno, když ji chci jen pro sebe tak se oni taky musím postarat aspoň do té doby než si najde práci, pak je vyhráno. Všechno je o pocitech a názorech. Co člověk to jiný názor a jiný pocit.

Vyjimky existuji vzdycky a tobe preju, at ti to vyjde.
Neco mne ale rika, ze az padnes na hubu, ze to bude dost bolet. Skoda.

Každá ženská ať už se živí čímkoli hledá v muži oporu a hledá u něj zázemí a v tomto se neliší ani ty co pracují na privátech. Pokud bude vědět že ve mě tu oporu má a pokud ten vztah vydržet má tak vydrží. A pokud ta holka chce skončit tak skončí, když bude vědět že se má o koho opřít a věř tomu, že si toho zázemí a opory bude vážit víc jak ty, které si honem rychle snaží někoho najít jen aby se k němu nastěhovali a jsou s tím dotyčným jen protože mají kde bydlet a potom honí chlapy někde po diskotékách a kdo ví kde. Je to jen otázka správného výběru, když vidím, že o mě má zájem a já oni proč do toho nejít se vším všudy. To, že jsou i takové co se snaží si najít jen někoho kdo bude platit aby si zajistili stálý příjem je pravda, ale kolik takových je i mezi normálníma babama. Nalepí se na tebe, chce tohle a tamto a stejně je tam riziko že si najde někoho kdo jí bude lépe vyhovovat a můžeš s ní mít třeba i děti nedostane co chce a co potřebuje a dá ti sbohem. Není to o tom čím se živí ale jaký je to člověk. :D
anubis0

Příspěvekod sexik » sob 30. bře 2013, 21:29

jestli si myslis ze za to stoji tak do toho jdi a uvidis,ja sam sem z jednou s kterou sme se potkali na privatku,sme spolu asi 3,5 roku :) a je to celkem v poho.praci uz samozrejmne nedela :P ,musis si to sni ujasnit ale pocitej stim ze zacatky jsou tezky
sexik

Příspěvekod vulcan » ned 31. bře 2013, 1:53

sexik píše:jestli si myslis ze za to stoji tak do toho jdi a uvidis,......... ja sam sem z jednou s kterou sme se potkali na privatku,sme spolu asi 3,5 roku :) ... .praci uz samozrejmne nedela :

sexiku,
to tak nemůžeš brát....
Ty máš v tomto naprosto - slečnu Výjimečnou... :idea: a velké štěstí k tomu.....
..... a že pozdravuji Vás oba........ nepochybuji, že Ti kouká přes rameno :D
vulcan

Příspěvekod gogo123 » ned 31. bře 2013, 11:48

sexik píše:jestli si myslis ze za to stoji tak do toho jdi a uvidis,ja sam sem z jednou s kterou sme se potkali na privatku,sme spolu asi 3,5 roku :) a je to celkem v poho.praci uz samozrejmne nedela :P ,musis si to sni ujasnit ale pocitej stim ze zacatky jsou tezky

Zdravím rodinu Sexiku,
tak to vám gratuluji .... a co kdyby jste se svěřili tomuto fóru jaký to bylo a je . :wink: Myslím, že nejenom mě to zajímá :wink:
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod sexik » ned 31. bře 2013, 15:05

vulcan píše:
sexik píše:jestli si myslis ze za to stoji tak do toho jdi a uvidis,......... ja sam sem z jednou s kterou sme se potkali na privatku,sme spolu asi 3,5 roku :) ... .praci uz samozrejmne nedela :

sexiku,
to tak nemůžeš brát....
Ty máš v tomto naprosto - slečnu Výjimečnou... :idea: a velké štěstí k tomu.....
..... a že pozdravuji Vás oba........ nepochybuji, že Ti kouká přes rameno :D

budes se divit vulcanku :D ale nekouka.by mne zajimalo jak tys prisel na to ze je vyjimecna :D :D :D
sexik

Příspěvekod sexik » ned 31. bře 2013, 15:09

gogo123 píše:
sexik píše:jestli si myslis ze za to stoji tak do toho jdi a uvidis,ja sam sem z jednou s kterou sme se potkali na privatku,sme spolu asi 3,5 roku :) a je to celkem v poho.praci uz samozrejmne nedela :P ,musis si to sni ujasnit ale pocitej stim ze zacatky jsou tezky

Zdravím rodinu Sexiku,
tak to vám gratuluji .... a co kdyby jste se svěřili tomuto fóru jaký to bylo a je . :wink: Myslím, že nejenom mě to zajímá :wink:

ahoj ,rodinka nejsme sme jenom parecek :P :P ,a co by te jako zajimalo? 8) jestli si rikame milacku ? nebo pravymi jmeny :lol: :lol: :lol: :lol: nebo jestli :oral: a dela sex bez :lol: :lol: nebo jestli ji muzu doma ::oral:: ::oral:: :D :D :D
sexik

Příspěvekod Sportovec127 » ned 31. bře 2013, 16:01

Myslim, ze Víc než vaše sexuální praktiky je zajimava psychická stránka vašeho vztahu :) preju vám oběma hodně štěstí :)
Sportovec127

Příspěvekod gogo123 » ned 31. bře 2013, 16:50

sexik píše: ahoj ,rodinka nejsme sme jenom parecek :P :P ,a co by te jako zajimalo? 8) jestli si rikame milacku ? nebo pravymi jmeny :lol: :lol: :lol: :lol: nebo jestli :oral: a dela sex bez :lol: :lol: nebo jestli ji muzu doma ::oral:: ::oral:: :D :D :D

Tak to jsem nemyslel .... já měl na mysli jak si sebe vážíte .... a to, že vám to vydrželo 3,5 roku znamená, že to není jenom asi o sexu :wink:
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod sexik » ned 31. bře 2013, 21:14

tak ja si ji vazim .jestli ona mne to nevim :P :oops: .na psychyku je to mazec kdo nezazil nepochopi.- nedavno sem stravil z kamaradkou vecer a vratil se az ve 4 rano :D ,ale k nicemu nedoslo,po navratu dom sem si vyschlechl ze sme snad vystridaly celou kamasutru a pak ticha dvojdeni domacnost :( njn byl sem potrestan do predu a nepravem :oops: :) .ale ja sem na tom stejne .zarlim jak muzu . :) jinak o sexu je to porad, ale je to uplne o necem jinem nez na privatku,krasnejsi :roll: a mnohem :roll: dela mi co na ocich vidi, :wink: co dodat no :D
a jestli se hadame,no tu a tam taky nejaka ta vymnena nazoru probehne nekdy memsi někdy vetsi,nekdy dojde i vycet toho co sme kdo delali :roll: :roll: ale hada se kazdej at s takovou minolosti nebo bez ni. a kdyz jedem do brna jdeme spolu bud vedle sebo nebo za ruce ,hlavu ji nezakryvam aby ji nahodou nekdo nepoznal :P to bud v klidu , a pokud se za ni nekdo otoci, :oops: no co za peknou holkou se otaci hodne hlapu :P , tim sem chtel rict ze se za ni nestidym. jesti mas jeste neco na srdci................... zeptej se
sexik

Příspěvekod sexik » ned 31. bře 2013, 21:16

jan.novak2 píše:Radši nebudu zmiňovat slečnu o kterou se v tomto článku jedná...
Tak o co se jedná : Včera jsem byl poprvé na privátku, slečnu jsem si dlouho vybíral podle místních 'recenzí' (timto děkuji všem kteří přispívají, taktéž k ní přispěji velmi pozitivním hodnocení, ale až za nějaký čas, doufám že chápete). No nebyla by to věda, ale od věrejška na ni musím neustále myslet, dokonce se mi o ní i zdálo(sen byl o tom jak jdeme dlouhou ulicí, a držíme se za ruce, smějeme se,a tak... A najednou dojdem na konec té ulice, a ona řekne, Ahoj, a mizí :( ). Toto se my moc nestává, nevím co se to se mnou stalo, ale myslim ze jsem do ni blazen....
Myslíte, že když ji pozvu, někam na sklenku, že příjme ? nebo na ni prostě budu muset zapomenout ?

Bohuzel jsme nevedel jak toto pojmenovat, tak doufam ze jsem zvolil dobre..

pokud ji milujes neni co resit :roll: :roll:
sexik

Příspěvekod mihal » ned 31. bře 2013, 21:18

sexik píše:tak ja si ji vazim .jestli ona mne to nevim :P :oops: .na psychyku je to mazec kdo nezazil nepochopi.- nedavno sem stravil z kamaradkou vecer a vratil se az ve 4 rano :D ,ale k nicemu nedoslo,po navratu dom sem si vyschlechl ze sme snad vystridaly celou kamasutru a pak ticha dvojdeni domacnost :( njn byl sem potrestan do predu a nepravem :oops: :) .ale ja sem na tom stejne .zarlim jak muzu . :) jinak o sexu je to porad, ale je to uplne o necem jinem nez na privatku,krasnejsi :roll: a mnohem :roll: dela mi co na ocich vidi, :wink: co dodat no :D
a jestli se hadame,no tu a tam taky nejaka ta vymnena nazoru probehne nekdy memsi někdy vetsi,nekdy dojde i vycet toho co sme kdo delali :roll: :roll: ale hada se kazdej at s takovou minolosti nebo bez ni. a kdyz jedem do brna jdeme spolu bud vedle sebo nebo za ruce ,hlavu ji nezakryvam aby ji nahodou nekdo nepoznal :P to bud v klidu , a pokud se za ni nekdo otoci, :oops: no co za peknou holkou se otaci hodne hlapu :P , tim sem chtel rict ze se za ni nestidym. jesti mas jeste neco na srdci................... zeptej se

Mě by fakt zajímalo cos měl z češtiny :D Ale jinak dik za referát i holky z privátu jsou přece jen lidi a někdy jsou to moc hodný fajn holky
mihal

Příspěvekod sexik » ned 31. bře 2013, 21:27

mihal píše:
sexik píše:tak ja si ji vazim .jestli ona mne to nevim :P :oops: .na psychyku je to mazec kdo nezazil nepochopi.- nedavno sem stravil z kamaradkou vecer a vratil se az ve 4 rano :D ,ale k nicemu nedoslo,po navratu dom sem si vyschlechl ze sme snad vystridaly celou kamasutru a pak ticha dvojdeni domacnost :( njn byl sem potrestan do predu a nepravem :oops: :) .ale ja sem na tom stejne .zarlim jak muzu . :) jinak o sexu je to porad, ale je to uplne o necem jinem nez na privatku,krasnejsi :roll: a mnohem :roll: dela mi co na ocich vidi, :wink: co dodat no :D

Mě by fakt zajímalo cos měl z češtiny :D Ale jinak dik za referát i holky z privátu jsou přece jen lidi a někdy jsou to moc hodný fajn holky

dostatecnou to ti muzu rict uplne v klidu :lol: :lol:
jj ta moje presne tn typ.no teda doufam :oops: ..........ne nedoufam vim.
sexik

Příspěvekod gogo123 » ned 31. bře 2013, 22:03

Díky, za vyčerpávající odpověď. Hlavně, že si důvěřujete i když trochu žárlíte. :wink:

Naštěstí mi manželka důvěřuje, když přijdu ráno od kamarádky :wink: Já bych vyžadoval od ženy věrnost ...
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod sexik » ned 31. bře 2013, 22:16

gogo123 píše:

Díky, za vyčerpávající odpověď. Hlavně, že si důvěřujete i když trochu žárlíte. :wink:

Naštěstí mi manželka důvěřuje, když přijdu ráno od kamarádky :wink: Já bych vyžadoval od ženy věrnost ...

ona mi je verna a ja ji taky.
sexik

PředchozíDalší

Zpět na Diskuse na téma