Hledat  

Dominika 608454896 / 608 454 896

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

Re: Dominika 175 cm 722 312 801 (privat BB / Bella /Do Pelíšku)

Příspěvekod aceri » ned 10. úno 2013, 22:11

Tady tuhle recenzi jsem fakt odfláknul, upřesním to tedy.
Hlavně mi vadilo, že Dominika je taková líná, odmlouvá, na každou hloupost se dvakrát zeptá proč než to udělá, případně si stěžuje, že ji tlačí při kouření kolena. Sebevědomí ji určitě nechybí, všechno je vaše chyba ona dělá všechno dobře. Líbání se vyhýbá fakt mistrovsky,ale když ji budete kvalitně šukat tak na to zapomene a nějaké to líbání padne. Jak tady někdo psal, že ho ojela na koníčka, tak mě to její kývání se připadalo spíš k smíchu a ještě si pak stěžovala jak se nadřela. Jak jsem psal předtím obličej průměr, postava tlustší ale ne uplně špatná.
aceri

Příspěvekod gogo123 » pon 11. úno 2013, 14:27

aceri píše:Tady tuhle recenzi jsem fakt odfláknul, upřesním to tedy.
Hlavně mi vadilo, že Dominika je taková líná, odmlouvá, na každou hloupost se dvakrát zeptá proč než to udělá, případně si stěžuje, že ji tlačí při kouření kolena. Sebevědomí ji určitě nechybí, všechno je vaše chyba ona dělá všechno dobře. Líbání se vyhýbá fakt mistrovsky,ale když ji budete kvalitně šukat tak na to zapomene a nějaké to líbání padne. Jak tady někdo psal, že ho ojela na koníčka, tak mě to její kývání se připadalo spíš k smíchu a ještě si pak stěžovala jak se nadřela. Jak jsem psal předtím obličej průměr, postava tlustší ale ne uplně špatná.

Je to smutný jak se mohou ty holky pokazit, dokud byly u Richarda bylo vše ok ....hold některým chybí chlapská paže. :cry:
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod mihal » pon 11. úno 2013, 17:05

aceri píše:Tady tuhle recenzi jsem fakt odfláknul, upřesním to tedy.

Pro mě je záhadou jak si to může dovolit. To tolik lidí neví co s prachama, že to vyhazují za tak mizerný služby ? Já doufám, že tam taková sedí a telefon jí ani nepípne jinak se to nezmění.
mihal

Příspěvekod aceri » úte 12. úno 2013, 23:59

Předně to jsem musí někdo napsat, do sz mi to někteří psali, ale tady ani hovno...
aceri

Re: Sexy Dominika, 23 let, 722 312 801

Příspěvekod aceri » čtv 21. bře 2013, 0:32

Koukám že v roce 2011 měla 23let a od té doby vůbec nestárne. :D Štastná to žena. :)
aceri

Příspěvekod vulcan » čtv 21. bře 2013, 13:34

aceri píše:Koukám že v roce 2011 měla 23let a od té doby vůbec nestárne. :D Štastná to žena. :)

To se stává více dívkám, ženám tady v Brně, při této specializaci.... :?

tady vidíš, aceri, co dělá dobrá životospráva a pravidelný pohlavní styk.. o:-o
vulcan

Příspěvekod Marast » čtv 21. bře 2013, 13:39

vulcan píše:
aceri píše:Koukám že v roce 2011 měla 23let a od té doby vůbec nestárne. :D Štastná to žena. :)

A to jsou ještě ty méně šťastné, některé dokonce i mládnou :roll:
Marast

Příspěvekod aceri » pát 22. bře 2013, 0:39

Marast píše:
vulcan píše:

A to jsou ještě ty méně šťastné, některé dokonce i mládnou :roll:

Uvidíme, třeba i Domča za nějaký čas omládne. :D
aceri

Příspěvekod Kozomil » čtv 4. dub 2013, 14:28

Nevíte jestli v Belle dělá Katka kterou zde recenzoval a nafotil GOGO123?

Obrázek

Vypadá luxusně :oo: na webu ji tam nemají.
Kozomil

Příspěvekod pvdlfavb » čtv 4. dub 2013, 16:58

Kozomil píše:Nevíte jestli v Belle dělá Katka kterou zde recenzoval a nafotil GOGO123?

Obrázek

Vypadá luxusně :oo: na webu ji tam nemají.

Ta fotka je Dominiky.
pvdlfavb

Příspěvekod pvdlfavb » pon 22. dub 2013, 9:44

Ahoj ahoj ahoj,

tak bych tu rád napsal takové "půl roku poté"... Zavolal jsem Dominice a měl jsem poněkud šibeniční termín - za patnáct minut. Vyhověla mi, adresu už jsem znal, před barákem jsem ji prozvonil a byl jsem vpuštěn do domu. Tam jsem se málem zabil na schodech (tma jako v pytli, světlo jsem nenahmatal a asi jsem ho ani moc nehledal v tu chvíli). Po příchodu do prvního patra mi Dominika otevřela, krásně usměvavá, ve spodním prádle. Po několika rozpačitých úsměvech jsme šli do pokoje, kde jsme se domluvili na délce pobytu a ceně, peníze jsem dal předem (já v tom třeba nevidím problém a docela to děvče chápu, protože by se taky mohlo stát, že by dotyčný neměl čím zaplatit). Dělalo to 900 Kč / 30 minut (orál s). Zeptala se, co si dám k pití. Odebral jsem se do sprchy, to asi moc popisovat nemusím. Když jsem vylezl z koupelny, Domča čekala před dveřmi a vrátili jsme se na pokoj.

Vzhledem k tomu, jak probíhala má minulá návštěva, jsem byl poněkud ve stresu, ale nakonec hurá, stál :D Probudila ho honěním, k tomu asi nemám připomínek :D Já jsem se jí dotýkal na prsou, bříšku a i pičce, nicméně tu měla suchou (bodejť by ne), tak jsem se jí moc nevěnoval. Celá tahle "předehra" na mě působila hrozně rozpačitě a pravděpodobně to bude i mou vinou. Před mladou holkou se cítím vždycky hrozně divně a mám problém se na ni vůbec podívat, je mi trapně, že si ji kupuji. Potom přišla řada na bradavky - moje a orál. Nevím, jestli bych něco vytkl, mně se to líbilo a i když to nerad přiznávám (asi jako většina chlapů), tak mám rád, když se holka věnuje mým bradavkám :D

No, a nakonec samotný sex, před kterým se "promázla". Tam se toho moc neudálo, zprvu "na koníčka", což já třeba moc nemusím a navíc málokterá holka se u toho pořádně zvedá, většinou spíš "krouží" a to mi moc nedává (popravdě s mými "rozměry" se stejně ani moc zvedat nedá :? ). I když jsme moc oční kontakt neudržovali, tak když už k tomu došlo, hezky se usmála. Docela by mě zajímalo, co se jí honilo hlavou, protože jsem si všiml, že má zavřené oči a takový "zamyšlený" výraz, asi myslela na vysněného prince. Odjakživa se mi líbil její zadeček, takže jsem "na koníčka" utnul a řekl si o "zezadu", čímž jsem taky skončil. Dominika má krásný zadek (ne každému sedne, vzhledem k tomu, že není kost a kůže) a byla radost na ni pohledět. Vzdychala přirozeně, rozhodně nepřehrávala a celou dobu byla příjemná, neodmlouvala (i když jsem zase neměl žádné speciální požadavky, pravda). Musím opět zdůraznit, že Dominika straaašně voní. Já bych jí snad platil jen za to, že bych k ní mohl čuchat :D

Když bylo po všem, začal jsem se oblékat a zeptala se, jestli spěchám. Řekl jsem, že "Co už teď" a odvětila, že bychom mohli pokecat, nebo (pokud jsem správně rozuměl) bych ji mohl namasírovat. Poté jsme ještě prohodili pár zdvořilostních frází, pusu na tvář a ahoj.

Nakonec ještě dodám, že líbání / lízání neproběhlo, ačkoliv jsem na to měl děsnou chuť, dokázal jsem se udržet a tyto "nehygienické" záležitosti vynechat. Asi jsem to zbytečně dlouze opisoval, ale měl jsem nutkání přidat svou vcelku pozitivní recenzi, protože ačkoliv jsem byl u Dominiky jen dvakrát, nikdy jsem s ní neměl problém a naopak mi vždycky přišla hrozně milá. Nevím, čím si vysvětlit, že měl aceri tak špatnou zkušenost. Rozhodně bych ji ale kvůli tomu nezatracoval.
pvdlfavb

Příspěvekod aceri » úte 23. dub 2013, 11:59

Nevím, čím si vysvětlit, že měl aceri tak špatnou zkušenost.

Tak pozor, špatnou zkušenost jsem neměl zdaleka jenom já, někteří mi psali do sz, že měli stejnou zkušenost.

Co jsem se díval tak navštěvuješ dámy tak okolo 6olet (a strašně je vychvaluješ), takže se pak nemůžeme divit, že průměrná žena těsně před třicítkou jako je Domča ti připadá jako ideální.

Mě by fakt zajímalo, jestli se u ní něco změnilo, ale to co si napsal, já osobně beru s velkou rezervou.

Každopádně je to v jejím zájmu, aby si tady v Brně něco vydělala a nemusela jezdit kvůli špatné pověsti na hostování do Třebíče.
aceri

Příspěvekod pvdlfavb » úte 23. dub 2013, 13:14

aceri píše:

Tak pozor, špatnou zkušenost jsem neměl zdaleka jenom já, někteří mi psali do sz, že měli stejnou zkušenost.

Co jsem se díval tak navštěvuješ dámy tak okolo 6olet (a strašně je vychvaluješ), takže se pak nemůžeme divit, že průměrná žena těsně před třicítkou jako je Domča ti připadá jako ideální.

Mě by fakt zajímalo, jestli se u ní něco změnilo, ale to co si napsal, já osobně beru s velkou rezervou.

Každopádně je to v jejím zájmu, aby si tady v Brně něco vydělala a nemusela jezdit kvůli špatné pověsti na hostování do Třebíče.

No, co se týče přístupu, tak právě dámy okolo 60 let v tomhle pozitivně vynikají. Málokdy se u takové starší setkáš s nějakým povýšeným chováním, nebo mně se to aspoň ještě nestalo. Je to zajímavé, pokud by byla Dominika drzá nebo odmlouvala, tak bych to samozřejmě napsal, ale nic takovýho jsem nezpozoroval, chovala se prostě normálně. Šuk je těžký hodnotit, každýmu se líbí něco jinýho, ale co se přístupu týče, tak "nema problema" :)
pvdlfavb

Příspěvekod mihal » úte 23. dub 2013, 13:33

pvdlfavb píše:
aceri píše:

No, co se týče přístupu, tak právě dámy okolo 60 let v tomhle pozitivně vynikají. Málokdy se u takové starší setkáš s nějakým povýšeným chováním, nebo mně se to aspoň ještě nestalo. Je to zajímavé, pokud by byla Dominika drzá nebo odmlouvala, tak bych to samozřejmě napsal, ale nic takovýho jsem nezpozoroval, chovala se prostě normálně. Šuk je těžký hodnotit, každýmu se líbí něco jinýho, ale co se přístupu týče, tak "nema problema" :)

Já se přidávám k názoru, že seš ale opravdu hooodně nenáročnej. Já jsem spokojen rozhodně nebyl. Je to u ní celé takové....slabé.
mihal

DOMINIKA 608 454 896 z erotického privátu Smyslná Dominika

Příspěvekod qpwoei » úte 4. úno 2014, 21:43

Ahoj,
mate nekdo zkusenost s Dominikou?
http://www.naprivat.cz/divka-dominika-z ... g2481.html

Obrázek
Obrázek
Vsechny cesty vedou do klina.
qpwoei

PředchozíDalší

Zpět na Dotazy na dívky