Ahoj ahoj ahoj,
tak bych tu rád napsal takové "půl roku poté"... Zavolal jsem Dominice a měl jsem poněkud šibeniční termín - za patnáct minut. Vyhověla mi, adresu už jsem znal, před barákem jsem ji prozvonil a byl jsem vpuštěn do domu. Tam jsem se málem zabil na schodech (tma jako v pytli, světlo jsem nenahmatal a asi jsem ho ani moc nehledal v tu chvíli). Po příchodu do prvního patra mi Dominika otevřela, krásně usměvavá, ve spodním prádle. Po několika rozpačitých úsměvech jsme šli do pokoje, kde jsme se domluvili na délce pobytu a ceně, peníze jsem dal předem (já v tom třeba nevidím problém a docela to děvče chápu, protože by se taky mohlo stát, že by dotyčný neměl čím zaplatit). Dělalo to 900 Kč / 30 minut (orál s). Zeptala se, co si dám k pití. Odebral jsem se do sprchy, to asi moc popisovat nemusím. Když jsem vylezl z koupelny, Domča čekala před dveřmi a vrátili jsme se na pokoj.
Vzhledem k tomu, jak probíhala má minulá návštěva, jsem byl poněkud ve stresu, ale nakonec hurá, stál

Probudila ho honěním, k tomu asi nemám připomínek

Já jsem se jí dotýkal na prsou, bříšku a i pičce, nicméně tu měla suchou (bodejť by ne), tak jsem se jí moc nevěnoval. Celá tahle "předehra" na mě působila hrozně rozpačitě a pravděpodobně to bude i mou vinou. Před mladou holkou se cítím vždycky hrozně divně a mám problém se na ni vůbec podívat, je mi trapně, že si ji kupuji. Potom přišla řada na bradavky - moje a orál. Nevím, jestli bych něco vytkl, mně se to líbilo a i když to nerad přiznávám (asi jako většina chlapů), tak mám rád, když se holka věnuje mým bradavkám

No, a nakonec samotný sex, před kterým se "promázla". Tam se toho moc neudálo, zprvu "na koníčka", což já třeba moc nemusím a navíc málokterá holka se u toho pořádně zvedá, většinou spíš "krouží" a to mi moc nedává (popravdě s mými "rozměry" se stejně ani moc zvedat nedá

). I když jsme moc oční kontakt neudržovali, tak když už k tomu došlo, hezky se usmála. Docela by mě zajímalo, co se jí honilo hlavou, protože jsem si všiml, že má zavřené oči a takový "zamyšlený" výraz, asi myslela na vysněného prince. Odjakživa se mi líbil její zadeček, takže jsem "na koníčka" utnul a řekl si o "zezadu", čímž jsem taky skončil. Dominika má krásný zadek (ne každému sedne, vzhledem k tomu, že není kost a kůže) a byla radost na ni pohledět. Vzdychala přirozeně, rozhodně nepřehrávala a celou dobu byla příjemná, neodmlouvala (i když jsem zase neměl žádné speciální požadavky, pravda). Musím opět zdůraznit, že Dominika straaašně voní. Já bych jí snad platil jen za to, že bych k ní mohl čuchat

Když bylo po všem, začal jsem se oblékat a zeptala se, jestli spěchám. Řekl jsem, že "Co už teď" a odvětila, že bychom mohli pokecat, nebo (pokud jsem správně rozuměl) bych ji mohl namasírovat. Poté jsme ještě prohodili pár zdvořilostních frází, pusu na tvář a ahoj.
Nakonec ještě dodám, že líbání / lízání neproběhlo, ačkoliv jsem na to měl děsnou chuť, dokázal jsem se udržet a tyto "nehygienické" záležitosti vynechat. Asi jsem to zbytečně dlouze opisoval, ale měl jsem nutkání přidat svou vcelku pozitivní recenzi, protože ačkoliv jsem byl u Dominiky jen dvakrát, nikdy jsem s ní neměl problém a naopak mi vždycky přišla hrozně milá. Nevím, čím si vysvětlit, že měl aceri tak špatnou zkušenost. Rozhodně bych ji ale kvůli tomu nezatracoval.