Hledat  

WIKI Brno

Sem pište dotazy typu "Jaká je?", "Znáte ji?", "Kde najdu?". Pokud někdo rozumně odpoví na přispevěk, bude následně celé téma přesunuto do hlavní diskuse.

WIKI Brno

Příspěvekod xseb » čtv 1. srp 2013, 13:18

Čau lidi byl tady už někdo ?
http://www.wikibrno.webnode.cz
xseb

Re: WIKI Brno

Příspěvekod aceri » pát 2. srp 2013, 18:59

Odpad...
aceri

Příspěvekod wikibrno » úte 6. srp 2013, 9:36

Přeji pěkný den. Chtěla jsem se zeptat, co Vás pane, vedlo k tomu, že jste o mě napsal "odpad". Začala jsem teprve ve čtvrtek, nikdy předtím jsem tyto služby nenabízela. Nevím zda jste již u mne byl, nebo jestli jste si mne s někým nespletl. Pokud jste u mne byl, tak bych se chtěla zeptat, co jsem dělala špatně. Děkuji Wiki www.erotickyprivatbrno.webnode.cz
Naposledy upravil wikibrno dne pát 7. úno 2014, 14:38, celkově upraveno 1
wikibrno

Příspěvekod felix » úte 6. srp 2013, 13:50

Třeba ten dotyčný myslel, že on nestíhal a "odpad" nebo že jemu "odpad" jeho pták "Uhnívák"...
Felix
felix

Příspěvekod xseb » úte 6. srp 2013, 15:44

felix píše:Třeba ten dotyčný myslel, že on nestíhal a "odpad" nebo že jemu "odpad" jeho pták "Uhnívák"...

hezky :)
xseb

Příspěvekod Nrain » ned 11. srp 2013, 11:42

Hoši tak sem se těšil že se tu objevila dle fotek pěkná zralá paní.
Chtěl sem tam tento týden zajiít a vidím že to asi neklapne.
No škoda ...
Nrain

Příspěvekod petr.2004 » pon 12. srp 2013, 9:09

aceri píše:Odpad...

a co tě vede k takovému názoru?
Pokud nemáš důvody, pak je to jen takové plivnutí.
8)
petr.2004

Příspěvekod PeterR3 » pát 16. srp 2013, 0:15

Ženská je to celkem v pohodě, akorat je kapku starší, než udává, ale to asi téměř všechny. :D Typl bych ji tak na 46.
PeterR3

Příspěvekod honovo » pát 16. srp 2013, 13:10

Tak to vypada, ze ze S4Y se stava forum teoretiku, aspon to tak vypada z vyse uvedenych "hodnoticich" prispevku bez realneho zazitku. Ja se podival na fotky, ktere ma Wiki na webu, zavolal, domluvil, nasednul do auta, dojel, zaplatil, osprchoval, no a dal to snad znate. Teda ti, kteri na nejakem private nekdy byli.

Zpet ale k hodnoceni:

- Rekl bych, ze fotky na webu cloveka dost navnadi. Realita mi prisla ale jeste o uroven lepsi. Necekal jsem tricitku, ale spise panicku "40" s velkejma prsama. Presne takova predstava byla splnena a hodne prekonana. Panicka s krasnyma velkyma ocima, sympatickou tvari, usmevava, bezprostredni. Postava, zde neni co vytknout, maximalne udrzovana, dominuji velice povedene silikony, bricho pevne a ploche, zadek a nohy - vse paradni, ze dvacitky by mohly zavidet. Byl jsem skutecne nadsen.

- Cena za 30 min dobra - 800 Kc, da se vzit za 1000 Kc delsich 45 minut nebo priplatit za 200 Kc anal. Zustal jsem na 30-min zakladu.

- Praktiky - Wiki se neliba, coz je pro me v tomto pripade minus, celkovy pozitivni dojem by to jiste umocnilo (pry by to bylo mozne, kdybych si ji vzal, coz jsem sam aktivne navrhl, dohoda padla - obrad v kostele v kroji a bez kalhotek, abych ji mohl hned po obradu v zakristii opichat - coz byla zase moje podminka;) Mazleni na uvod, troska detskeho oleje, lehka masaz intimnich partii, zapojila se i jeji usta. Na nejaky kouzleni s oralem moc nejsem, takze kondom a akce. Ona nahore na uvod, abych si overil, ze si za zenu nevezmu nejakou neschopnou neaktivni panenku. Hned ze zacatku byl ale zjevny jeji zajem i nadseni, me obavy rychle opadly. Pak zmena polohy, klasicky na misionare chvili a pomerne hodne durazne. Pak Wiki rikala, ze jeji paradni a oblibenou disciplinou je "zezadu", tak se nastavila a smerovali jsme spolecne k vlnobiti rozkose. Prvne jeji, pak moji pri technice "mezi kozy", coz v provedeni s Wiki ma neskutecny naboj vhledem k velikosti a plnosti jejiho poprsi. Celej vrsek z toho mela zasvihanej, otreli jsme to a troska mazleni na zaver.

- Celkove bylo setkani velice jiskrive a bezprostedni, hodne jsme se nasmali. Nejusmevnejsi byl asi moment, kdyz jsem mel vrazenej nadrzenej penis bez kondomu mezi ty jeji nadherny kozy :oo: jezdim sem a tam, ona se mi diva do oci a rika: "Nechces zkusit nekdy trojku s moji kamoskou?" Ocenil jsem jeji obchodni cit, ze zvolila prave tento okamzik pro prodej nadstandardnich sluzeb.

Shrnuto: krasna zrala panicka, co ma rada sex, jasne opacko z meho pohledu! Zaroven ji radim mezi top divky v Brne. Odradit muzu akorat ty, co hledaji dvacitky/tricitky.
honovo

Příspěvekod PeterR3 » pon 19. srp 2013, 11:57

Jde videt, ze co clovek to nazor.
U me velke minus je to, ze si pise 37 a je ji minimalne 45. Nemam rad, kdyz nekdo keca a to ze to delaji skoro vsechny, neni zadna omluva. Kdyz mam chut na 37, chci 37.
Me osobne fotky prisly lepsi nez realita, zpracovani koz bych hodnotil na prumer, ale na Brno celkem OK. Jdou videt jizvy po plastice, ale to me az tak netrapilo.
Jinak pristup, jak jsi psal, byl OK a rozhodne se da doporucit tomu, kdo hleda 45+-. Evidentne se ji to libi ve trech, takze doporucuji tem, co chtej 3ku.
Ja hledam 40-, takze pro mne to na zopakovani neni.
PeterR3

Příspěvekod maxiim » úte 19. lis 2013, 20:50

ano co člověk to názor ja také byl a mužu řict nic lepšího v Brně momentalně není…. je starší panička, ale nádherná postava… sex super… najdeš mladou a je to tlusty nebo vytahany kozy kolikrat katastrofa, wiki je fakt kus… je pravda že vdavky zkouší asi na každeho, já hodnotím za 1
maxiim

Příspěvekod aila » pon 13. led 2014, 15:05

Před pár dny jsem byl - dáma, kdyby mi řekla že je jí 50 tak bych jí pochválil jak pěkně vypadá, ale věřil bych jí to. Postava dobrá, ale obličej, vrásky a zuby prozradí svoje. Hlavně je to vidět když se zblízka koukáte jak Vám ho kouří :-) .
Plus - líže koule.....ne nějak dlouho, ale sama s tím začala a chvilkama se jim věnovala. Snaží se o konverzaci typu "jak často chodíš na privát" - to mi spis pripadá že zkoumá jak často šukáme s děvkama a jestli muzeme něco chytit , pěkná postava, kozy dobrý nechá si na ně sáhnout.
Mínus - nedodržuje čas, hnala mě jak splašenýho koně, chvilku mi ho honila, pak hned chtěla dávat gumu a kouření a po chvilce už chtěla šukat. I když to znám a bránil jsem se, tak od doby prozvonění při příchodu a opětovným vyjitím z domu uběhlo 27 minut - v tom bylo přivítání, 2 sprcha a sex. Dále má lehce profesionální přístup - odvzdychala si to svoje a byl konec. Vůbec se nedívá do očí, pořád čuměla nějak do zdi i když jsem ji sukal...aspon se na mě mohla smát:-). Navíc už při honění mi na šulina dala kýbl gelu a pak si mazala i kundu - klouzalo to všude jak na ledě :-)
Kouří standartně, ně nějak do hloubky, hlídá si rukou péro aby jste jim ho tam nestrčili moc hluboko.
Za mě , trošku mě mrzí že jsem nešel jinam, ale uplne vyhozený prachy to zase nejsou. Podruhé už ale nepůjdu. raději si dám Janu nebo Barboru -----vzhledově je to sice jako kráska a zvíře, ale co se týká přístupu je to neporovnatelný.
aila

Příspěvekod studentik.brno » stř 5. bře 2014, 14:39

Tak přidám i svoji recenzi, koukám že je tu dost negativních recenzí, moje asi upe stoprocetní nebude, ale dle mě na její věk je v Brně jedna z nejlepších v této věkové kategorii.

Byl jsem u ní dvakrát jednou na půl hodiny a jednou na hodinu (800/1200). Mám rád starší ženy (berte to s nadhledem, jsem přece jen zajíc) a líbí se mi silikony. Sice není tak dobrá jako Sexy prsatá divoškahttp://www.sexprivat4you.cz/forum/viewtopic.php?f=2&t=3745&start=0&hilit=%2A775464030%2A, ale dle mě dost kus.

Hodnocení napíšu zas jak +/-

+ otevřela mi v krásným oblečku ze kterého lezla ta prsa a moc pěkně se usmívala
+ mazlila se a komunikovala
+ sex byl na lepší, dost se snaží a chce furt zezadu
+ nechala se drážtit
+ kouřila dost dobře a bez problémů s ochranou :-D
+ byla moc pěkně upravená
+ v reálu daleko lepší než na fotce
+ domluva v pořádku

+/-někomu se postava bude zdát nezpevněná, ale a ten věk je určite dobrá, zvlášt pokud mi říkala že v životě nesportovala

- silikony už starší a vytahanější, navíc jsou v nic cítit nějaké bulky a tkáň
- hodně se mi nelíbily ty její černé zuby, to byla asi jediná věc, které mě odpuzovala
- hodně mi vadila také věc, která se objevuje docela často na privátech, smradlavé ručníky, človek se utře a on ten ručník tou vlkostí smrdí (prané při
nízké teplotě - nehygienické)
- sdílí privát s dalšíma ženama, je tam rušno a hlavně vchod z palackého třídy u semillasa je fakt rušný
- inzeruje si opravdu nižší věk, přitom by zas nemusla lhát, páč je zahovaná
- podruhé mi říkal že mě namasíruje a jen me mazala někým krémem, takže to bylo na prd
- trochu mi vadilo, že stále vám nutí další kamarádku a trojku i při tom nejlepším

Celková známka je 2- (jako ve škole)
Naposledy upravil studentik.brno dne stř 5. bře 2014, 16:30, celkově upraveno 2
studentik.brno

Příspěvekod wikibrno » stř 5. bře 2014, 16:06

Pěkný den "studentiku.brno"
Nechci se vyjadřovat k Tvé recenzi, jelikož je to tvůj názor, ale k jedné věci se VYJÁDŘÍM!!!! POSKYTUJI SLUŽBY POUZE S OCHRANOU A TO BEZ VYJÍMKY!!!! TO ZNAMENÁ, ŽE JSEM TI ORÁL BEZ NEDĚLALA A NIKDY DĚLAT NIKOMU NEBUDU.
wikibrno

Příspěvekod studentik.brno » stř 5. bře 2014, 16:11

nemusíš se hned rozčilovat, spletl jsem to, promin, opraveno
studentik.brno

Další

Zpět na Dotazy na dívky