Hledat  

CHOVÁNÍ KLIENTŮ NA PRIVÁTECH - BRNO

Zde se rozebírají témata jako kamery na privátech a klubech, swingers, sex ve čtyřech, HIV atd...

Re: CHOVÁNÍ KLIENTŮ NA PRIVÁTECH - BRNO

Příspěvekod cortex.bm » úte 15. říj 2013, 14:12

whitegirltina píše: HELE BORCI máte strach??že by jste si neškrtli?? a blbost že někdo brzo skončí je vás milion nás je taky moc ale i tak se hooodně slušně uživíme umíme jazyky máme školy jak která u mě je převážně slušná zahraniční klientela s nějakejch chudejch Brnáku nezbohatnu,dělám i v klubech i v zahraničí,a sem chodí jen chudáci ty co chodí ke mě na privátek jsou na jináčí ůrovni,a nesedí tady na netu.a neblekotají k vůli 15stovkám,dode borec hodi 1500na stůl a neblekotá.a když je mu fajn ještě mě přidá.a vrací se mě dost lidí kdo ví proč?hledáte slevy a nízké ceny tak za to máte nekvalitu a nemoce.BORCI

whitegirltina,
myslím, že na někoho jako jsi Ty, jsme čekali. Jsi zkrátka "na jináčí ůrovni" :shock: a chodí za Tebou jen speciální oslové "dode borec hodi 1500na stůl a neblekotá" :D
a jistě, slevy a nízké ceny vedou k podle Tebe k nekvalitě a nemocem :shock: :shock:

Nepochybuji, že máš asi velký úspěch v zahraničí.. když vidím Tvůj písemný a intelektuální projev :o , tak je to asi v Rumunsku nebo Moldavsku (tím se nechci dotknout slušných lidí v těch zemích) .

Máš to blbé.. chtěla bys mít lehké živobytí, kde by Borci chodili a jen hodili prachy na stůl a ještě něco navíc a drželi hubu, nic nevypisovali..
ale realita je, žel pro Tebe, zcela jiná.
Je fůra společnic nejen na privátech, spíš jich přibývá jak je méně práce pro ženy, mladé maminky, studentky.. a co pak dělat, když jsi taková nevymáchaná huba a nic jiného než roztáhnout nohy neumíš dělat.. ?
Věřím Ti, že je někdy nepříjemné, když Ti přijde chlap, který je nažraný, neumytý, hrubý, ale s tím zkrátka u tohoto musíš počítat.
cortex.bm

Příspěvekod cortex.bm » úte 15. říj 2013, 14:17

whitegirltina píše: ...pokud vybíráš jen cenu,divné,já si vybírám to co se mě líbí ne že je nejlevnější,malá cena může taky skrývat špinavý privát nebo nemocnou Tapku.uštříš pár stovek ale za jakou cenu? :oral: je fakt že některé studentky chtějí balík.

Týno, mýlíš se, :shock:
kdepak... dobrá cena určitě neznamená špatný privát nebo nemocnou ťapku, ale spíše takové, co chápou nynější stav, kdy je třeba pečovat o zákazníka, nabídek je celý internet. Nemáš pravdu, že by většina studentek chtěla balík, naopak většinou jsou v tom skromné a realistické, to , že některé do inzerce hodí nadnesenou cenu, neznamená, že ve skutečnosti se nespokojí s méně.
cortex.bm

Příspěvekod whitegirltina » úte 15. říj 2013, 16:53

To jsem se teda nasmála,já se ke klientům chovám velmi slušně a na úrovni,proto se mi vrací,a o ceně to není,těch s pár stovákama je velmi málo,je v tom povídání,sex,občerstvení,vše,a že závidíš nedivím se já si nestěžuji.a když jsi u mě nebyl můžeš tu drkotat co chceš chlapečku.až založíme vlastní web aby jste se nedivili.a většinou se vzájemě známe,taky si klienty doporučujeme,spolupracujeme.většinou nízká cena je opravdu že ti ji jen nastrčí.
A ještě něco je nás dost ale vás je 1000x víc.
whitegirltina

Příspěvekod whitegirltina » úte 15. říj 2013, 16:54

cortex.bm píše:
whitegirltina píše: ...pokud vybíráš jen cenu,divné,já si vybírám to co se mě líbí ne že je nejlevnější,malá cena může taky skrývat špinavý privát nebo nemocnou Tapku.uštříš pár stovek ale za jakou cenu? :oral: je fakt že některé studentky chtějí balík.

Týno, mýlíš se, :shock:
kdepak... dobrá cena určitě neznamená špatný privát nebo nemocnou ťapku, ale spíše takové, co chápou nynější stav, kdy je třeba pečovat o zákazníka, nabídek je celý internet. Nemáš pravdu, že by většina studentek chtěla balík, naopak většinou jsou v tom skromné a realistické, to , že některé do inzerce hodí nadnesenou cenu, neznamená, že ve skutečnosti se nespokojí s méně.

někdy ano někdy ne
whitegirltina

Příspěvekod whitegirltina » úte 15. říj 2013, 16:59

cortex.bm píše:
whitegirltina píše: HELE BORCI máte strach??že by jste si neškrtli?? a blbost že někdo brzo skončí je vás milion nás je taky moc ale i tak se hooodně slušně uživíme umíme jazyky máme školy jak která u mě je převážně slušná zahraniční klientela s nějakejch chudejch Brnáku nezbohatnu,dělám i v klubech i v zahraničí,a sem chodí jen chudáci ty co chodí ke mě na privátek jsou na jináčí ůrovni,a nesedí tady na netu.a neblekotají k vůli 15stovkám,dode borec hodi 1500na stůl a neblekotá.a když je mu fajn ještě mě přidá.a vrací se mě dost lidí kdo ví proč?hledáte slevy a nízké ceny tak za to máte nekvalitu a nemoce.BORCI

whitegirltina,
myslím, že na někoho jako jsi Ty, jsme čekali. Jsi zkrátka "na jináčí ůrovni" :shock: a chodí za Tebou jen speciální oslové "dode borec hodi 1500na stůl a neblekotá" :D
a jistě, slevy a nízké ceny vedou k podle Tebe k nekvalitě a nemocem :shock: :shock:

Nepochybuji, že máš asi velký úspěch v zahraničí.. když vidím Tvůj písemný a intelektuální projev :o , tak je to asi v Rumunsku nebo Moldavsku (tím se nechci dotknout slušných lidí v těch zemích) .

Máš to blbé.. chtěla bys mít lehké živobytí, kde by Borci chodili a jen hodili prachy na stůl a ještě něco navíc a drželi hubu, nic nevypisovali..
Je fůra společnic nejen na privátech, spíš jich přibývá jak je méně práce pro ženy, mladé maminky, studentky.. a co pak dělat, když jsi taková nevymáchaná huba a nic jiného než roztáhnout nohy neumíš dělat.. ?
Věřím Ti, že je někdy nepříjemné, když Ti přijde chlap, který je nažraný, neumytý, hrubý, ale s tím zkrátka u tohoto musíš počítat.

Hele chlapče nevím jestli umíš číst já si nepotřebuji k sobě tahat nějaké ožrálky a bohužel je ani neberu asi špatně čteš,všechno nemusím brát tak jsem neklesla,nažrané nemyté a jak píšeš bohužel já je neberu.lehké živobití to není,ale určitě lepší jak tvoje,třeba v Rakousku celé městečko ví když si jdeme nakoupit co děláme a divil by ses všichni se k nám chovají ůplně jinak,hodně na ůrovni,pač mají v hlavě kalkulačku,počítej,možná máme tvých platů několik.
whitegirltina

Příspěvekod gogo123 » úte 15. říj 2013, 18:00

whitegirltina píše:Hele chlapče nevím jestli umíš číst já si nepotřebuji k sobě tahat nějaké ožrálky a bohužel je ani neberu asi špatně čteš,všechno nemusím brát tak jsem neklesla,nažrané nemyté a jak píšeš bohužel já je neberu.lehké živobití to není,ale určitě lepší jak tvoje,třeba v Rakousku celé městečko ví když si jdeme nakoupit co děláme a divil by ses všichni se k nám chovají ůplně jinak,hodně na ůrovni,pač mají v hlavě kalkulačku,počítej,možná máme tvých platů několik.

Konečně po dlouhé době nějaká sranda. :D :D :D

Bohatá ťapina ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod reiken » úte 15. říj 2013, 18:12

Napiš kdo jsi a kde pracuješ+ tel. číslo- ty chlubilko
:lol: , ať se můžem přesvědčit, jak jsi dobrá a příjemná za 1500,- :oral:
Jen si trošku užívám...
reiken

Příspěvekod acx » úte 15. říj 2013, 20:58

proč se vlastně s námi zahazuje ? :mrgreen: :roll: :wink:
acx

Příspěvekod gogo123 » úte 15. říj 2013, 21:12

acx píše:proč se vlastně s námi zahazuje ? :mrgreen: :roll: :wink:

.... protože mládí je pryč, v Rakousku ji nechtějí a ačkoli vydělávala hodně, nic nemá . Chtěla by skončit ale nemůže, protože nic neumí a do Tesca se ji nechce, protože je na úrovni. :lol:
veni vidi vici
gogo123

Příspěvekod blabbler » úte 15. říj 2013, 21:32

reiken píše:Napiš kdo jsi a kde pracuješ+ tel. číslo- ty chlubilko

http://www.sexyplastenky.cz/member_detail.php?id=9100
http://www.iprivaty.cz/baculka-tina-privat/tina/

Předpokládám, že je to ona. Soudím tak podle (ne)gramotnosti a stylu vyjadřování.
blabbler

Příspěvekod whitegirltina » úte 15. říj 2013, 22:06

blabbler píše:
reiken píše:Napiš kdo jsi a kde pracuješ+ tel. číslo- ty chlubilko

http://www.sexyplastenky.cz/member_detail.php?id=9100
http://www.iprivaty.cz/baculka-tina-privat/tina/

Předpokládám, že je to ona. Soudím tak podle (ne)gramotnosti a stylu vyjadřování.

Předpokládáš špatně a navíc já nepsala že dělám za 1500 mám menší ceny,a nejsem privát,ale říkám chodí borci co jim na nějaké stovce nezáleží,navíc jsou max spokojeni a dle psaní vás tady ani o vás nestojím,negramoto.příjemná jsem až moc ne nějakej led.reklamu nepotřebuji lidí ke mě chodí dost,řeknu ti hledej šmudlo třeba se jednou stavíš.a okusíš opravdový sex není to o čase nebo orgazmů můžeš mít kolik chceš.a ty jsi byl u které ráda se jí na tebe zeptám,všechny spolupracujeme.
whitegirltina

Příspěvekod whitegirltina » úte 15. říj 2013, 22:17

gogo123 píše:

.... protože mládí je pryč, v Rakousku ji nechtějí a ačkoli vydělávala hodně, nic nemá . Chtěla by skončit ale nemůže, protože nic neumí a do Tesca se ji nechce, protože je na úrovni. :lol:

do rakouska a německa jezdím turnusově a dál??zájem o mě je ale asi ne o tebe :!:
whitegirltina

Příspěvekod whitegirltina » úte 15. říj 2013, 22:22

gogo123 píše:
whitegirltina píše:Hele chlapče nevím jestli umíš číst já si nepotřebuji k sobě tahat nějaké ožrálky a bohužel je ani neberu asi špatně čteš,všechno nemusím brát tak jsem neklesla,nažrané nemyté a jak píšeš bohužel já je neberu.lehké živobití to není,ale určitě lepší jak tvoje,třeba v Rakousku celé městečko ví když si jdeme nakoupit co děláme a divil by ses všichni se k nám chovají ůplně jinak,hodně na ůrovni,pač mají v hlavě kalkulačku,počítej,možná máme tvých platů několik.

Konečně po dlouhé době nějaká sranda. :D :D :D

Bohatá ťapina ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

jo jen češí nemají šajn kolik tapina muhehe vydělá
whitegirltina

Příspěvekod whitegirltina » úte 15. říj 2013, 22:24

abch se zasmála BOHUŠŮM vy se ke mě nikdy nedostanete.a takových je v Brně víc.co nemají šanci. :D
whitegirltina

Příspěvekod whitegirltina » úte 15. říj 2013, 22:25

cortex.bm píše:

whitegirltina,

PRASATA NIKDO NEBERE JEN CHUDINA CO JE NEMOCNÁ A MA ŠPINAVEJ A SMRADLAVEJ PRIVÁT
whitegirltina

PředchozíDalší

Zpět na Diskuse na téma